Forume nemažai lieknėjančių grupių, bet manau, kad po po Švenčių atsiras daugiau tokių, kurios nori padailinti kūno formas, o galbūt tiesiog atsikratyti per šventes priaugtų kilogramų. Taigi jungiamės, drauge bus smagiau

QUOTE(mamuke68 @ 2016 01 01, 19:37)
Tavo pasiekimai pagal liniuotę jau nemaži, sveikinu! O aš dar tik teoriniam lygmenyje. Tikslas sverti <65 o dabartinis svoris kažkur apie 72, tiksliai nežinau, pasisversiu pirmadienį

Žiūriu nepopuliarios šiuo metų laiku lieknėjimo temos. Na ką gi... Aš jau pasiryžau grįžti prie sveikesnės mitybos. Šiandien pasisvėriau - 71 kg.

Aš irgi startavau nuo Naujųjų
Tiksliau startavau dar gruodį, bet tada gimtadienis, šventės, o po jų vėl šventės, taip ir atėjo sausis
Tikslaus savo svorio net nežinau: diagnozė STORA
Pradėjau lankyti sporto klubą (planas: sportuoti 4 kartus per savaitę). Stengiuosi maitintis sveikiau, mitybą iš karto staigiai pakeisti sunku
Būtų smagu, jei pasidalintume svorio metimo džiaugsmais ir rūpesčiais kartu

Pradėjau lankyti sporto klubą (planas: sportuoti 4 kartus per savaitę). Stengiuosi maitintis sveikiau, mitybą iš karto staigiai pakeisti sunku

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 06, 10:00)
Aš irgi startavau nuo Naujųjų
Tiksliau startavau dar gruodį, bet tada gimtadienis, šventės, o po jų vėl šventės, taip ir atėjo sausis

Smagu, kad prisijungei

Mano planas kolkas apsiriboja sveikesne mityba, saldumynų kiekio mažinimu ir neprisirijimu prieš naktį

Tai pasisverk kai jau išdrįsi, bus paprasčiau rezultatus stebėti

QUOTE(Sin_ @ 2016 01 06, 14:57)
Smagu, kad prisijungei
Drauge smagiau. Rimtas tavo sporto planas 4 kart per savaitę
Mano planas kolkas apsiriboja sveikesne mityba, saldumynų kiekio mažinimu ir neprisirijimu prieš naktį
Jau dvi dienas ištvėriau be naktipiečių 

Šeštadienį pasisversiu, nes bus galimybė ryte užlipt ant normalių svarstyklių

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 06, 15:08)
Man tai labai sunku vakare susilaikyti- darbai nudirbti, vaikai užmigdyti toks "relaksas" ir rankos pačios tiesiasi link šaldytuvo...

Bet tokio įpročio rezultatas priaugti 9 kg

Tai lauksiu tavo skaičiukų šeštadienį. O tavo "STORA" tai 5 kg viršaus ar 25?

QUOTE(Sin_ @ 2016 01 06, 15:35)
Man tai labai sunku vakare susilaikyti- darbai nudirbti, vaikai užmigdyti toks "relaksas" ir rankos pačios tiesiasi link šaldytuvo... 
Tad tariau sau "gana". Lengvumo jausmas maloniau už sotumą, tik ne taip greitai pasiekiamas. Na bet šiokia tokio pradžia jau yra, svarbu įsivažiuot į naują ritmą

Gal reikia bandyti anksčiau miegoti?

9 kg nėra labai daug, tikrai numesi, jei laikysiesi rėžimo

Numanau, kad turėčiau svert apie 75 kg

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 06, 15:41)
Numanau, kad turėčiau svert apie 75 kg
ūgis 171 cm. Tai bent 10 tai tikrai būtina nukratyti 

Gera mintis anksčiau miegot, ir ryte geriau pailsėjus būčiau

Tai pas mus panašiai , Mano ūgis dabar kažkur 171,5
QUOTE(Sin_ @ 2016 01 06, 16:03)
Gera mintis anksčiau miegot, ir ryte geriau pailsėjus būčiau 

Kelinta eini miegoti ir kelintą keliesi?

Pastebėjau, kad dažnai persivalgau kai nelieka ritmo, t.y. savaitgaliais, tada jau nebežinau, ar čia pusryčiai, ar pietūs, ar abu iš karto. Darbo dienom taip nėra, nes yra tvarka: pusryčiai-darbas-pietūs-darbas-vakarienė-miegot

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 06, 16:37)
Miegot einu ir keliuosi daugmaž tvarkingai, visada vienodai. Nepersimiegu

Bet nuo pirmadienio gyvenu be naktipiečių. Vakar filmą žiūrėjau prieš miegą jau lovoj atsigulus, tai nekilo mintys apie maistą.
O kaip tau sekasi sportuoti?