Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

user posted image

2016m spalio mėnesio mažyliai
user posted image

Tu dar nevaikštai. Bet tu jau atėjai.
Iš meilės ir manęs - ant mano rankų.
Tu dar nesiglaudi. Nes tu dar nieko nebijai,
Aš tik jaučiu kvėpavimą - lyg paukščio tankų.

Tu dar juokingai mažas. Bet tu tikrai esi.
Jeigu ant sienos trys šešėliai - artimi, žydri ir taikūs.
Jeigu sekundės - mažojo šešėlio judesy.
Jos jau fiksuojamos.Ir nebeskubės pro šalį laikas.

Tu dar neprabilai. O aš juk pirmutinė tavo atrama,
kol kambarys dar supasi, kol grindys traška…
Aš tavo pirmas žodis. Aš - mama.
Pati pradžia - ir pirmas šuolio taškas.

Eilių autorė - Ramutė Skučaitė

Mūsų mažyliai:
RUGSĖJO 7d. 48cm;3070g lepinuke (31m) Vilnius, 2 vaikelis N (terminas: spalio 10d)

Mūsų nėštukės:

Spalio 4 d
mirkse6, Vilnius, 2 vaikelis

Spalio 6 d
AisteSa (28m), UK, 1 vaikelis
aviniuke_m (29m), Trakai, 1 vaikelis

Spalio 9 d
Meluge (28m) Dumfries, UK, 1 vaikelis
Agnyte 1987 (28m) Klaipeda, 2 vaikelis
spurgele (36m) Kaunas

Spalio 14 d
tercija, Kaunas, 2 vaikelis
Carol (31m), Suvalkija, 1 vaikelis

Spalio 16 d
Ryzandra (28m) , Šiauliai, 2 vaikelis

Spalio 17 d
ronikea (29m), Taurage, 1 vaikelis

Spalio 18 d
Ankara (36m) Kaunas, 3 vaikelis

Spalio 20 d
gabrizacka (28m), Vilnius, 2 vaikelis
Liusiperiukas (34m), Vilnius, 2 vaikelis

Spalio 21 d
aastaa29 (29m), Šiauliai, 3 vaikelis
DagmaraD (34m), Suvalkija, 3 vaikelis

Spalio 22 d
karolina18 (27m) Kaunas, 1 vaikelis
Tasira (35m), Vilnius, 4 vaikelis

Spalio 25 d
aqvilux, Vilnius, 2 vaikelis

Spalio 27 d
bonduke 2 vaikelis

Spalio 28 d
Obuolyne (29m) Klaipėda, 1 vaikelis
Raagaaniuuke (32m) Vilnius, 2 vaikelis

Spalio 29 d
Brasske (34m) Kaunas, 3 vaikelis
erise (29m) Kaunas, 2 vaikelis
[Butterfly] (31m) Lietuva, 2 vaikelis

Spalio 30 d
Ingrida. (34m) Kaunas- Londonas, 2 vaikelis
Lexi_ , Vilnius, 2 vaikelis

Spalio 31 d
Zannetta (26m) Vilnius, 1 vaikelis

user posted image
Naudingos nuorodos:

apie nestuma
Nėščiosios sveikatos patikros atmintinė
Nėštukių bėdos

I trimestras
1 mėn. - 1-4 sav.
2 mėn. - 5-8 sav.
3 mėn. - 9-13 sav.

II trimestras
4 mėn. - 14-17 sav.
5 mėn. - 18-22 sav.
6 mėn. - 23-27 sav.

III trimestras
7 mėn. - 28-31 sav.
8 mėn. - 32-35 sav.

9 mėn. - 36-40 sav.
Norinčios pakliūti į sąrašą ar jame kažką pakeisti, rašo Agnyte 1987
Turime ir savo FB albumėlį. Pabendravusios šiek tiek mūsų temutėje prašom kreiptis d į AisteSa
Atsakyti
Nauja tema!
Ir su nauja tema turiu klausima: ar pirkot antspenius? ax.gif
Viskas, pasizadu nuo kitos savaites dometis ir pirktis tases vidurius gimdymui biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes naujoje temoje. Tikiuosi patinka smile.gif
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 17, 18:58)
biggrin.gif biggrin.gif
Pagal uzsakyma brangiai gaunas ir kaip sakei ilgai uztruks... As dar duodu laiko saviskiui  biggrin.gif

Na mes uzsakinejome kabykla vaikams, tai daug pigiau gavosi. O ir pasidarem tokia kokios norejom, pirkti nebuvo tokiu smile.gif . Zodziu as tik uz.
Papildyta:
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 17, 19:00)
Nauja tema!
Ir su nauja tema turiu klausima: ar pirkot antspenius? ax.gif
Viskas, pasizadu nuo kitos savaites dometis ir pirktis tases vidurius gimdymui biggrin.gif

