Pastebėjau, kad vaikų gimtadienių liniuotes galima panaudoti ir suaugusiųjų gimtadieniams, pvz, įrašyt ne sūnų, o "Man". Taip pat tiktų ir kažkokioms metinėms minėti - pvz, "Mūsų santuokai", "Mes pažįstami", "Nuo mūsų pažinties pradžios praėjo..." ir t.t. Tada trūktų daugiau slankiklių. ir juostelių, nes tekstą galima įsirašyti pačiai. Slankiklių tikrai reiktų ir abstraktesnių, pvz, drugeliai, gėlytės, širdelės, svarstyklės, bandelės, gyvūnėliai, žvakutės... Taip pat būtų galima ir įdėti "iki" - ne "man jau tiek ir tiek", bet "iki n-tojo gimtadienio liko tiek ir tiek". Tokiu atveju visas gimtadienio liniuočių skyrelis virstų į "iki" (iki Kalėdų, iki gimtadienio, iki Velykų - datą galima juk nurodyti patiems) arba "jau" (jau suėjo, jau draugaujame, jau ne Lietuvoj) - juk nebūtinai šiame forume mamytės liniuotes naudos, galbūt įsidės ir kitame
Iš vestuvinių nepatiko tai, kad liniuotės pabaigoj užrioglintas koks piešinukas, ir jo negali keist - pačios liniuotės fonas, raštas patiktų, bet kai pabaigoj nupieštas koks juodašvarkis arba kažkoks tortas, kažko nebesinori naudoti...

Nes norisi kažko neutraliau, pvz, du žiedai, dvi širdelės, galbūt du balandžiai...
Kaip gimtadienio slankiklis dar tiktų ir tortukas...
Vėlgi, juostelės gali būti ir siauresnės, kad ir iš tos pačios vestuvių juostelės, atkirpus tik viršutinę ar apatinę dalį atrodytų tikrai ne prasčiau, o įvairovė ir pasirinkimas iš karto paplatėja, arba iš svorio metimo juostelių atkirpus tik trečdalį - margą apatinį ar viršutinį kraštelį, arba tik viduriuką - stiklinaites ir pan.. Šiaip nemažas juostelių pasirinkimas (beje, beveik visos patiko, išskyrus gyvatėles) man patiko www.tickerfactory.com - galima kad ir ne idealiai tokias pat, bet bent jau siaurų abstrakčių juostelių stilių išlaikyt, kur viena spalva, arba pereinama, ir pamarginta lengva linijyte, mažai besikartojančia - ir nenuobodu, ir kartu kuklu, ir galima užsidėti ryškesnį slankiklį - neatrodys perkrauta. Tik pas juos dauguma slankiklių nelabai simpatiški, neryškūs - pas jus piešti kur kas simpatiškiau

. Kai kurių rusiškų nuorodų matomos liniuotės gražu.
O šiaip - labai labai labai sveikintina iniciatyva