IPB

Sveiki atvykę, svety ( Prisijungti | Registruotis )


9 Puslapiai:  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Standartinis ] ·

> Kepsniai

Etina
post 2003 11 26, 16:08
Paskelbta: #1


Super senbuvis
*******

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 8872
Prisijungė: 2003 03 11


Apdovanojimų: 0


kaip kepate kepsnius?
as pirma susipjaustau ir plonai issimusu mesyte,dedu prieskoniu ir ~valanda palieku marinuotis.tada i ikaitinta keptuve dedu kepsni, apvoliotame miltuose ir plaktame kiausinyje .kai viena mesytes puse iskepa verciu ant kitos, ant apverstos puses dedu pomidoro grezinelius ir tarkuota suri.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Atize
post 2003 11 26, 17:39
Paskelbta: #2


Super senbuvis
*******

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 3201
Prisijungė: 2003 11 05
Vieta: Vilnius

Pirmas vaikas:Sese
Antras vaikas:Brolis

Apdovanojimų: 0


QUOTE (Gintare @ Nov 26 2003, 02:18 PM)
kaip kepate kepsnius?
as pirma susipjaustau ir plonai issimusu mesyte,dedu prieskoniu ir ~valanda palieku marinuotis.tada i ikaitinta keptuve dedu kepsni, apvoliotame miltuose ir plaktame kiausinyje .kai viena mesytes puse iskepa verciu ant kitos, ant apverstos puses dedu pomidoro grezinelius ir tarkuota suri.

as darau taip pat tik vietoj miltu dziuveseliuose voliuoju man taip skaniau :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Taurė
post 2003 11 26, 18:31
Paskelbta: #3


Super senbuvis
*******

Grupė: Tarpininkai-s
Žinutės: 14808
Prisijungė: 2003 02 22
Vieta: Ten kur gražu :)

Pirmas vaikas:2003 09 20
Antras vaikas:2007 04 25

Apdovanojimų: 0


as kepsnius kepu orkaiteje, niekada neismusineju mesos ir marinuoju kartais pernakti :D ir dar ziurint kokie tie kepsniai,buna ir su priedais B)
o tradiciniai karbonadai seniai gerkleje sedi :blink:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Etina
post 2003 11 26, 18:41
Paskelbta: #4


Super senbuvis
*******

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 8872
Prisijungė: 2003 03 11


Apdovanojimų: 0


QUOTE (TauRe @ Nov 26 2003, 04:41 PM)
as kepsnius kepu orkaiteje, niekada neismusineju mesos ir marinuoju kartais pernakti :D ir dar ziurint kokie tie kepsniai,buna ir su priedais B)
o tradiciniai karbonadai seniai gerkleje sedi :blink:

o kaip marinuoji?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shirshe
post 2003 11 27, 09:43
Paskelbta: #5


Super senbuvis
*******

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 2456
Prisijungė: 2003 09 17
Vieta: Kaunas

Pirmas vaikas:sunus
Antras vaikas:keturios mergynos
Trečias vaikas:kolkas gana;)

Apdovanojimų: 0


as irgi ismusta mesyte dazniausia palieku marinuotis per nakti-geriau visi prieskoniai isigeria. o ir siaip marinuoti linkusi para laiko... skaniau kazkaip...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
irge
post 2003 11 28, 13:43
Paskelbta: #6


Atkaklus dalyvis
**

Grupė: Nariai
Žinutės: 20
Prisijungė: 2003 10 28

Pirmas vaikas:Rimantė
Antras vaikas:Rolandas
Trečias vaikas:nėra

Apdovanojimų: 0


Labai mėgstu žuvies kepsnius. Darau kaip ior mėsytės. Žuvies file gabalą išmušu, pabarstau prieskoniais žuviai (Santa Marija ar Saldvos). Ilgai nelaikau, gal kokias10 min. tada į kiašinio plakinį , į džiuvėsėlius ir į įkaitintą keptuvę. Mėgstu su morkų salotom ir be bulvių. :rolleyes:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Karvė Supermodelis
post 2003 11 28, 13:49
Paskelbta: #7


Unregistered










As tai neturiu laiko terliotis su pamusimais mesos. Nusiperku mesos gabala arba su supjaustyta mesa karbonadukais ar sonkauliukus ar kt, tada uzdedu cesnako, druskos ir pipiru, palaikau kad isigertu, nors kartais net iskarto dedu i maisa ir kepu. Skonis nuostabus jokiu papildomu riebalu nededu. Kai iskepa valgom su darzovem ir labai skanu.
Go to the top of the page
+Quote Post
Jumi
post 2003 11 28, 13:51
Paskelbta: #8


Super senbuvis
*******

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 4497
Prisijungė: 2003 06 03
Vieta: Kaunas