Turejau su pirmaja, nepasiteisino visai. Galvojau pades del nugrauztu speneliu kol gis, bet ne velnio
Atsakyti
Agnyte, grazi tema wub.gif
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 17, 17:04)
Po musu pokalbio ir as begau pirkt   thumbup.gif

lotuliukas.gif

QUOTE([Butterfly)
,2016 09 17, 17:48]Musu kaime nera parduotuviu leliams smile.gif laukiu pirmadienio, kai busiu vilniuj - dapirksiu smile.gif

Nera ir paas mane - as internetu uzsakiau 4u.gif vietoj man kainos kol kas dar nelogiskos atrodo schmoll.gif negaliu pirkt, kai zinau, kur pigiau gaut biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 17, 18:21)
Nezinau ar kas taip daro bet gavay gera patarima - po gimdymo, kai eini i tuoleta, pasiimti buteli vandens ir pilti kai darai reikalus, sake labai gerai nuima skausma. Dar taip pat isskaiciau apie "witch hazel"  tik nezinau kaip lietuviskai vadinasi - juo suvilgyti paketa reiketu - isivaizduoju kad jis koks saldantis turetu buti  g.gif

Kaip ta vandeni piltis - tai nelabai isivaizduoju g.gif 4u.gif

Geriausiai man budavo duse blush2.gif tongue.gif o siaip ant kluziko ir susiuta atsisest gali rolleyes.gif vat ant kedes- tik viena koja pakisus lotuliukas.gif

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 17, 18:46)
Maniskis sake gal uzsisakom kad kas padarytu, bet as isrekiau, kad gimdymas ant nosies, o leliaus rubai sudeti ant stalo, sofos... Tai jau nebebuvo kur dingti tik pirkti smile.gif

lotuliukas.gif
Mes ir laikina varianta paemem- ateity vaiko kambary priderinsim, manau. O dabar - kad pas mus i miegama tilptu 4u.gif ir vaiko rubai kazkur susidetu padoriai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 17, 19:00)
ar pirkot antspenius? ax.gif

Ne, ne neturejau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 17 rugsėjo 2016 - 18:15
Aciu uz naujus namucius wub.gif

QUOTE(bonduke @ 2016 09 17, 19:16)
Agnyte, grazi tema wub.gif

lotuliukas.gif
Nera ir paas mane - as internetu uzsakiau 4u.gif vietoj man kainos kol kas dar  nelogiskos atrodo  schmoll.gif negaliu pirkt, kai zinau, kur pigiau gaut  biggrin.gif
Papildyta:

Kaip ta vandeni piltis - tai nelabai isivaizduoju g.gif  4u.gif

Geriausiai man budavo duse blush2.gif  tongue.gif  o siaip ant kluziko ir susiuta atsisest gali  rolleyes.gif vat ant kedes- tik viena koja pakisus lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
Mes ir laikina varianta paemem- ateity vaiko kambary priderinsim, manau. O dabar - kad pas mus i miegama tilptu 4u.gif ir vaiko rubai kazkur susidetu padoriai biggrin.gif
Papildyta:

Ne, ne neturejau 4u.gif

As vakar lindexe pora paemiau su 25 ir + 10 nuolaida smile.gif
Kur dar paimt gerom kainom? biggrin.gif
Mes ikea komoda vel surinkom po dukros, bet mb sake, kad jau trecia karta nebesurinks jau, klibet pradejo biggrin.gif
Bet man tai normaliai ji atrodo - tvirta smile.gif

Atsakyti
Gera vakara,

Ar galit kas parasyt kiek kokiu rubeliu turit maziams, nes kiek dukrytei sliauztu bodziu turejau tikrai nepamenu, o dabar ziuriu kad bodziai 8, slauztu 10, 4 siaustinukai.. Dydis viso ko 0-3 men. Kiek reik tiems maziams? Cia dar permeciau pries tai temute, kad pakalbejot kad mazai, tai reik ir man dar dasisakyt..
Man pigiausiai pasirode is next siustis, siuntimas nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2016 09 17, 19:35)
Gera vakara,

Ar galit kas parasyt kiek kokiu rubeliu turit maziams, nes kiek dukrytei sliauztu bodziu turejau tikrai nepamenu, o dabar ziuriu kad bodziai 8, slauztu 10, 4 siaustinukai.. Dydis viso ko 0-3 men. Kiek reik tiems maziams? Cia dar permeciau pries tai temute, kad pakalbejot kad mazai, tai reik ir man dar dasisakyt..
Man pigiausiai pasirode is next siustis, siuntimas nemokamas.

