aš pradėsiu
man nepatinka vienas mano charakterio bruožas
aš esu visada įsitikinus, kad tikslą galiu pasiekti per juodą darbą
t.y. norint pasiekti kad ir mažiausią tikslą man reikia įdėti labai daug pastangų, daug ką aukoti, ašarų išlieti, nervų sugadinti, fiziškai dirbti
ir tai man trukdo gyventi
išsikeliu tikslą ir jau matau, kad man reikės įveikti N kliūčių
kaip kovoti su tokiu dalyku?
pvz. jau nuo rudens dairausi kito darbo
rugpjūtį atostogavau ir nusprendžiau, kad nuo rudens ieškosiuos darbo
atėjo ruduo ir parašiau cv, nusprendžiau, kad mano anglų silpna
ilgai ieškojau anglų kursų, gerai kad bent jau darbas apmokėjo, taip pat radau anglų mokytoją privačiai mokytis
taigi jau pusmetis kaip zubrinu anglų
anglų tobulinimasis atėmė nemažai laiko, nusprendžiau, kad nuo Naujų metų jau rimtai kibsiu į paieškas, nes anglų ryškiai sustiprėjo
po to nusprendžiau, kad reikia dirbti su savim, pradėjau kasdien skaityti pleputės konsultacijas, kaip elgtis ieškant darbo, kaip save pristatyti, t.t.
rezultatas yra - per pokalbį nepasimetu, ramiai pasakau savo nuomonę ir visada turiu atsakymą į bet kokį klausimą
nežinau, aš tiek daug dedu pastangų ieškant darbo, ir anglų, ir darbas su savim, ir maždaug įsivaizduoju kokio darbo norėčiau, vartau spaudą, internete žiūriu skelbimus, skaitau info forume, bet rezultatų kol kas nėra
aš žinau, kad kažkur yra tas darbas, bet aš blaškausi, bijau jį pražiopsoti, bet bijau ir į šūdą įlįsti
kurį laiką iš viso apie nieką negalėjau galvoti, draugas sako einam kur nors, o aš vis bliaunu, kad nieko nenoriu, tik kito darbo, niekas man nebuvo įdomu, nei atostogos, nei vestuvės, nei draugai
gerai, kad greitai susiprotėjau, kad blogai elgiuosi kitų atžvilgiu, kad negalima užsiciklinti ties vienu dalyku, bet vis tiek nelengva
ant lapo išdėsčiau ko šiemet norėčiau pasiekti, susidariau planą prie kiekvieno tikslo
tikiuosi supratot