QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 07 19, 08:50)
puiki_mamyte, tai gal tu omeny turi tuos laukinius ryžius?

nes tie tai tikrai ilgai verda, ir netgi kaip sakai, vos ne žali pasidaro.. jie tokie išvis neapdoroti...
QUOTE(Guggy @ 2007 07 19, 08:52)
Tie kur kaip kaimiski grudai tau atrode yra neapdirbti ryziai ir jo jie verda net virs valandos, bet man jie kai jau isverda tai skanesni nei paprasti rudieji...

O tie kur wicked idejus nuotrauka tai vadinasi brown rice ir jie jau poliruoti, todel forma tokia pat kaip baltu...
Gali but mergaites nezinau cia mano vyras uzmate neva labai sveika tai nusipirko visa didziuli maisa berods china town kazkur..... man jie kazkokie ne tokie pasirode, uztat nelabai supratau maniau kad visi jie brown rice tokie, bet matyt klydau

dabar zinosim
QUOTE(pupa999 @ 2007 07 19, 10:49)
Jei rice cooker rudus ryzius verdi reikia daugiau nei dvigubai vandens ipilt.
Sita zinau pyliau ko tik nedariau, zodziu paskutinis ss gavos, viena syki is ju plova kepiau (kad greiciau juso sunaudoti

) tai tikrai kepe labai ilgaiiii, pyliau pyliau to vandesn bet is esmes skaniai gavos poto tik labai ilgai viskas nei paprastai uztruko....
Papildyta:
QUOTE(pupa999 @ 2007 07 19, 10:49)
Jei rice cooker rudus ryzius verdi reikia daugiau nei dvigubai vandens ipilt.
Niu nezinau kokie ryziai per 45 min neisvire, bet as puse metu kazkur vien tik rudus ryzius valgiau (cia kai sportavau taip reikejo)
Matai gal mes nesusisnekejom, nes pasirodo yra apdirbti ir neapdibti tie laukiniai kaip sako... matyt mes tu laukiniu prisipirkom ir uztat jie vire kaip amzinybe, nes cia kur wicked idejus tai graziausi brown rice net nepanasusu i tuos laukinius, nes tie sakau kaip grudai kazkokie trumpi ir stori buvo....