Įkraunama...
Įkraunama...

Želė, želė tortai ir desertai-2

QUOTE(Fitimiti @ 2009 01 12, 10:11)
Cipciukas, o gal galite pasakyti mazdaug kokia kaina torto formos su rastais virsuje (temos pradzioje jusu zele tortas) ?  g.gif
Labai smalsu ar tokia mano svajone ikandama  blush2.gif


Prašau ...45 litai , yra ir po 38 litus .....aplamai visokio gėrio ten yra , ypač formų ir formyčių doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 01 12, 13:39)
O jinai ir yra dvigyba, ar čia tik ant paveiksliuko parodyta, kaip apversta atrodo blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif


Ne ji nedviguba schmoll.gif , tas raštas išspaustas , ir dar toks lankas yra , su juo užsifiksuoja , kad kietai laikytusi supiltas skystis ( nesideformuotų ).
Atsakyti
O kiek laiko užtrunka tas tortuko sluoksniavimas ir stingimas, ar per vakara pasidarysiu?
Atsakyti
Per vakara pasidarysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2009 01 12, 17:26)
O kiek laiko užtrunka tas tortuko sluoksniavimas ir stingimas, ar per vakara pasidarysiu?


Na darbo truputi bus rolleyes.gif .....kuo daugiau sluoksnių , tuo ilgiau sluoksniuosi .....ta mano torto apacia padaryta per tiek pat laiko , kaip visas tortukas smile.gif
Atsakyti
O kokiu santykiu reikia maisyti grietinele su zelatina,norint pagaminti balta sluoksni?Ir ar reikia grietinele plakti? g.gif
Atsakyti
Cia jau skonio reikalas. As anksciau net nezinojau, kad grietinele galima plakta i zele tortus deti. Darydavau su grietinele, tiksliau joje tirpindavau zelatina, atvesindavau ir tada idedavau grietines, kad rugsteles butu.
Dabar greiciausiai baltas sluoksnis padaromas su jogurtu, arba dar kartais dedu separuota varske. Su jogurtu gaunasi gaiviau, su varske toks sunkesni.
O paskutinis mano tortas su plakta grietinele.
Zodziu, sioje srityje fantazijai ribu nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 01 12, 20:43)
O kokiu santykiu reikia maisyti grietinele su zelatina,norint pagaminti balta sluoksni?Ir ar reikia grietinele plakti? g.gif


Aš truputi paplaku , o santykis g.gif .......pusei litro grietinėlės aš dedu 1 didelį ir dar puse šaukšto ( bet nepamiršk , kad želatinos laaaaaabai skirtingo stiprumo būna ) , aš naudoju ta beveik baltą .
Atsakyti
O aš baltam sluoksniui naudoju paprastą kefyrą smile.gif
Atsakyti
Štai koks mūsų tortukas gavosi

dariau iš vyšnių želės ir pridėjau vyšnių, antras sluoksnis maišytas želė ir jogurtas
user posted image
Atsakyti
Gražus thumbup.gif labai mėgstu viską, kas su vyšniomis smile.gif
Atsakyti
Laba, norėjau paklausti dėl jogurto, o kokį reikia dėti?Aš anasyk dariau su vyšniniu tai man visai nesustingo jogurtas schmoll.gif , tai gal reikia be jokių priedų?
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2009 01 13, 14:07)
Laba, norėjau paklausti dėl jogurto, o kokį reikia dėti?Aš anasyk dariau su vyšniniu tai man visai nesustingo jogurtas schmoll.gif , tai gal reikia be jokių priedų?


Nuo jogurto niekas nepriklauso schmoll.gif , galima dėti koks skaniau ir kuris derinasi prie idėtų uogų , čia su zelatina buvo problema ( per mažai jos ).

Grazuolyte ....nu grazuoliukas tavo zeliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti