Įkraunama...
Įkraunama...

Ugniuko atkeliavimas

Mūsų Pupeliaus istorijaJ
Viskas prasidejo,kai mes su vyru atšokom vestuves,na teisingiau po 2 sav.Kai lapkritį laukiau savo dienų jos nepasirodeJtai kelias dienas palaukusi pasidariau neštumo testuka,ir kagi jis parodė 2 brukšneliusJvyras tada dirbo,aš neiskentūsi nuvažiavau pas ji į darbą ir padaviau jam slaptą raštelį,kuriame buvo parašyta: Laba vakara teveliJ
Busimas tėvelis labai susijaudino,ir iškart išlekė namoJ
Taip bėgo menesiai,neštumas nebuvo sunkus,jokių rytinių pykinimų,tik daktarai vis prognozavo,kad bus didelis lialius,ir kad iki galo aš neišnešiosiuLTerminas buvo rugpjučio 25d.o jau nuo men. Pradzios aš vis lakiau kda mano pupelius pasirodysJartėjo lemtinga diena,na buvo rugpjučio 19d. Ir man pasirodė,kad sumažėjo judesiuku vaiko,tai vyras nuveže į VGN pasitikrint,o daktarai mane uždare vienai dienai,kad geriau ištirtiLtai buvo šeštadienis,na viskas buvo gerai su tais judesiais,tad laukiau pirmadienio kada mane išleisJatėjo sekmadienio pavakarė,vyras ruošėsi namo,o aš niekaip ngalėjau nustoti lakstyti į tuliką rimto reikaloLnesuprtau kas vyksta, ir dar pradėjo vis dažniau pilvą mausti,galvojau,kad paruošemieji saremiukai,bet kai nuvariau dar kartą į tuliką ir pamaciau kraujuka,tai supratau,kad tai jau pradžia,taip ir daktaras pasakeJ(gerai,kad vyras nespejo išvažiuoti namo,nes butų teke greit grįžti)
Kai mane patikrino buvo 2cm atsidarymas,kol susiruošem ir nuėjom į gimdyklą jau buvo 4cm,lyg ir viskas vyko gerai,bet bėgo valandos o lialius vis nenorejo lysti,tai po 12h nuo saremiu pradžios man nuleido vandenys, ir aš labai išsigandau nes jie buvo žaliLsaremiai jau tada pasidarė nežmoniško skausmo,epiduro man daktarai nedare,vis tempė gumąLAčiū vyrui,kad buvo šalia manęs visą laiką ir man padejo(masažavo,neleido pamiršti kaip reikia kvėpuoti,kai reikejo glostė,o kartais ir griežtesni žodi pasakydavo)Daktarai vis ateidavo kas pusvalandi patikrinti vaiko tonu,lyg ir viskas gerai buvo,bet 7.30h iš ryto atejo skyriau vedėjas,na jis mane iš vakaro išleido į gimdykla,o dabar vel atejo,nes jo pamaina vel prasidėjo,pasisveikino su manim ir vyru: na sakiau,kad susitiksimJ
Patikrino ir pasakė,kad turbut didelis vaikas,kad taip ilgai gimdau.Bet po keliu akimirkų jis išbėgo,ir jau tada pasirodė ne vienas, o su visa gvardyja,daktaru buvo gal kokių 10visi lakstė kaip pamiše ir nieko mums su vyru nesakeLtik išgirdau,kai daktaras pasake,darom vakuma,o tada jau supratau,kad kažkas netaipLpilnas atsidarymas,vaiko tonai krenta,ir pasirodo,kad mažius labai aukštai yra įsitaisęs!!!!Tai istares daktaras pasakė ,kad reiks daryti cezari,nes pati tikrai nepagimdysiu,nes jau buvo viskas išbandytaL
Ir po 14h gimdymo skausmu,buvau staigiai nugabenta i operacinę,kad kuo greičiau butų išimtas mano pupelius.Viskas baigesi 8.30h ryte,o prasidėjo 17.45h vakare.Ta diena maziuko man netnešėL jį tik akimirka maciau,kai išėmė iš pilvo.Vyras pasakojo,kad jis pats nuostabiausias,brauke ašara,ir sake kad myli maneJ
O po gimdymo,teko dar 2 sav. Praleisti ligonineiLne del to,kad su Pupelium butu kas blogai,bet del ,kad del išsekusio organizmo,pradėjo puliuoti pjuvis,nes jis atmete siulusLBet dabar jau esame namieJEsame labai visi laimingi,o taip prognozuotas didelis vaikas,gime visai nedidukasJ3kg. Ir 49cmJ
Atsakyti
jetau, jauciu vienas baisiausiu variantu, tiek prasikankinti su saremiais, o galiausiai vis tiek gauti cezari..
aukit diduciai ir grazuciai!
Atsakyti
Sekmes ir kantrybes auginat mazyli, bei geros sveikateles paciai 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu Dievui viskas baigesi laimingai...sekmytes didziausios.
Atsakyti
Na svarbiausia, kad viskas dabar gerai mirksiukas.gif Juk vaiko šypsena viską atperka, ar ne?! ax.gif
Atsakyti
SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz gerus zodzius 4u.gif Mazius auga,o as jau sveikstu wub.gif
Atsakyti
Dabar praejus 5 sav.jau beveik viskas pasimirso biggrin.gif tik liko dar mano pilvui uzgyti rolleyes.gif
Atsakyti

i 
Kviečiame užsiregistruoti į rugsėjo mėnesio gimdymo istorijų konkurso dalyvių sąrašą! Spauskite čia
Šiame skyrelyje kas mėnesį vyksta gimdymo istorijų konkursai. Šiuo metu galima registruotis į rugsėjo 1-30 dienomis paskelbtų istorijų konkursą. Lauksime.
Atsakyti
tegul saugo jus visas pasaulis ir suteikia stiprybes. sekmes augant 4u.gif
Atsakyti
Vis skaitau Ugniaus gimimo istorija ir vis norisi ka nors prirasyti doh.gif nes tiek ispudziu buvo,kad parasyti viska labai sunku ax.gif
Atsakyti
Saunuoliai 4u.gif
mamytes viska iskencia del savo mazuju atzaleliu rolleyes.gif
Meiles ir demesio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti