Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

user posted image

Ziuriu lyg benamem tapom, staiga ir nelauktai :0 Tai tik stoga uzdejau, vidu irenkit pacios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 11 birželio 2015 - 18:13
user posted image

Nokstam clap.gif
Ar cia panasu i Subarctik? Kazkas minejo kad jie maziukai ,bet kad cia nelabai i mazus nesa ,o ir pats augalas nemazas ,as jau ji nureziau kad noktu pomidorai ,nes kibire auga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 06 11, 19:49)

Kaip gražu thumbup.gif
Mums dar toli iki nokimo, dar tik storejam

user posted image

Ačiū Vijoletai20 už naujus namus. Jau buvau nerimaut pradėjus... Visą dieną be namų... rolleyes.gif
Atsakyti
NU VA, kaip graziai tapetuojamos sienos 4u.gif Prasom, kiekviena uzejusi i svecius naujakuriams bent po viena paveiksla is savo gyvenimo atnest 4u.gif Kas neskupos ir po daugiau 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Prisiziurejau nuotrauku nerealiu, kazi kas mano pomidorams truksta, kad jie neauga i dydi didziausias pas manestalo teniso kmuoliuko dydzio, pradejau nervintis. Pas mane lapu daug, o pomiai mazi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2015 06 11, 20:47)
Labas vakaras,

Prisiziurejau nuotrauku nerealiu, kazi kas mano pomidorams truksta, kad jie neauga i dydi didziausias pas manestalo teniso kmuoliuko dydzio, pradejau nervintis. Pas mane lapu daug, o pomiai mazi sad.gif

Pas mane irgi daug lapų. Kai kurie ir namažai pomidorų jau 1.8 m. ūgį pasiekė. Tai dar savaitė ir pasieks šiltanmio lubas. O pomidoriukų nekrūva... Na nieko, pažiūrėsim. Liūniausia, kad rinkom, rinkom šiltanmiui vietą, išrinkom labiausiai saulėtą, o štai ėmė ir pasodino kaimynas medį iš pietų pusės. Medis išaugo greitai ir didelis. Ir auga dar didesnis... Saulės mažiau, šilumos mažaiau, noksta lėčiau... Ech... na bet vistiek užteks.
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2015 06 11, 20:47)
didziausias pas manestalo teniso kmuoliuko dydzio, pradejau nervintis.

Taigi normalūs pomidorai čia, ko nervintis 4u.gif Turiu tokių, kur tik žirniai kabo. Juk rodom tai gražiausius tongue.gif
Atsakyti
nu jo, pomidorai 180 cm ugio ir dar nervinasi lotuliukas.gif pas mane praeita saviatgali toki sulig keliais buvo tik. net ko noret sukisti i labai gilias duobes anie smile.gif ir tik dabar menuo , kai siltnamyje pasodinti. Na ziuresim ka pamatysiu rytoj vakare nuvaziavus g.gif
Atsakyti
Maniškiai nei ūgiu galiūnai, ir vaikiukai nors ir ne žirniukai, bet teniso kamuoliuko tai nesiekia schmoll.gif Šiandien kai kurių viršūnių lapus radau pasirietusius. Tręšti senokai ir tikrai neperstipriai. Nu gal temperatūros pokyčiai nepatiko g.gif Tai vaizdas toks neitin
pasisukę lapai
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2015 06 11, 23:31)
Maniškiai nei ūgiu galiūnai, ir vaikiukai nors ir ne žirniukai, bet teniso kamuoliuko  tai  nesiekia  schmoll.gif Šiandien kai kurių viršūnių lapus  radau pasirietusius. Tręšti senokai ir tikrai neperstipriai.  Nu gal temperatūros pokyčiai nepatiko  g.gif Tai vaizdas toks neitin
pasisukę lapai

pagal mane normalus g.gif tie lapai ,spalva grazi ,gal nuo temperaturu skirtumo ir pasiriete kiek ,bet as i tokius nekreipciau demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

O gal reikia daugiau lapu iskabyti kur aplink ziedus yra, ar galima tik nuo apacios pradet skabyti, ar galima ir auksciau esancius praretint? O kada galima nuo antro stiebo lapu skaiciu mazint?
Atsakyti
Dėmesį tai atkreipiau, bet daryti nieko nedarysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 12 birželio 2015 - 07:24