Įkraunama...
Įkraunama...

Antras gimdymas

Po 2 metų vėl laukiausi... Gimdyti turėjau lapkričio 13, o tuo metu mano vyras išskrido į Belgiją.... Todėl vėl vykau pas tėvus į Rokiškį... Lapkričio 17 sulaukiau grįžtančio vyro, 18dieną planavom vykti namo... 240km. Na, dėl visa ko nuvažiavau pasitikrinti į Rokiškio gimdymų skyrių. Patarė likti ligoninėje ir niekur nevažiuti... Jaučiausi labai gerai, bet sutikau su gydytojų nuomone ir pasilikau..
Su vyru sėdėjom palatoje visą popietę, paskui išsiunčiau jį pas savo draugę, kuri gyveno netoliese...Nejutau jokių skausmų , bet 9:30 seselė mane nusivedė patikrinimui... Tuo metu paskambino mano vyras ir pasiteiravo, ar nereikia atvažiuoti. Seselė jam patarė atvykti anksti ryte, kadangi naktį nieko neįvyks...
10 valandą sumaniau pasieškoti kitos palatos, kadangi jaučiau, kad galiu trukdyti šalia esančiai išvargintai skausmų merginai... Pasiėmiau mineralinio butelį, žurnalą "Cosmopolitan" ir mobilų telefoną. Priėjusi prie gimdyklos, paprašiau surasti man kitą palatą, kadangi jaučiausi trukdanti draugei, nes kas 5 minutes vaikščiojau į tualetą. Jokių skausmų dar nebuvo... Akušerė pasiūlė ateiti pasitikrinti... Užlipau aš ant to lėktuvo, iškėliau kojas ir pajutau tooookį spyrį. "Gimdai!,"sušuko gydytoja, tuojau pat bėk į gimdyklą"! Vajetau... Pamaniau... Griebiau savo žurnalą, telefoną ir mineralinį, ir šiaip taip suradusi šlepetes ėmiau bėgti... Jaučiausi taip, tarsi kūdikis kristų man stačia galvą, todėl laikiau rankas klyne, kad ji pagaučiau doh.gif ... Aišku, palata nebuvo paruošta, gydytoja jau miegojo... Akušerė akimirksniu viską sutvarkė. Tuo metu bandžiau prisiskambinti vyrui, kuris žadėjo dalyvauti gimdyme... I sambutis...tyla..II, III, IV... vis tyla... Tiek to, jau nebeturėjau laiko skambinti... Akušerė šaukė "Palauk, nestumk" Aš jai sakiau" negaliu, kad pats lenda".... Už 10 minučių gimė berniukas... Vėl pabandžiau paskambinti vyrui, kuris ir vėl neatsiliepė... Tada parašiau draugams sms'us : jau pagimdžiau, bet dar kokią valandą praleisiu ant stalo" (na, visoki reikaliukai- placenta ir t.t)... Ir pagaliau 10.30 skambina mano brangiausias: "Labas, ar nieko netrūksta"-klausia jis...
-"Ne, viskas gerai", atsakau
-"Ar skausmai jau prasidėjo"?-klausia jis vėl
-"Baigėsi"- pasakiau.
-"Kaip suprasti,"- vėl klausia jis ir aš paaiškinu, kad jau pagimdžiau...
Mano brangiausias net supyksta, kad net tokią akimirką aš šneku nesąmones...Paaiškinimas, kad prieš 5 minutes pagimdžiau, o dabar mane "Tvarko", jam skamba taip nerealiai,juk pati seselė sakė, kad be ryto nieko nebus...
-"Tai ką pagimdei"- vėl klausia jis
-"Ko tu norėjai, tas ir gavosi"-atsakau....
Jis vėl netiki,,,, Paskui meta telefona ir atmauna pas mane, tik palatoje įsitikina, kad aš iš tikrųjų jau pagimdžiau....
Telefoną jis buvo palikęs mašinoje, todėl neatsiliepė, kai jam skambinau,,,,
Na, o šiap, tas gimdymas buvo toks fainas ir nerealus... Praėjo 4 metai, aišku, jei tai būtų šviežias pasakojimas, manau, būtų kur kas daugiau emocijų....
Visoms linkiu tokio lengvo, greito ir neskausmingo .. thumbup.gif
Atsakyti
EIK TU SAU.... wub.gif NET NERANDU ŽODŽIŲ lotuliukas.gif lotuliukas.gif TIK GIMDYT IR GIMDYT. O kaip sekasi auginti savo greituoliukus?
Atsakyti
QUOTE(evelina @ 2006 12 10, 00:02)
EIK TU SAU....  wub.gif NET NERANDU ŽODŽIŲ lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  TIK GIMDYT IR GIMDYT. O kaip sekasi auginti savo greituoliukus?

Ačiū, neblogai, berniukas labai atsargus ir tvarkingas... Na, o dukra tai tikra Tzunamis,- viską griaunanti, kur praeina, tą nuverčia ar sugadina doh.gif
Atsakyti
Vaje kaip faina. Kad visom tokie gimdymai, ar ne?
Mano antrasis gimdymas seip irgi panasus buvo, tik siek tiek skausmo jutau, ir vyras salia buvo
Atsakyti
Oho kaip fainai thumbup.gif
As irgi antro laukiuos,tikiuos kad maziau reiks kentet,bet taip tai nesitikiu. O kaip pirmas gimdymas tau buvo,irgi taip lengvai?
Atsakyti
QUOTE(kajane @ 2006 12 10, 13:03)
Oho kaip fainai thumbup.gif
As irgi antro laukiuos,tikiuos kad maziau reiks kentet,bet taip tai nesitikiu. O kaip pirmas gimdymas tau buvo,irgi taip lengvai?

pirmasis labai ilgai užsitęsė... Buvau per daug prisivalgiusi, tai lb pykino... O šiaip neblogai jaučiausi, bet buvo plyšimukų šiokių tokių... Antrojo metu to išvengiau rolleyes.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif nu geras, pralinksminai nerealiai, labai graziai aprasei, o toj vietoj kur begai i gimdykla, net balsu nusikvatojau, kad visoms tokie smagus ir greiti gimdymai butu!
laikas treciam mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi smagiai paskaiciau...nerealus pasakojimas, sekmes!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
antrasis gimdymas dar šaunesnis už pirmąjį smile.gif sėkmės augant ir auginant wink.gif
Atsakyti
liuks biggrin.gif

man patiko ta vieta,kur susirenki kruopsciai visus daiktus,suzinojusi,kad jau gimdai lotuliukas.gif

sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
joooo, gal reik Kalėdų senio tokio gimdymo užsiprašyti g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2006 12 10, 14:16)
lotuliukas.gif  nu geras, pralinksminai nerealiai, labai graziai aprasei, o toj vietoj kur begai i gimdykla, net balsu nusikvatojau, kad visoms tokie smagus ir greiti gimdymai butu!
laikas treciam  mirksiukas.gif

QUOTE(Indre_G. @ 2006 12 10, 14:40)
Oi smagiai paskaiciau...nerealus pasakojimas, sekmes!!!!! biggrin.gif

QUOTE(SilRa @ 2006 12 10, 18:31)
antrasis gimdymas dar šaunesnis už pirmąjį smile.gif sėkmės augant ir auginant wink.gif

QUOTE(romuciukas @ 2006 12 11, 12:08)
liuks biggrin.gif

man patiko ta vieta,kur susirenki kruopsciai visus daiktus,suzinojusi,kad jau gimdai lotuliukas.gif

sveikatytes 4u.gif

QUOTE(Jusma @ 2006 12 11, 13:06)
joooo, gal reik Kalėdų senio tokio gimdymo užsiprašyti  g.gif  thumbup.gif

Dėlui už malonius komentarus... Visoms tokių gimdymų palinkėčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti