Pasidalinkim saldžių ir sūrių apkepų gaminimo receptais, man atrodo, kad tai lengviausiai ir greičiausiai paruošiami patiekalai:
1. Pomidorų-grybų apkepas
Pomidorus supjaustyti griežinėliais, susmulkinti grybus, pakepinti su svogūnais, druska, pipirais.
Stambiai sutarkuoti batoną, dėti viską sluoksniais-batonas-grybai-pomidorai-batonas....Apipilti kiaušinių plakiniu.
2. Morkų apkepas su varške
0.5kg. morkų
150g. varškės
100g. pieno
50g. batono
1š. cukraus
80g, grietinės
50g. sviesto
1 kiaušinis
džiūvėsėliai
Morkas nuskusti, išvirti vandenyje su druska, po to stambiai sutarkuoti, įdėti išmirkytą batono minkštimą, varškę, grietinę, kiaušinį, cukrų, išmaišyti.Skardą apibarstyti džiūvėsėliais, viską sukrėst, kepti, plius uždėjus ant viršaus sviesto

3. Bulvių-kiaušinių apkepas
Virtas bulves supjaustyti, dėti į džiūvėsėliais pateptą skardą, po to dėti sluoksnį virtų kapotų kiaušinių, grietinės , džiūvėsėlių.
Laukiu daugiau receptukų ;)