labas vakars.Labai norėčiau sužinoti,ar yra įmanoma kažkur man rasti visas mano parašytas žinutes(apie metus esu čia prisiregistravus).Daugiausiai jų buvo "kaimynuose".
QUOTE(Auges @ 2006 09 18, 08:11)
Visas šiuo metu forume esančias žinutes galite susirasti per savo valdymo skydą "Rasti visas nario žinutes".
Jeigu temos, kur rašėte buvi ištrintos iš forumo - jų tikrai niekur nesurasite.
Jeigu temos, kur rašėte buvi ištrintos iš forumo - jų tikrai niekur nesurasite.
Gal galit parodyt kur tiksliai reikia žiūrėt,nes mano valdymo skyde aš tikrai nerandu"Rasti visas nario žinutes".

QUOTE(daliciukas @ 2007 07 01, 22:14)
Gal galit parodyt kur tiksliai reikia žiūrėt,nes mano valdymo skyde aš tikrai nerandu"Rasti visas nario žinutes".
.Ačiū

Prašom

QUOTE(daliciukas @ 2007 07 01, 23:14)
.Ačiū

Spausk bet kurioje žinutėje ant savo niko ir nukels tavo į tavo profilį, kur ir rasi "Rasti visas nario žinutes"

QUOTE(Ambrozija @ 2007 07 02, 17:29)
Spausk bet kurioje žinutėje ant savo niko ir nukels tavo į tavo profilį, kur ir rasi "Rasti visas nario žinutes" 

Ačiū Keiti ir Ambrozija,be Jūsų nebūčiau radusi

Labas vakaras, Kas atsakys, kodel dingsta mano paskelbtos zinutes? Ar cia moderatoriu darbas?
QUOTE(rusaite @ 2008 10 15, 22:17)
Labas vakaras, Kas atsakys, kodel dingsta mano paskelbtos zinutes? Ar cia moderatoriu darbas?
Paskaitykite SM forumo taisykles ir klausimų nebekils
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 10 15, 22:25)
Paskaitykite SM forumo taisykles ir klausimų nebekils
vistiek nesupratau, prasau paaiskinti neismanelei konkreciai. atrodo niekuom nenusidejau

QUOTE(rusaite @ 2008 10 16, 16:47)
vistiek nesupratau, prasau paaiskinti neismanelei konkreciai. atrodo niekuom nenusidejau 

Forume draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
QUOTE(Auges @ 2008 10 16, 18:28)
Forume draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
o as norejau zmoguciui pagelbeti rasti seimininke vestuvems, juk siuliau ne tik savo paslauga

o as norejau paklausti ar imanoma panaikinti pavo profilyje funkcija "rasti visas vartotojo zinutes"? pas kai kuriuos narius nemaciau tokios funkcijos