Įkraunama...
Įkraunama...

Barselona Nr. 7

QUOTE(Almost. @ 2017 01 28, 21:59)
<vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Neturiu sau pateisinimo, jokio  smile.gif Vidinė gėda ir tiek  biggrin.gif</p><p></p><p>Bet įspūdžių vis tiek nepakeitė ta gėda  karsta.gif  ninja.gif  biggrin.gif </p>

Aš tai net nesureagavau 😀Barselona sostinė - Katalonijos sostinė. Ir nėr čia ko gėdytis 😉 , galvojate teisingai! Laukiam ir mes susitikimo su šiuo miestu 😍
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2017 01 28, 20:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Forgete" data-cid="71397958" data-time="1485629720"><div><p>Bet iš dalies Jūs teisi, Barselona - Katalonijos sostinė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Neturiu sau pateisinimo, jokio  smile.gif Vidinė gėda ir tiek  biggrin.gif</p><p></p><p>Bet įspūdžių vis tiek nepakeitė ta gėda  karsta.gif  ninja.gif  biggrin.gif​ </p>

Na nesikankinkit taip, esu girdėjusi kažką panašaus iš serijos Belgija - Paryžiaus sostinė biggrin.gif . O Barselona išties Katalonijos sostinė 4u.gif .
Atsakyti
Kas lankėtės TIBIDABO atrakcionų parke, kiek laiko maždaug su nuvažiavimu, pabuvimu ir parvažiavimu ten užtrukote? Dėlioju planus ir nelabai man Tibidabo įsipaišo.
Kaip suprantu, nuo Katalonijos aikštės transportas iki Tibidabo, o jei esi kažkur kitur, ten nėra kaip dasikasti?
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2017 01 31, 06:17)
Kas lankėtės TIBIDABO atrakcionų parke, kiek laiko maždaug su nuvažiavimu, pabuvimu ir parvažiavimu ten užtrukote? Dėlioju planus ir nelabai man Tibidabo įsipaišo.
Kaip suprantu, nuo Katalonijos aikštės transportas iki Tibidabo, o jei esi kažkur kitur, ten nėra kaip dasikasti?

Tibidabo verta važiuoti jei keliaujate su mažais vaikais. Šiaip brangus malonumas, atrakcionai daugiau skirti mažiesiems, nors yra ir pora vyresniems. Mes pirma ejom i zoosoda, ten gavom nemenka nuolaida tibidabo atrakcionams, ar dabar tai dalinama nezinau.

Mes vykome taip: nuo catalunya aikštės L7 linija važiavome iki galinės stotelės - av tibidabo. Tada tram blue (senoviniu tramvajum) kilom iki galo, po to ten viskas aišku - funikulierius ir viskas. O jei ne tramvajaus sezono metu tuomet i kalna kyla autobusas. Numerio jau nebepasakysiu. Šiaip netoli tos stotelės yra mokslo muziejus, kuri ir gi galite aplankyti .
Atsakyti
Ačiū, Forgete.
Aš bandau savo 13-kametei paaiškinti, kad ji jau per didelė tiems atrakcionams, skaičiau, kad ten daugiau mažesniems.
Man pačiai atrodo vertas dėmesio vaizdas nuo Tibidabo kalno, bet ar vien dėl vaizdo verta iki ten trenktis, nežinau. Juolab, kad mano mažoji jokių pageidavimų į tuos atrakcijonus nereiškia.

O vyresniems kas? Amerikietiški kalneliai?

Gal jau ir buvo rašyta, bet prie to pačio pasiteirausiu, jei aš pvz. visai neketinu suptis ant jokių atrakcionų, tai man už įėjimą vis tiek mokėti reikia? Ar ten mokama už atskirus atrakcionus?
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2017 01 31, 10:04)
Ačiū, Forgete.
Aš bandau savo 13-kametei paaiškinti, kad ji jau per didelė tiems atrakcionams, skaičiau, kad ten daugiau mažesniems.
Man pačiai atrodo vertas dėmesio vaizdas nuo Tibidabo kalno, bet ar vien dėl vaizdo verta iki ten trenktis, nežinau. Juolab, kad mano mažoji jokių pageidavimų į tuos atrakcijonus nereiškia.

Gal jau ir buvo rašyta, bet prie to pačio pasiteirausiu, jei aš pvz. visai neketinu suptis ant jokių atrakcionų, tai man už įėjimą vis tiek mokėti reikia? Ar ten mokama už atskirus atrakcionus?

Nereikes moketi jei nesiruosiat suptis. Galit tiesiog pasivaikscioti. Man is Tibidabo pats graziausias vaizdas i Barselona wub.gif tikrai verta ten nuvykti, kad ir valandelei.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiga @ 2017 01 31, 10:39)
Nereikes moketi jei nesiruosiat suptis. Galit tiesiog pasivaikscioti. Man is Tibidabo pats graziausias vaizdas i Barselona  wub.gif  tikrai verta ten nuvykti, kad ir valandelei.. smile.gif

O jei noretusi atrakcionu tai geriau paskirti diena Portaventurai. Labai smagu ten smile.gif nes tibidabo neverti demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2017 01 31, 10:39)
Nereikes moketi jei nesiruosiat suptis. Galit tiesiog pasivaikscioti. Man is Tibidabo pats graziausias vaizdas i Barselona  wub.gif  tikrai verta ten nuvykti, kad ir valandelei.. smile.gif

Aš pati dėl vaizdo ten ir noriu smile.gif

Į Portaventurą įtariu niekaip nespėsim, nes aš į vienuolyną labai noriu, o ten juk irgi visai dienai. Kaip visda bus maža laiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewa: 31 sausio 2017 - 10:44
QUOTE(ewa @ 2017 01 31, 10:04)
Ačiū, Forgete.

Galite vaikščioti. Ten keli variantai, gali mokėti už visą dieną, arba gali mokėti už atskirus atrakcionus. Gaunat apyrankę ir pirmyn. be apyrankės niekas neišvys, bet į atrakcioną neįleis.
Atsakyti
Koki kurorta rinktis del susisiekimo su graziom lankytinom vietom,ir del papludimio, aplinkos.Planavom Blanesa arba Santa Suzana...bet Blanese nlb viesbuciu pasirinkimas.Ir gal kas galite koki viesbuti rekomenduoti.Buciau l dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilijandrija @ 2017 02 05, 12:48)
Koki kurorta rinktis del susisiekimo su graziom lankytinom vietom,ir del papludimio, aplinkos.Planavom Blanesa arba Santa Suzana...bet Blanese nlb viesbuciu pasirinkimas.Ir gal kas galite koki viesbuti rekomenduoti.Buciau l dekinga 4u.gif

visi is eiles nuo barselonos link blanes, kuo arciau barselonos tuo greiciau i ja nuvyksite.
Atsakyti
Gal patarsit, kaip pigiausiai nukakti nuo Salou(Tarragona) iki Valensijos? Galvojom imt auto, bet bėda su mašinom gegužės pradžioj tam kurorte huh.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2017 02 18, 17:02)
Gal patarsit, kaip pigiausiai nukakti nuo Salou(Tarragona) iki Valensijos? Galvojom imt auto, bet bėda su mašinom gegužės pradžioj tam kurorte huh.gif

Ne į temą. Valensijoj turit kur gyventi? mes gyvenom nuostabiam bute, šeimininkas pasitiko iš auto, pridarė valgyt, paelą vakarais darydavo, maisto pripirko ir dar pinigų nenorėjo imti smile.gif Butas senamiesty. Galiu duoti kontaktus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 18 vasario 2017 - 22:02