[ Standartinis ] ·
Tautiniai šokiai, gal yra šokančių kolektyvuose:)
| Cicera |
2007 03 27, 12:01
|
Patyręs dalyvis

Grupė: Dalyviai
Žinutės: 110
Prisijungė: 2005 03 16
Vieta: Vilnius
Pirmas vaikas:turim turim:)
Antras vaikas:jau irgi turim:)
Trečias vaikas:hmm...
Apdovanojimų: 0

|
sveikute,
aš deja šiuo metu nešokanti :verysad: bet turiu nolika metų liaudies šokių šokimo stažą, tą laikotarpį prisimenu, kaip patį fainiausią mano gyvenime. deja, dabar nešoku, nes nerandu tokios vietos, kur tai galėčiau daryti, nesu studenčiokė, kad galėčiau su studentais strakalioti, o apie vyresnių kolektyvus nežinau ir neturiu ko paklausti :verysad: ech, liūdnai čia pradėjau, bet iš tiesų, tai šokiai ir ypač pasiruošimai dainų ir šokių šventėm, koncertam tiesiog super-duper :super :super :sutinku :super patys mieliausi prisiminimai apie tai :)
|
|
|
|
|
| Pinavija |
2007 03 27, 15:24
|
Atkaklus dalyvis

Grupė: Nariai
Žinutės: 57
Prisijungė: 2005 03 01
Vieta: Vilnius

|
Sveikutės, O aš ne šoku, bet groju tautinių šokių kolektyve. Ne studentų ir ne per daug senjorų - nuo 30 iki 45 metų kažkur. :super Matau kad yra šokėjų, taigi, prašom - junkitės prie mūsų... Bet, turbūt kaip ir visur, mūsų kolektyve trūksta vyrų :geda2: Todėl mergaitės, geriau ateikit su antrąja puse. Chebrytė mūsų patyrusi, šokantys daugiau nei po 10 metų. Pradedančiųjų nėra. Taigi, įvertinkit savo galimybes ir brūkštelkit man į asmeninę dėžutę :mirksiukas:
Beje, jei grojate kanklėmis, birbyne, armonika, ar kitokiu liaudies instrumentu, taip pat kviečiu prisijungti prie tikrai šaunios profesionalų kapelos :draugai:
Čia ne skelbimas :rolleyes: Bet, jei jau jaučiate trūkumą realizuojant save, tai labai prašom į kompaniją. Pakalbinkit ir savo "diedus" jei jie jaučiasi panašiai.
|
|
|
|
|
| arabeska |
2007 03 29, 11:00
|
Super senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1678
Prisijungė: 2006 02 04
Vieta: Aukštaitija
Pirmas vaikas:sūnus
Antras vaikas:angeliukas

|
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 03 28, 17:39) :yahoo: :super Šaunu :4u: . manau, kad galėsim bendrauti čia SM, o su kai kuo galima bus ir susimatyti dainų šventėje :mirksiukas: . Cicera pasinaudok Pinavijos pasiūlymu, jei vis dar kirba noras šokti :4u: . Mūsų kolektyve irgi šoka nuo 22 iki 55 metų amžiaus šokį pamėgę žmonės. Kadangi visi dirbantys, tai labai jau sunkiai renkamės į repeticijas. Apžiūra ant nosies, o šokių tik keliatą sustatę esame :verysad: . Vadovei galvos skausmas didžiausias :oh . Vakar susirinkom visi 100 proc., tai vadovė apsidžiaugti negalėjo, juokavo, kad iki ryto nepaleis :D . Sveikutės šokio mylėtojos ir puoselėtojos :4u: joooo labai suprantu jūsų vadovę, kaip yra sunku, kai nesusirenka į repeticijas... :oh šokį negana sustatyti, bet jį reikia gražiai atlikti, o ypač apžiūroj :mirksiukas: Sėkmės :4u:
|
|
|
|
|
| Ašarėlė |
2007 04 11, 20:27
|
Super senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 4401
Prisijungė: 2004 10 22
Pirmas vaikas: Sūnus 1993
Antras vaikas:Dukra 2005

|
QUOTE(Cicera @ 2007 04 06, 10:01) Oi aš mielaiprisijungčiau, tik kad va, kaip suprantu ten vyrų trūkumas (o kur jų ne trūkumas :ax: ) , o aš saviškio :P niekada gyenime nenutempsiu šokti. O ir kokio kito :geda2: šokėjo net neįsivaizduoju kur ieškoti. :blink: Su vyrais tai tikras pravalas :oh . Mes irgi vos aštuonis surinkom :bigsmile: . Tai dabar didžiausias galvos skausmas, kaip juos lepint :lotuliukas: ir visaip kitaip popint, kad niekur nepabėgtų :hm . Oij laukia sunkios savaitėlės, nes balandžio 19 d. mums apžiūra, o ir šokių visų dar nesustatėm :oh . Jau nekalbu apie idealų šlifavimą :mmm . O viskas dėl to, kad kolektyvas nesirenka visas į repeticijas :piktas . Nieko, per kančias į žvaigždes :lol: ;) .
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2010 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės
apribojimas
|
|