Sveikos,
Prisiduodu su foto (tik l.prasta jau gavosi
ir kaip sekėsi:
Na va, kepiau, pagal tokį receptą (iš rusiško kepėjų forumo):
250g. majonezo
200g.margarino
1st. cukraus
2 kiausiniai
1/2 v.š. sodos (nugesinta)
2st. miltų
Viską sumaišyti ir dėti į riešutėlius paliekant duobutę.
Kaip man gavosi: pirmiausia, tai laaaabai skysta tešla gavosi
Ir matyt čia padariau esminę klaidą - įdėjau dar beveik tiek pat miltų - tešla jau normali, nelipo prie rankų, viskas gerai, bet riešutėliai...tikrai pateisino savo vardą - kieti lyg riešutai
Valgyti galima, bet man norėjosi arba minkštesnių arba trapesnių. Pertepiau Rududdu kremu, bet manau, kad reikėjo kuo nors riebesniu - būtų suminkštėję riešutėliai. Tikriausiai ta tešla ir turėjo likti skysta - gal būtų iškilusi, gal būtų buvę geriau
Nu tiek to, dabar bandysiu kitą receptą iš Sonatinos, ji ten kepė tokiose bitės namelio formelėse, manau, kad šitą receptą bandysiu
Ir dar vieną užsirašiau iš to paties rusiško forumo, rašo, kad tešla gaunasi biskvitinė, tai manau irgi minkštutė.
O dėl aparato - apžiūrėjau parduotuvėse Šiauliuose - nieko panašaus nemačiau, nebent didmeščiuose gal