Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

Tokios temos lyg ir neradau, todel sukuriau, nes siuo laiku tikriausiai tai turetu buti aktualu smile.gif

Taigi, is karto noriu paklausti patarimo, ka naudojate, kad neprisaltu masinos dureles? Siandien vos jas pavyko atsidaryti, nes buvo prisale, girdejau, kad yra kazkoks skystis dureliu gumai sutepti, bet gal kas bandete? Ar jis veiksmingas? g.gif
Atsakyti
mes naudojam silikonini piestuka,lyg ir ieinam i masina,vadinasi padeda
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2006 10 30, 18:07)
mes naudojam silikonini piestuka,lyg ir ieinam i masina,vadinasi padeda

ir as meginu save apgauti, kad tas silikoninis pietukas padeda... bet atvirai tariant, kiekviena syki uzklupus salciui, automobili tenka "imti jega"
Atsakyti
Tas silikoninis pieštukas gal kiek ir padeda, bet turbūt tik jei kasdien išlipdamas juo apterlioji... Bet kadangi parvažiuoji tamsoj, tai vargiai ką tepi...
Šiaip, man regis, tinka ir tas silikonas, kur panelei blizgint. Koks kirtumas, kai pagalvoji?
Atsakyti
Kad durelės neprišaltų, yra speciali chemija. Aerozoliniai purškikliai. Užpurškei iš vakaro ant gumų ir 3 paras neprišals... Išbandyta. Maximose apie 10Lt. toks malonumas kainuoja. O dabar gal ir daugiau. Senokai pirkau, nes mano mašinytėje kažkokios stebuklingos gumos - net ir praeitą žiemą prie -25 neprišaldavo. thumbup.gif
Atsakyti
man patinka purskalas langams kad ledukas greiciau nutirptu,nes per salti tikrai tingisi ilgai gramdyt.
Atsakyti
O kaip jums piremonės nuo langų rasojimo? Gal žinot, kokia geresnė?

Aš vieną kartą kažkokią bandžiau, tai tik riebalas ant langų kažkoks užsitepė, o rasojo kaip rasoję g.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2006 10 30, 22:29)
man patinka purskalas langams kad ledukas greiciau nutirptu,nes per salti tikrai tingisi ilgai gramdyt.

va va thumbup.gif sitas dalykelis tikrai geras, mano vienas kolega naudojosi, tikrai ispudingai atrode, reikes ir man isigyti, papurske ant langu ir akimirksniu nutirpo apledejimas.

O del langu rasojimo tai nezinau ka daryti, turiu tokia pacia problema, Paprastas langu valiklis visai nepadejo. Man atrodo, akd automobiliai su kondicionieriumi tokiu problemu neturi?? o pas mane jo nera
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2006 10 30, 22:29)

Aš irgi planuoju įsigyti šį "stebuklą" nes gramdyti tuos langus tai menkas malonumas, ypač kai labai šalta ir tie langai dar taip lengvai nesigramdo mad.gif
O kiek šis malonumas kainuoja gal kas žinot?
Atsakyti
QUOTE(asteriksas @ 2006 10 31, 10:02)
Aš irgi planuoju įsigyti šį "stebuklą" nes gramdyti tuos langus tai menkas malonumas, ypač kai labai šalta ir tie langai dar taip lengvai nesigramdo mad.gif
O kiek šis malonumas kainuoja gal kas žinot?

Gal kas perkate, tai galite dar brukstelti ir kur ji rasti g.gif
Atsakyti
g.gif manyciau, kad dureles prisala, nes kazkur guma praleidzia dregme. Gumas reikia pasikeist, tada nereikes jokiu ten silikoniniu piestuku biggrin.gif O kad langai greit nusigramdytu - reikia turet gramdikli ne uz 70 centu smile.gif mane labiau biesija sniego "kasimas" nuo masinos (pilnas palto rankoves buvau prisivarius lotuliukas.gif )... Tskant - ziemos privalumai.. Vaziuoju siandien detis zieminiu padangu su dygliais smile.gif ana ziema pravazinejau su tokiom - thumbup.gif Zinau, kad daugiau psichologiskai geriau jaustis padeda, o ne realiai naudos duoda, bet vis kazkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 10 31, 12:43)
g.gif manyciau, kad dureles prisala, nes kazkur guma praleidzia dregme. Gumas reikia pasikeist, tada nereikes jokiu ten silikoniniu piestuku  biggrin.gif O kad langai greit nusigramdytu - reikia turet gramdikli ne uz 70 centu smile.gif mane labiau biesija sniego "kasimas" nuo masinos (pilnas palto rankoves buvau prisivarius  lotuliukas.gif  )... Tskant - ziemos privalumai.. Vaziuoju siandien detis zieminiu padangu su dygliais smile.gif ana ziema pravazinejau su tokiom -  thumbup.gif  Zinau, kad daugiau psichologiskai geriau jaustis padeda, o ne realiai naudos duoda, bet vis kazkas smile.gif

o as jau antra diena su naujom dygliuotom vazineju (tikiuosi kad dar sian policija nepastebes). Man irgi thumbup.gif , tik mano masiniukas tikrai geriau vaziuoja nei su vasarinem drinks_cheers.gif , nors vasarines irgi geros buvo. gerai kabinasi i asfalta lotuliukas.gif
Atsakyti