Sveikos, merginos,
Pirma karta dukryte (1m.5men.) rimciau apsirgo. Norejau issikviesti gydytoja, bet man paaiskino, kad eina tada, kai temperatura 39 laikosi tris dienas. Paskambinau i kita poliklinika paklausti kokia ten tvarka - tai paaiskino, kad seimos gydytojai is vis neina, o yra extra tarnyba, kuri atvaziuoja kaip greitoji.
KOKIA GI IS TIESU TA TVARKA???
Kas ja nustato?
Pas mus tai kažkaip visada atreidavo, jei tik temperatūros būdavo jau apie 38 laipsnius. Nors gal ateitų ir kai mažiau, bet aš pati nekviesdavau į namus, jei mažiau nei 38 būdavo.
QUOTE(dinka13 @ 2006 11 14, 21:24)
O pas mus tokia gydytoja jei reik tai gali atvaziuot bet kuriuo paros metu, o siaip tai turiu jos telefona, kuriuo galiu skambint bet kada. Vienu zodziu labai faina daktare 

Kur Jusu gydytoja dirba ir kokia tos fainos gydytojos pavarde? Ir dar kiek Jus mokate daktarelei i kisene?
Mums su gydytojais sunkokai sekasi bendrauti

Mielai pasikeistume.....
Na jei reik,visada ateina

Ateina,jei kvieciame

Be abejo kad ateina

ATEINA KADA KVIECIAME.REIKALUI ESANT GALIMA IR PASIKONSULTUOTI TELEFONU.

O man viena karta susirgo sunus, buvo tada apie puse metuku, temperatura virs 39, iskvieciau gydytoja i namus ( Taurage Semos pulsas ), tai man kokius tris kartus perskambino namo ir bande itikinti, kad bus patiem geriau jei vaika atvesime patys!!! O buvo saltas slykstus ruduo, bet nepasidaviau ir labai nenoriai, bet atvaziavo. Po tokiu bajeriu nebesinori kazkaip aplamai naudotis ju paslaugomis.
Pas mus poliklinikoje berods eina pas vaikus iki triju metu, kai dar nebuvo ivesta tokia tvarka kviesdavau vyresniajai kai jai buvo 4 metai visada ateidavo.Kviesdavai kai turedavo temperaturos.
dabar su vyriasniaja tai patys turim zingsniuoti i poliklinika kai suserga, nes pas didelius jau neina, o iki triju metu dar eina.
dabar su vyriasniaja tai patys turim zingsniuoti i poliklinika kai suserga, nes pas didelius jau neina, o iki triju metu dar eina.