Įkraunama...
Įkraunama...

Vos tik gimusi Kamilė,tapo žvaigžde!

Viskas prsidejo gan senokai, šaltą 2005ujų žiemą. Mudu su vyru jau apie tai ilgai svajojome ir žinoma tam jau ruošėmės. Tad ir nusprendėme šv.Kalėdų proga pasidovanoti sau džiugią naujieną, jog užsimezgė nauja givybė. Gaila bet mūsų norų ir svajonių tą kartą Kalėdų Senelis neišgirdo. Jokiu būdu mes "rankų" nenuleidome. Ir toliau mes vis labiau šitos, nuostbiausios, žinios laukėme, bet kuo tuoliau tuo labiau į galvą lindo visokios negeros mintys. Jau ir apie įsivaikinima puse lūpų buvom pradėję šnekėti, jei taip likimas lemtų. Atsimenu kaip šiandien, viena pavsario rytą, gyvenant Danijoje, buvo labai šilta ir tvanku kambaryje, pajutau lengva galvos svaigimą ir pykinimą, tada dar pyktelėjau ant vyro kad išeidamas į darbą vis nepraverdavo lango, maniau tai oras. Aš kažkodėl nenorėjau patikėti tuom, bet kai tai pasikartojo dar kartą, pasipasakojau vyrui. Mačiau didžilį džiugesį jo akyse. Jis tuom net neabejojo kad mums tai pavyko. Tą patį vakarą nusipirkome testą, o kitą rytą mes jau abudu buvome neapsakomai laimingi. Su ta diena jau mūsų gyvenimas labai pasikeitė, vyras atrodė dar daugiau dėmesingas, dar labiau mylintis mane, nors nei meilės nei dėmesio man niekada netrūko nuo pirmos mūsų pažinties dienos. Nėštumo mėnesiais buvau labai atsargi, bet tiesa pasakius niekada nejaučiau didelių nepatogumų ir susivaržymų dėl padidėjusio pilvuko. Bunant nėščiai ir pakeliaut teko. Grįžinėjom atostogų į Lietuvą iš Danijos automobiliu, net 25val. trukusioje kelionėje ir po jos jaučiausiai nuostabiai. Jau ruošiantis kelionei automobiloiu atgal į Daniją, sulaukėme neigiamų nuomonių ar verta sutaupyti keletą šimtų litų ir penktą mėnesį esant nėščiai, leistis vėl apie parą truksiančiai kelionei. Buvo vėlu užsisakinėti bilietus keltu, tad automobiliu vėl grįžome į Daniją. Net ir po tokių kelionių visada jaučiausi puikiai. Visą nėštumo laikotarpiu visi stebėjosi mano energingumu. Visi laukėme gimdymo. Buvo šiek tiek neramu, toks lengvas nėštumo laikotarpis, o ar nebus sunkus ir varginančiai alinantis gimdymas?? Visą tą laiką jaučiau vyrą šalia, tai mane ramino.
