Labuka, daug patarimu geru dalyku perskaiciau pas jus. Tai galvoju pasidalinsiu gal ir jus kazka pritaikysit sau kaip man sekesi susitvarkyti sia lyga.
Pagrindinis dalykas nuo ko dingo berimas nuo akiu tai daktaro patarimas butinai ryte ir vakare valyti blakstiens antakius su natrio chlorido vandenuku su soda - gal sutapimas bet labai padejo. Iki siol kazkur po 15 kartu nubraukiu su vatele. Aisku papildomai tepiau menesi vaistukus pagamintus gelsvus ant voku ... kadangi man rado erkuciu ant blakstineu, kurios erzino ir aplink burna veido zona.
Taip pat pakeiciau visa visa kosmetika savo - tonika, pieneli, krema i antialergiska vaistinese.... naudoju viska iwostin, bijau ka ir keisti daugiau kol gerai.
Daznai drekinu veida terminiu saltinio vandeniu
Aisku kaip ir dauguma tepiau menesi ryte ant paberto smakro ir prie nosies ta vadinama metrado ar kaip jis ten tepaliuka, o vakare kita - vitella ictamo.
Taip pat sveiciau lauk visas paduskas ir itin daznai keiciu pataline, zodziu daznai tvarkausi
Nerase gydytojas jokiu antibiotiku.
Nedraude daktaras nei dazytis nei buti sauleje - ir daziausi ir deginaus sauluteje, man kazkaip nuo silumos nei geredavo nei blogedavo.
Kolkas tfu tfu bet viskas dinge, tikiuosi ilgam ilgam.
Ir labai linkiu mums visoms kad musu graziu dieneliu ir nuotaikeliu si ligele negadintu
sveikute,norejau paklausti o tu grynai per menesi isgyjai?ar tepei metronidozoli ant akiu?mano toks pat gydymas tik + antibiotikai ir dar 10 metronidozolio tableciu