QUOTE(bjaurybe @ 2010 02 09, 07:41)
pamiršau
, ir turėjau, ta spalva man irgi nekokia
...nu vėpla be galvos
Tiesiog grietinele butu smarkiai pabalinusi padziuka, o soja nuspalvinusi sviesia rusva spalva
Dabar todel taip ir gavosi, grietine nepabalino. Bet svarbiausia, kad skrandziams patiko
Papildyta:
QUOTE(aguonele @ 2010 02 09, 10:23)
na as apie pusfabrikacius nekalbu
pati pora kartu buvau Svedijoj ir man nei karto neteko ju valgyti su kokiais tai padazais, o tik su spanguoliu uogiene arba tokiu skystu spanguoliu padazu
Na, mes gyvenam UK, bet daznai tenka maitintis svediskam restoranely, tai visada tie kukuliai su padaziukais
Ir kai sugalvojau namie pasigaminti, ieskojau internete recepto, tai visi jie buvo su padazais, net filmuota medziaga.
Papildyta:
KibirVibir tai receptelis, pagal kuri gaminau, turbut panasus?
Elena, per kiek laiko pasisude zuvyte?
Kaip dabar noreciau