Kviestis mažiuką pradėjom prieš porą metų. Pirma kartą nesėkmingai.

Taigi,
Lapkričio 24 d.
8.00 - mes jau GN priimamajame. Apžiūri, paguldo į gimdyklą.
Su vyru esam puikios nuotaikos

12.00 nuleidžia vandenis.
Negalėjau įsivaizduot, kad ten jų tiek daug. Kai prisiminiau, kaip trysčiojau, kad gal man jau vandenys bėga tai galiu pasakyt, kad TO su niekuo nesupainiosi.
Sąrėmių dar nejaučiau, nors aparatas lyg kažką jau ir fiksavo... nuotaika puiki, jokio nerimo ar dar kažko... vyras į kompaniją nieko nevalgo.
16.00 jau pradedu jausti kažką nemalonaus.
Daug vaikštau. Nuotaika dar labiau gerėja... jaučiu kad jau greit... MB jau išjungia telefoną, nes draugai nesupranta, kad leliuko taip greit nusipirkt negalima, juk būna ir eilės prie kasų

18.00 epidūras
Koks geras išradimas. Tik gaila, kad man jis sumažino sąrėmius, tai prireikė skatinamųjų... bet nuotaikos vistiek geros. MB jau pradeda nerimauti, kad leliui be vandens ten nepatogu. Aš jau ir valgyt užsimanau. Šokinėju ant kamuolio. Juokiuos, nors kartais ir pamaudžia. Kartoju sau, kad svarbiausia nusiteikimas...
20.00 jau susirenka daktarai.
Jaučiu kad jau kažkas man ten spaudžia. Gydytoja net išsižioja, sako mažutė jau pati stengiasi išvyst pasaulį.
4 stūmimai
20.40 gimė Luknytė 50 cm ir 3600 gr
gavom 10 balų pagal APGAR, daug pagyrimų mažutei ir mamytei - kad buvo šauni ir puikiai pasiruošusi gimdyvė

Tą vakarą tapom pačiais laimingiausiais tėveliais pasaulyje

Gal ir trumpa gimdymo istorija, bet... ar gali moters gyvenime būti dar laimingesnė akimirka už tą, kai išgirsti naujai užgimusio kūdikio verksmą, kai pajauti savo vaiką ant krūtinės, kai pamatai vyro ašaras ir išgirsti tylų bet prasmingą ačiū turbūt kad negali. Todėl mano visus nėštumo sunkumus, gimdymo skausmus privertė pamiršti ta laimingiausia gyvenime akimirka ir tik ją visą gyvenimą prisiminsiu

O čia mūsų mažoji Luknytė.