Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidžiame virtuvę su Glacee - 2

QUOTE(jurgitasta @ 2007 01 29, 13:29)
Sveikos merginos,reik pagalbos biggrin.gif
Kepant morku pyraga ar labai butini ruginiai miltai? Gal kas nors galetu pasakyt kiek 100 gramu iseina saukstais?Labai labai aciu is anksto 4u.gif


Drasiai keisk kvietiniais smile.gif O 1 saukstas miltu labai kaupuotas smile.gif))) - 25 g, nelabai - 20
Atsakyti
Na va ir padariau sekmadienį 120 koldūnų. Dariau didelius, spaudžiau su taure.
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 01 28, 14:00)
Sweika Glace:) sendiena kepiau kepiau tuos grietiniecius!Super kokie skanus! smile.gif)) Sakyk, o jei vietoj sviesto margarina deciau, as pats butu, ar jau nelabai?Dar tiesa jie man susproginejo smile.gif Gal zinai kodel?Nu bet visvien jau kokie skanuuuus:)))


Va ir as kaupiuosi grietinieciams blush2.gif Gal iki savaitgalio ir susikaupsiu g.gif Bet mane gasdina tas teslos nepermaisymas blink.gif Kaip zinoti kada jau gana? doh.gif Glacee patark jei imanoma tokiu subtyliu klausimu unsure.gif
P.S. Vakar vyrui parodziau tavo sedevrus (tortu dukrytes gimtadieniams), tai isgirdau, kad esu produktu gadintoja palyginus su tavim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pasirodo ne tik as tavo gabumais suzaveta. Aciu tau uz daugeli ideju ir patarimu 4u.gif
Atsakyti
Msachen - višta kepta lavaše
Arabiškas patiekalas, nepaprastai skanus smile.gif Valgyti rankomis smile.gif
user posted image

1,2 - 1,5 kg vistos gabaliuku (as turejau kumpelius su vienu kaulu)
0,8 - 1 kg svogunu
5 -6 lavasai
100 ml aliejaus kepimui
druska, pipirai
2 - 3 saukstai sumako (neturejau, dejau "avocado" prieskonius vistienai)

vištieną pusiau pakepinti aliejuje. Baigiant kepti pasūdyti, pabarstyti pipirais (negailėti smile.gif ), atidėti. Tame pačiame aliejuje pakepinti svogūnus. Ant labai mažos ugnies, jie turi likti permatomi, bet nesukepti. Suberti prieskonius, išmaišyti. Kepimo skardelę iškloti vienu lavašu, pašlakstyti aliejumi, uždengti kitu, vėl porą lašų aliejaus , dar lavašas. Tada sudėti pusę svogūnų, ant jų - vištieną, užkloti svogūnais. Viršų uždengti lavašu. Aš lavašu dar iššluosčiau keptuvę, kurioje kepė višta ir svogūnai ir sudėjau tokį ant viršaus. Kepti apie 45 - 50 min. 170 C. Jeigu dega viršus, uždengti folija.

Patiekti toje skardoje, kurioje kepė smile.gif Dieviškai skanu - minkšta, sultinga mėsa svogūnų padaže, uždengta traškiu lavašu. Mniam smile.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 29 sausio 2007 - 22:47
tavi
Taip suprantu, tau medalis priklauso smile.gif Darbavaisi iš peties smile.gif first.gif bigsmile.gif

@asta
drinks_cheers.gif

Comma
blush2.gif oi... susigėdau... smile.gif
Žinok, gal taip lyginti nėra gerai... juk aš turiu tam tikrų pranašumų - kažkada konditerijos mokiausi, tad visos technikos man pažįstamos, praktikos šiokios-tokios yra. Manyčiau, nebūtų sąžininga smile.gif Vyrui taip ir pasakyk smile.gif Grožėtis - gerai, o lyginti schmoll.gif Bet dar ačiū perduok, gerai? smile.gif kad įvertino smile.gif Žinau vieną - jei labai reikės ir labai norėsi, tai tikrai išmoksi taip pat ir dar geriau smile.gif Patikėk, viskas įmanoma smile.gif

Dėl grietiniečių - tikrai nepergyvenk smile.gif Viskas turi gautis kuo geriau. Tešlos ingredientus reikia taip sumaišyti, kad jie tik susijungtų. Kai tik gaunasi vientįsa tešla, jau ir nustok minkyti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 29 sausio 2007 - 23:46
Sveikos,

noriu ir aš daryti vištiena lavaše, tik klausimas kur jūs perkat juos (lavašus). Bandžiau ieškot Klp akropoly-nu nebuvo. Gal ne ten ieškojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2007 01 30, 14:21)
Sveikos,

noriu ir aš daryti vištiena lavaše, tik klausimas kur jūs perkat juos (lavašus). Bandžiau ieškot Klp akropoly-nu nebuvo. Gal ne ten ieškojau  g.gif


Aš kažkada pirkau akropoly, tikrai yra, man rodosi, prie visokių kinietiškų padažų, makaronų ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2007 01 30, 16:21)
Sveikos,

noriu ir aš daryti vištiena lavaše, tik klausimas kur jūs perkat juos (lavašus). Bandžiau ieškot Klp akropoly-nu nebuvo. Gal ne ten ieškojau  g.gif

Mačiau IKI ir RIMI prie duonos gaminių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 30 sausio 2007 - 15:06
O aš užsakinėju armėniškame restorane. Man nelabai patinka parduodamo PC lavašo kokybė... ir kaina.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2007 01 30, 17:39)
O aš užsakinėju armėniškame restorane. Man nelabai patinka parduodamo PC lavašo kokybė... ir kaina.... bigsmile.gif

Ar Konarskio gatvėj ir kiek ten kainuoja?
Atsakyti
a kaip iskepti lavasa?labai sunku unsure.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vladislava: 30 sausio 2007 - 16:46
QUOTE(Glacee @ 2007 01 30, 15:39)
O aš užsakinėju armėniškame restorane. Man nelabai patinka parduodamo PC lavašo kokybė... ir kaina.... bigsmile.gif

aha, aš irgi norėjau paklausti ax.gif
dar norėjau paklausti: gal moki virti skanią kareivšką košę? nes pati labai noriu kokios nors košės, bet vyrui bet kokios įkišt negaliu, sakė, valgytų tik kareivišką... doh.gif
Atsakyti