Artėjo gimdymo data, bet jokių požymių nejaučiau. Vaisius (mes taip visą laiką ir nežinojome dukrelės ar sūnaus sulauksime) maloniai judėjo pilvuke. Visi manė, jog pimas nėštumas ir pernešiojimas, tai normalu. Praėjus trims dienoms po termino, naktį nemaloniai pradėjo mausti nugarą ir labai norėjosi tuštintis. Tualete pastebėjau lyg rudas išskyras. Tik po to sužinosiu kad tai jau buvo prasidėjęs gimdymas. Pskambinau akušerėms, jos dar nuramino, pasiūlė pabūti namuose. Po pusvalandžio pastebėjau kraują ir vėl sunerimusi paskambinau akušerėms. Mačiau susirūpinusį, bet nesutrikusį savo vyrą. Šį kartą akušerės pasiūlė važiuoti į ligoninę. Nedelsdami išvažiavome. Kelionėje vis jaučiau sarėmius, bet jie nebuvo ypatingai skausmingi. Visą laiką jaučiausi jog norėjau tuštintis. Iki gimdymo namų buvo likę apie 15km, kai pajutau jog pradedu gimdyti. Vyras viena ranka laikė mano galvą, kita vairavo ir vis klausinėjo ar neprarandu samonės. Jis tik klausė ar stoti ir padėti man, priimti vaią. Buvo sunku ką ir pasakyti jam, tik mačiau kaip automobilis skriejo 120km/h greičiu per miestą. Aš pajutau kai mano kelnėse sujudėjo kūdikis. Pasimetusi buvau aš, mintyse saves klausiau kur skausmai, kur vaikučio pirmasis klyksmas. Vyras negalėjo patiketi ir vis klausinejo ko kūdikis tyli, ir vis didino greitį. Ir praėjus dviems valandoms po pirmų gimdymo pojūčių aš pagimdžiau automobilyje. Mano kūnu vilnijo šiltos bangos, jaučiau malonumą. Atvažiavus prie ligoninės, dar keletą minučių teko laukti akušerių. Tik ligoninėje budėjęs apsaugos darbuotojas prožektoriu švietė tai į mane tai į susinervavusį mano vyrą, ir klausinėjo ar viskas gerai mums. Pati net nepastebėjau kaip akušerės iš kelnių ištraukė ir prie krūtinės padėjo kūdikį. Po to vyras sakė kaip malonu buvo išgirsti vaikiuko klyksmą, gaila bet aš tada jo negirdėjau, gal buvau lengvame šoke.
Taip mus gimė sveika, graži mergytė. Ligoninėje pabuvau vos 13val., nes savijauta buvo neįtikėtinai puiki, gal truputi skaudėjo nugarą. Ir visą tą laiką kol buvau ligoninėje, girdėjome aplinkui šnekant apie neįprasta gimdymą, aš tai pavadinčiau stebuklingą gimdymą. Net ir praėjus trims dienoms po gimdymo dar visi draugai, giminaičiai nenustoja stebėjęsi mano gimdymu. Ir man taip gera, rodos ka tik buvome dviese, o jau dabar trise vienas kitą labai mylintys.
Manau vos gimusi Kamilė, tapo žvaigžde.
Atsakyti
Nieko sau thumbup.gif Tau tik gimdyt ir gimdyt thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif na, shakes ! 4u.gif mano irgi greitai gime, bet tavo chia tiesiog fantastika smile.gif
sveikinam 4u.gif
as bijau, kad mano antrasis taip pakeliui i ligonine negimtu.
Atsakyti
geeeras,sveikinu 4u.gif . nu gerai kad viskas gerai baigėsi, bet koks vyras šaunuolis kas nepasimetė,nesustodamas vairavo iki tikslo,ligoninnės thumbup.gif .
aukit sveikutės ir didelės ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif net supavydejau blush2.gif thumbup.gif saunuoles mergaites thumbup.gif
Atsakyti
va cia tai istorija bigsmile.gif sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
oho na sveikinu jus labai labai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
ohmy.gif sveikinu labai su tokiu gimdymu! Gerai kad viskas gerai baigesi thumbup.gif
Atsakyti
first.gif good.gif mirksiukas.gif
vos neapsiverkiau skaitydama wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ultraviolet: 22 vasario 2007 - 09:14
Fantastika smile.gif Aisku, as nenoreciau pagimdyt masinoj, bet taip be skausumo.. tai labai smile.gif mes gimstam balandi, kad tik viskas sklandziai smile.gif
sveikinimai smile.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai ir mane uz sirdies sugriebe, ypac tai, kad mergyte isvydus si pasauli tylejo, taip sukeldama dideli nerima tevams...Dievuliau, jei taviskis turi plauku, tai turejo islinkti ne vienas unsure.gif
Viskas kaip kokiame filme GREITIS - gimdymas!
Cia mamyteidk user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijavz: 22 vasario 2007 - 09:41
Sweikinu labai labai Tavo naujaja seima, Jolituk mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Esi tikra Saunuole ir tikiu,kad busi pati geriausia mamyte savo Kamilytei wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti