Įkraunama...
Įkraunama...

mano trečiasis gimdymas

Labutis.aš norėčiau papasakoti trumpą bei lengvą savo trečio gimdymo istoriją.atsikėlusi vieną ankstų rytą nuėjau į tualetą ir nubėgo vandenys.jokių sarėmių ir skausmų nejaučiau,nėštumas buvo 37 savaičių.buvo 6valanda ryto,vaikai dar miegojo.tuo metu namie buvau viena su vaikais,sūnui 5m,dukrytei 3m.,o mano tėvas iš naktinės pamainos turėjo grįžti apie 8 val.ryto.galvojau kol susiruošiu daiktus,kol ką tai gryš ir tėvas ir vaikam pusryčius paruošt spėsiu.bet kažkokia nuojauta vis liepė išsikviest greitąją ir važiuot į ligoninę.taigi nieko nelaukus paskambinau,išsikviečiau greitąją ir išvažiavau į ligoninę.nuvežė mane į klinikas,į priėmimą,nu ir kaip visada pradėjo apžiūrinėt,klausinėt ,viską pildyt ir t.t.nu o kadangi man kaip ir neskaudėjo beveik,truputį užeidavo per sarėmius toks mauduliukas,bet palyginus su ankstesniais gimdymais,tai aš tikėjausi didesnių skausmų.tai aš sau su mobiliuoju tel.sms-ais su draugėm,tėvais susirašinėjau.dar nespėjus priėmime ten visų dokumentų užpildyt man vėl nubėgo gausiai vandenys,tai pamačiusios tos seseles tik staigiai mane į vežimėlį pasodino ir į gimdyklą.nu ir jau tada ir man tos gimdymo stangos prasidėjo,tai tik liepė kvėpuok,dar nestumk,palauk.atsiguliau ant gimdymo stalo,tai iš karto per pirmą stanginimąsi aš ir pagimdžiau dukrytę.pažiurėjau į laikrodį virš gimdyklos durų, buvo 7val.18min.tai tik kai jau buvau pagimdžius tai iš priėmimo skyriaus atėjusi sesutė baigė pildyt visus duomenis.tai aš tada pagalvojau,kad jei būčiau laukusi namie kol iš darbo gryš mano tėvas, apie 8 val.tai mano gimdyme būtų dalyvavę vaikai.kai jie atsikėlė jau turėjo sesę.jei visi gimdymai būtų tokie kaip šis ,tai galėčiau gimdyt ir gimdyt.
Atsakyti
Kaip šaunu thumbup.gif kad taip greitai ir lengvai... drinks_cheers.gif Sėkmės jums 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
:4u:Nuoširdžiausiai sveikinam wub.gif Tikrai labai greit,smagu.SVEIKINAM 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na saunuole mamyte, nerealus gimdymas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip šaunu, kad taip lengvai ir greitai pasaulį išvydo mažiukas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saunuole thumbup.gif

Lai visos bijoncios gimdyt pasiskaito jusu istorija drinks_cheers.gif
Atsakyti
mickute7 Paskelbta Šiandien, 19:33
Saunuole

Lai visos bijoncios gimdyt pasiskaito jusu istorija

Na va persiskaiciau ir is kart drasiau pasidare 4u.gif
Atsakyti
iš tikro nereikia labai įsibaimint,nes kuo labiau bijai,tai tuo baisiau viskas ir atrodo,nei iš tiesų gali būti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai nuostabu, thumbup.gif sveikateles vaikuciams wub.gif
Atsakyti
Iš pasakojimo gimdymas toks lengvas atrodo, tiesiog menkniekis. Tikiuosi aš savo antrą klecką kada nors taip pat lengvai gimdysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
sekmes augant ir auginant 4u.gif kaip smagu, aki viskas taip greitai ir lengvai bigsmile.gif daug dziaugsmo gausiai jusu seimynelei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
super istorija thumbup.gif sveikatos jusu seimynelei 4u.gif man tai ypac idomu buvo paskaityti apie 3 gimdyma nes mes po poros meteliu planuojame 3 leliu blush2.gif
Atsakyti