Jei skaiciuoti visus rubelius bendrai 0 ir 3 men, arba dar kitaip 56 ir 62 cm, tai bodziu (ilgoms ir trumpom rankovem kartu sudejus) turiu apie 20. Sliauztinuku apie 17. Siaustinuku 2 vnt. Dauguma 3 men (62 cm).
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 17, 19:40)
Jei skaiciuoti visus rubelius bendrai 0 ir 3 men, arba dar kitaip 56 ir 62 cm, tai bodziu (ilgoms ir trumpom rankovem kartu sudejus) turiu apie 20. Sliauztinuku apie 17. Siaustinuku 2 vnt. Dauguma 3 men (62 cm).

Ojei reik dar dasisakyt, nes kad nebutu kad nebus kuo vaiko rengt..
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2016 09 17, 19:47)
Ojei reik dar dasisakyt, nes kad nebutu kad nebus kuo vaiko rengt..

Nu jau tikrai nebus taip, kad nebus kuo rengt..gal tik dazniau prasiskalbt reiks. 10sliauztu manau uzteks..o jei jausi kad ne tada ir uzsisakysi. O jei greit augs vaikutis..ka po to darysi su tais 56-62...
Mes irgi pirkom is jysko komoda..smirda ji man iki siol nors jau du menesiai praejo. Plius naujuose namuose niekur netinka..tai i valgomaji igrudom.
Siandien pradejau tase kraut i ligonine...tai pasimeciau tarp vaikisku rubu..kokius imt..ar new born ar jau didesnius...nes paskutinio echo metu sake didelis bus..kaip ir pirmasis..o kokio dydzio kepurytes reikia? 41?
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 17, 10:24)
Ankara kas cia dabar tave uzpuole? Man tai rytais pradeda daznai pilva sukti, tai nemalonu labai kol visko wc nepalikeu 

Nežinau, va ir vėl buvo vakare dieglys įsimetęs g.gif jėgų nulis liko, o dar gi mėnuo liko

QUOTE(bonduke @ 2016 09 17, 11:08)
Man va dabar tik ka vakarykstis scenarijus pasikartojo unsure.gif nuo virtuves iki lovos vos dasliauziau- dabar guliu - kai guliu lyg gerai

Mano draugė lotuliukas.gif nors mes tai šiandien visą dieną pravažinėjom, grindų plyteles rinkomės ir pagaliau išsirinkom thumbup.gif

QUOTE(Ryzandra @ 2016 09 17, 12:01)
Mano uosviui toks pats stafilokoko sukeltas pulinys sutraiske stuburo slanksteli, jau tris menesius ligonineje guli..nebevalde koju, bet po truputi atsigauna..tik juosmens dar nejaucia..zodziu...esme tame, kad as irgi issigandau del to stafilokoko...prisiskaiciau visko...sunus sloguot pradeda tai man iskart stafilokokas galvoj blink.gif  visu gydytoju isklausinejau ar neuzkreciama..sake ne..nes cia kraujyje tas stafilokokas o ne nosyje ar gerklej...bet vis tiek kai lankom ligoninej nlb smagu ax.gif

Tai va va man irgi baisu, bet ir palatos gydytojas sakė nėščiom ir mažiems vaikams po ligonines nešliaužiot, jau atrodo šiaip gerėja šiandien tai ir nešliaužiosiu smile.gif

Man irgi tas raudonas siūlas tamsiais viduramžiais kvepia, net keista kaip dar kas taip sugalvoja blink.gif O pasąmonės/saviįtaigos galia tai labai didelė, manau daugumai tokiais dalykais tikinčių tai ir suveikia, o ne raudonas siūlas, rupūžės akmuo ar juodos katės biggrin.gif
Atsakyti
Vyras istempe iki pardes - kazkas tiek erzino, kad istisai prakosejau unsure.gif nusisaut doh.gif namie taip normaliai buvo siandien rolleyes.gif
QUOTE([Butterfly] @ 2016 09 17, 19:21)

As vakar lindexe pora paemiau su 25 ir + 10 nuolaida smile.gif
Kur dar paimt gerom kainom? biggrin.gif

Kad vakar lindex buvo nuolaida zinohau- ale lindexas toli lotuliukas.gif
As carters uzsakiau- buvo po 6-7 dol minus 25 proc 4u.gif

As, man atrodo, neturiu tiek, nei kiek vavute, nei kiek agnyte tu maziausiu 0-3men. Bet jei pritrukciau- is didesnio gi neiskris biggrin.gif

Atsakyti
O aš kaip ir daugelis nuėjau pietukų pamiegoti, vis nubusdavau, kad labai pilvas kietas, tai kaip nuo kokių 15 val sukietėjo, taip iki dabar kietas, bet čia ne tas variantas, kaip kietėja ir atleidžia, o čia tiesiog kietas, palieti ir jauti, kad kietas, šalia to, dar ir taip apsitraukinėja, bet jau rodos ir guliu, bet nepraeina, įdomu, ką čia reiškia... g.gif
Atsakyti