Įkraunama...
Įkraunama...

Luknės laukimo ir gimimo istorija

... Laimei, likimas suvedė su žmogumi, kuris vaikus myli ne ką mažiau negu aš. Tad, greit pajutom, kad iki pilnos mūsų laimės trūksta to mažo pupuliuko, kuriuo reikia rūpintis ir kuris už tą rūpestį šimteriopai atsilygina savo šypsenom, savo pasiekimais, savo buvimu šalia wub.gif

Kviestis mažiuką pradėjom prieš porą metų. Pirma kartą nesėkmingai. verysad.gif Po to sekė begalė tyrimų, kad antrą kartą nepasikartotų nelaimė. Visą tą laiką padėjo išgyventi MB ir gydytoja, prieš kurią žemai lenkiu galvą. 4u.gif Po pusės metų pertraukos vėl pradėjom planavimus. Ir ... po trijų bandymų testukas nusidažo dviem juostelėmis. thumbup.gif Nuojauta šį kartą neapgavo. Džiaugėmės su vyru kaip milijoną laimėję. Saugojom pilvuko gyventoją nuo bet kokių stresų – pirmą trimestrą turėjau nedarbingumą. Ilsėjausi, lepinau save – visi nėštukiški blogumai mane aplenkė – jokių pykinimų, silpnumų, nepaaiškinamų įgeidžių. Skaičiavau dienas ant pirštų, kad greičiau praeitų tos 12 savaičių... Prasidėjo antras trimestras, per kurį buvo dar daugiau gerų emocijų – susituokėm su MB, sužinojom, kad laukiam mergaičiukės. flirt.gif Pagaliau atėjo ruduo. Su MB prieš didžiąsias permainas išvažiavom prie jūros pailsėt. 32 savaitę pradėjau jaust maudimus. Nuvažiavom į ligoninę – atsidarymas per du pirštus. Subrandino plaučiukus, liepė nesinervuoti, ir prašyti mažytės dar pabūt pilvelyje. nestuke.gif Taip ligoninėje pragulėjom vos ne dvi savaites. Grįžom į Vilnių. Buvau kaip ant adatų. Bet mažytė išklausė mūsų maldavimų ir kuo labiau artėjo terminas, tuo labiau pradėjau galvoti, kad pernešiosiu. bigsmile.gif Vaikščiot kas dieną buvo vis sunkiau, nes tirpo kojos ir t.t. Sulaukiau ir 38, ir 39 savaitės, kol jau gydytojai manęs pagailo ir liepė susikrovus daiktus atvažiuot.
Taigi,
Lapkričio 24 d.
8.00 - mes jau GN priimamajame. Apžiūri, paguldo į gimdyklą.
Su vyru esam puikios nuotaikos thumbup.gif – juk šiandien jau susitiksim su savo stebukliuku. wub.gif Bajeruojam, skambinėjam draugam, pranešinėjam, kad išvažiavom jau leliuko „pirkti“.
12.00 – nuleidžia vandenis.
Negalėjau įsivaizduot, kad ten jų tiek daug. Kai prisiminiau, kaip trysčiojau, kad gal man jau vandenys bėga – tai galiu pasakyt, kad TO su niekuo nesupainiosi.
Sąrėmių dar nejaučiau, nors aparatas lyg kažką jau ir fiksavo... nuotaika puiki, jokio nerimo ar dar kažko... vyras į kompaniją nieko nevalgo.
16.00 – jau pradedu jausti kažką nemalonaus.
Daug vaikštau. Nuotaika dar labiau gerėja... jaučiu kad jau greit... MB jau išjungia telefoną, nes draugai nesupranta, kad leliuko taip greit nusipirkt negalima, juk būna ir eilės prie kasų lotuliukas.gif
18.00 – epidūras
Koks geras išradimas. Tik gaila, kad man jis sumažino sąrėmius, tai prireikė skatinamųjų... bet nuotaikos vistiek geros. MB jau pradeda nerimauti, kad leliui be vandens ten nepatogu. Aš jau ir valgyt užsimanau. Šokinėju ant kamuolio. Juokiuos, nors kartais ir pamaudžia. Kartoju sau, kad svarbiausia – nusiteikimas...
20.00 – jau susirenka daktarai.
Jaučiu kad jau kažkas man ten spaudžia. Gydytoja net išsižioja, sako mažutė jau pati stengiasi išvyst pasaulį.
4 stūmimai…
20.40 – gimė Luknytė – 50 cm ir 3600 gr
gavom 10 balų pagal APGAR, daug pagyrimų mažutei ir mamytei - kad buvo šauni ir puikiai pasiruošusi gimdyvė blush2.gif

Tą vakarą tapom pačiais laimingiausiais tėveliais pasaulyje wub.gif wub.gif wub.gif

Gal ir trumpa gimdymo istorija, bet... ar gali moters gyvenime būti dar laimingesnė akimirka už tą, kai išgirsti naujai užgimusio kūdikio verksmą, kai pajauti savo vaiką ant krūtinės, kai pamatai vyro ašaras ir išgirsti tylų bet prasmingą ačiū… turbūt kad negali. Todėl mano visus nėštumo sunkumus, gimdymo skausmus privertė pamiršti ta laimingiausia gyvenime akimirka… ir tik ją visą gyvenimą prisiminsiu wub.gif

O čia mūsų mažoji Luknytė.

user posted image

Atsakyti
Labai dziaugiuosi del Jusu ,palaikeme budamos planiukes ir jau nestuke.gif wub.gif

Aukite didutes ,sveikutes ir bukite Laimingos wub.gif wub.gif wub.gif

Grazuole LUKNYTE wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =SVAJA=: 01 kovo 2007 - 09:23
wub.gif sekmes jums augant
Atsakyti
Kaip smagu, kai gimdymas suteikia tiek laimes ir dziaugsmo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazi gimdymo istorija ir labai labai grazus mergytes vardas wub.gif sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Net asara isspaude wub.gif
Viskas taip panasu i savus isgyvenimus bigsmile.gif Labai graziai aprasyta! 4u.gif
Aukit sveikutes mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mažylė irgi buvo sugalvojusi pabėgti verysad.gif
Aukit didutės, būkit sveikutės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
clap.gif Dziaugiuosi uz jus nuosirdziai thumbup.gif
4u.gif
Atsakyti
Nu tiesiog nuostabu, ir istorija graži, nuostabi mergytė su labai labai gražiu varduku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2007 03 01, 14:25)
Man peršlapia, tiksliau ne man o mano dičkiui vargas su juo į lauką įšeit, nes visos balos išbraidytos būna su gerais žieminiais batais. Bet ryt eisiu nes gaila mažulį namie laikyt, kai taip šilta.

smagu kad taip viskas lengvai ir puikiai sekesi..turi nuostabia mergyte wub.gif aukit sveikuciai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Net susigraudinau beskaitydama wub.gif Sėkmės jums visiems 4u.gif
Atsakyti
laukine labai grazi istorija 4u.gif o Luknyte tokia fainulka wub.gif
Atsakyti