Įkraunama...
Įkraunama...

O štai ir Greta :)

Priesistore:

2007 03 13 (antradieni) buvau pas gydytoja apziuroje.. paziurejo - viskas ramu..paskyre ateiti 19d. Nuojautos vedama uzklausiau, ar ji netycia nezada kur izvaziuoti (kai pries 3m. gimdziau pirmaja, ji kaip tik ant mano termino isvyko i konferencija.. aciu dievui mazoji palauke ir gime sekancia diena po grizimo)... daktare "nudziugimo", kad istiesu 20-25d. ji bus konferencijoje... doh.gif doh.gif doh.gif

Ech.. nu sakau tada lauksim 26d. (o man terminas 18d.) .. taciau ryskiai per daug ishsigandau, kad gydytoja 20d. islekia i konferencija ir man teks pas kita gimdyt.. ir pilvinukas nutare list lauk kol nevelu..

Kaip priklauso, trumpai apie gimdyma:

2007 03 16 (ketvirtadienis) ryte apie 6val pradejo man kazkas susitraukinet ir silpnai silpnai pamaudent.. kadangi skausmas nestiprejo, tai nutariau, kad paruosiamieji irnesakyk.gif ir isvariau i susitikima .. dar i darba atsishviest neshchios korteles. Apie 10val viskas nurimo, tai vyrui parasiau, kad artimiausia pusdieni negimdom tikrai, nes jis ryte isvaziuodamas sako - "davai diena gimdyk, nes siandien kazko labai noriu miego"

Taigi grizau namo po gastroliu, nusnaudziau valandeles 3.. pilvas lyg vel suskaudo.. bet kazkaip tik 1 karta per valanda.. tai nutariau, kad dar negimdau ir isvariau pas daktara (~17val), nes labai kosejau... tada i parde su MB... kur bevaikstant jau kilo itarimas, kad gal visgi gimdau g.gif g.gif g.gif ... nes susitraukinet gimda eme dazniau, bet klaustukas didziausias buvo tai, kad laaaabai jau silpnas skausmelis... kiek pamenu pirmosios saremius, tai budavo nejauku..o cia - nei shis, nei tas. Dar prie duru susitikau bendrapilve nestuke-forumiete.. tai sakau, jei neprisiregistruoju - zinok, kad gimdau Bet dabar varau su MB vakarienes, nes ziauriai noriu valgyt....

Taigi nuvarem su MB dar i viena susitikima (~19).. prisikirtau bulviniu blynu su mesa.. essen.gif prigeriau arbatos.. ir tada sedint jau rimtai emiau galvot, kad gal visgi gimdysim BET.. niekaip neprisiskambinau gydytojai... 2val. zulinau tilifona.. o ji kaip neatsako, taip neatsako... tai pradejau nervintis, kad vistiek netektu gimdyt be gydytojos blink.gif Nu su MB pasitare nutarem, kad reik bet kokiu atveju varyt i VNG pasitikrint, nes kazkokios rausvos ishskyros pasirode.. tai nuvariau pasiemiau mama (bo mes su MB 2 masinom vis makalavomes) - nuvaziavom namo, supakijom ir atidavem mazhaja.

Tada pagaliau prisiskambinau gydytojai (~22val.) ir sutarem, kad visgi varau i priimamaji kur mane paziures. Ten atvarius paaiskejo, kad as jau su 5cm... taigi iseitis viena - gimdyt supilde dokus.. padare klyzma.. nuvede i gimdykla... nu nejauku..nejauku.. tokia mazhyte..net vyrui ner kur atsisest.

Sakau davajte epidurini (nesismulkinau, nors skausmas tai tikrai mazas buvo). Nu gerai sako - ishkviete tokia boba anesteziologe.. nelabai simpatiska, bet nieko... niekaip nepavyko man susiriesti taip kaip reikia - sakau pilvas maiso.. o ta - nemaiso.. sakau maiso - ta - nemaiso.. nu zodziu kazkaip padariau ta poza, kurios jai reikejo ir sukale i mane adatas, suleido vaistus. Nu jau laukiu... kada cia baigs skaudet, nes jau tikrai pradejo stipret..

Atvare gydytoja, nuleido vandenis (buvo jau kokie 6-7cm).. tada pradejo skaudet normaliai. Sakau, o kur epiduras??? wacko.gif Kazkaip vienintelis pozymis, kad ji man suleido tai buvo tas, kad sikna nutirpo ir viena koja lotuliukas.gif o skausmas, kaip cia taip cia... nu itikinau save, kad be epiduro matyt jau sienom lipciau, nes anesteziologe pareiske, kad su antru vaiku gimdymas daaaaaaug skausmingesnis, bet greitesnis. Sako, kai prades skaudet - sakyk, vel suleisiu. Tai praejo kokios 20min ir as jau prasiau vel leist vaistus...

Pasodino ant kamuolio.. tai kazkaip labai greit pradejo nerealiai skaudet.. sakau MB - neveikia ni@#$%^&* tas epiduras, kad ji kur... nu zodziu. Prisiminiau Roka ir Ilape.. kadangi buvau prisizadejus, tai emiau dainuot 2 gaidelius.. PADEJO. Po kokiu 2 saremiu supratau, kad vaikui nusibodo ir jis jau nori list.... nes nerealiai pradejo tempti "ten".

Pagulde - akurat sako.. jau tu gimdai..vos ne plaukai matosi. Zodziu greit ten viska sutvarke.. liepe stumti.. tai skausmas buvo didelis.. gal daugiau nerealus pleshimas... vis bumbejau ant to prakeikto epiduro, kad jis nesuveike normaliai ir bandziau itikint MB ir daktare, kad su pirmu nieko panasaus neatsimenu..

Po kokiu 3 geru stumimu ir visokiu "letai, po truputi, neskubek" ishlindo mazhoji flirt.gif wub.gif wub.gif Juokingiausia, kad kai ja pagulde ant paluchiu, tai ji griebe palute ir uzhsidenge akis - labai jau shviesu jai buvo..

Po to pagulde ant krutines... tai taip wub.gif wub.gif kazkaip su antru vaiku tas "musu" jausmas ir meile ateina is karto... mazoji gerai ima papa.. nakti kas 2val valge.. diena pavare vos ne kas valanda... o dabar jau 3val. parpia..

Tai vat taip ir pagimdem Niekur neplysau.. sake is vaizdo irgi atrodau nepavargus ir galeciau dar viena pavaryt.. na bet man tai miegot norejosi ir valgyt thumbup.gif Teti ishleidom i namus i savo lova... nes vargsas mirinejo nuo miego norejimo.. o daktare irgi - pries tai para atbudejo cool.gif

Va keletas nuotraukyciu:

user posted image
..oj kaip sviesu..duokit uzsidengti..

user posted image
Pirmasis rytas

user posted image
2 paros.. pries vaziuojant namuchio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Askulia: 18 kovo 2007 - 21:13
gražiai aprašyta thumbup.gif o jau lėlytės gražumas, kad net pačiai užsinorėjo mergytės wub.gif
Atsakyti
Kaip viskas gražu. Ir taip "šviežia"! Juk tik kelios dienos lėlytei. O nuotraukytės -koks grožis! Ir pasakojimas įspūdingas. Sveikatėlės ir gražių akimirkų... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai graži paskutinė nuotraukytė wub.gif Ir istorija thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabus leliukas, ir istorija thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai graži lėlytė wub.gif wub.gif Veža mane tokios nuotraukos ką tik gimusių vaikučių wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai realistisškai parašyta wub.gif o jau nuotraukytės wub.gif
Atsakyti
Sveikinam sulaukus antros grazios dukrytes wub.gif
Atsakyti
gražuolė mergytė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
džiaugiuosi, kad taip nesunkiaipagimdei thumbup.gif
sėkmės jums visiems 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu su dukryte. Sveikatos jums rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinu, saunuole mamyte, lelyte labai jau grazute 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms!

Linkiu ir Jums tokio gimdymo, kokio tikites ir nuostabaus, sveiko ir ramaus stebuklelio!
Atsakyti