Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

niu snekam toliau, ania?rodom pavyzdzius, komentuojam.... mirksiukas.gif
geru pasirinkimu! 4u.gif
Atsakyti
As tai nezinau ka man tokio visiskai paprasto sugalvot. Paprasciausiu baltu gelyciu noreciau. Taip patiko tokia puokstyte is bujunu, bet rugpjuti ju negausi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 20, 12:07)
As tai nezinau ka man tokio visiskai paprasto sugalvot. Paprasciausiu baltu gelyciu noreciau. Taip patiko tokia puokstyte is bujunu, bet rugpjuti ju negausi  verysad.gif

manau, kai nueisi į kokį nors floristiko saloną, tau tikrai pasiūlys kažką paprasto ir originalaus 4u.gif nesijaudink dabar, svarbu idėja turi, o ją išplidys koks nors salonas, ane? 4u.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 01 20, 17:48)
manau, kai nueisi į kokį nors floristiko saloną, tau tikrai pasiūlys kažką paprasto ir originalaus  4u.gif nesijaudink dabar, svarbu idėja turi, o ją išplidys koks nors salonas, ane?  4u.gif  irnesakyk.gif

Ne, jei rimtai, del geliu as jaudinuosi maziausiai - nebesureiksminu to taip, kai tik pradejau planuot vestuves irnesakyk.gif Tik va specialiai noriu, kad geles butu pacios paprasciausios.
Papildyta:
Va dar sita man labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijavz: 20 sausio 2007 - 18:54
o mano puokste atrode taip, va ax.gif
Atsakyti
Merginos, praeitoj temoj radau apie Vandos rūšies orchidėjas. kas jos per gėlės, ir kuo skiriasi nuo paprastų? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 20, 19:57)
Va dar sita man labai wub.gif  wub.gif

Sita nuotabi puokste thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Va dar sita man labai wub.gif wub.gif

[/quote]

Super wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 20, 22:20)
Merginos, praeitoj temoj radau apie Vandos rūšies orchidėjas. kas jos per gėlės, ir kuo skiriasi nuo paprastų?  g.gif  blush2.gif

pabandyk per google ivest pavadinima ir turetu ismest parodyt kaip jos atrodo, jos tokios daugiau kaip blynas, o ne tos mums iprastos. lapai plonyciai ir glezni. na nezinau kaip daugiau apibudint geriausiai pasiziuret internete, tikrai rasi.
Pabandyk cia paziureti http://www.geliusala...s_id=58&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaval: 21 sausio 2007 - 11:16
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 20, 19:57)
Ne, jei rimtai, del geliu as jaudinuosi maziausiai - nebesureiksminu to taip, kai tik pradejau planuot vestuves  irnesakyk.gif Tik va specialiai noriu, kad geles butu pacios paprasciausios.
Papildyta:
Va dar sita man labai wub.gif  wub.gif

nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O čia va mano puokštė (ir MB, bet tai jau kita tema mirksiukas.gif ): truputį kitokią įsivaizdavau, na, bet atrodo, ir tokia nebloga...

http://i146.photobuc...da/scan0004.jpg
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2007 01 22, 01:17)
O čia va mano puokštė (ir MB, bet tai jau kita tema mirksiukas.gif ): truputį kitokią įsivaizdavau, na, bet atrodo, ir tokia nebloga...

http://i146.photobuc...da/scan0004.jpg

man per daug tos zalios spalvos, net grazute mirksiukas.gif

p.s. ir jaunikis vertas grieko blush2.gif
Atsakyti