Pirmas vaikas:Turim 3

Apdovanojimų: 0


QUOTE (TauRe @ Trečiadienis, 26 Lapkričio 2003, 16:31)
as kepsnius kepu orkaiteje, niekada neismusineju mesos ir marinuoju kartais pernakti  :D  ir dar ziurint kokie tie kepsniai,buna ir su priedais  B)
  o tradiciniai karbonadai seniai gerkleje sedi  :blink:

As irgi kepsnius mieliau kepu orkaiteja pries tai pamarinavus. Kartais pries kepant dar aptepu majonezu tada graziau apskrunda,o kartais dedu surio. Vis ka sugalvoju. ;)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Taurė
post 2003 11 29, 09:59
Paskelbta: #9


Super senbuvis
*******

Grupė: Tarpininkai-s
Žinutės: 14808
Prisijungė: 2003 02 22
Vieta: Ten kur gražu :)

Pirmas vaikas:2003 09 20
Antras vaikas:2007 04 25

Apdovanojimų: 0


QUOTE (Sfinxute @ Trečiadienis, 26 Lapkričio 2003, 16:41)
QUOTE (TauRe @ Nov 26 2003, 04:41 PM)
as kepsnius kepu orkaiteje, niekada neismusineju mesos ir marinuoju kartais pernakti  :D  ir dar ziurint kokie tie kepsniai,buna ir su priedais  B)
  o tradiciniai karbonadai seniai gerkleje sedi  :blink:

o kaip marinuoji?

alyvu aliejus, petrazole, prieskoniai. as dedu pipiro, druskos, dz. bazilio, dz. krapu. uzpilu citrinos,kartais vynelio, kartais cesnako.pries kepant i skarda ilasinu vos vos aliejaus. tada dedu mesa su visu marinatu. dapilu gatavo vistienos/jautienos bulijono, kad apsemtu kepsi iki puses. i kepimo pabaiga kartais dapilu grietineles :rolleyes:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Taurė
post 2003 11 29, 10:01
Paskelbta: #10


Super senbuvis
*******

Grupė: Tarpininkai-s
Žinutės: 14808
Prisijungė: 2003 02 22
Vieta: Ten kur gražu :)

Pirmas vaikas:2003 09 20
Antras vaikas:2007 04 25

Apdovanojimų: 0


QUOTE (JurgitaM @ Penktadienis, 28 Lapkričio 2003, 11:51)
QUOTE (TauRe @ Trečiadienis, 26 Lapkričio 2003, 16:31)
as kepsnius kepu orkaiteje, niekada neismusineju mesos ir marinuoju kartais pernakti  :D  ir dar ziurint kokie tie kepsniai,buna ir su priedais  B)
   o tradiciniai karbonadai seniai gerkleje sedi  :blink:

As irgi kepsnius mieliau kepu orkaiteja pries tai pamarinavus. Kartais pries kepant dar aptepu majonezu tada graziau apskrunda,o kartais dedu surio. Vis ka sugalvoju. ;)

as kartais marinuoju majoneze, niam niam :rolleyes:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sharka111
post 2003 12 04, 15:16
Paskelbta: #11


Atkaklus dalyvis
**

Grupė: Nariai
Žinutės: 92
Prisijungė: 2003 05 03
Vieta: Kedainiai


Apdovanojimų: 0


As jau kazkur rasiau,bet pasikartosiu.LIUKS kepsnys.Reikia 1kg kiaulienos ar jautienos,gali buti ir kumpis,ir nugarine.Sumaisyti 1 sauksta garstyciu,1 sauksta pomidoru padazo,siek tiek sojos padazo,megiamu prieskoniu mesai.Ta mase aptepti mesos gabala,suvynioti i folija ir palaikyti.Galima ir iskart kepti,bet skaniau,kai per nakti saldytuve pabuna.Tada kepti 200'orkaiteje 1val.,paskui praplesti folija ir kepti dar 20-30min.Viduje ji lieka sultinga,o virsus apskrudes.Galima valgyti ir karsta,ir salta.Nenusivilsit.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Limcamca
post 2003 12 04, 15:28
Paskelbta: #12


Super senbuvis
*******

Grupė: Tarpininkai
Žinutės: 12043
Prisijungė: 2003 11 10
Vieta: Šalia kelio karčiama...

Pirmas vaikas:Tėvelio
Antras vaikas:Mamytės

Apdovanojimų: 0


QUOTE (sharka111 @ Ketvirtadienis, 04 Gruodžio 2003, 15:16)
As jau kazkur rasiau,bet pasikartosiu.LIUKS kepsnys.Reikia 1kg kiaulienos ar jautienos,gali buti ir kumpis,ir nugarine.Sumaisyti 1 sauksta garstyciu,1 sauksta pomidoru padazo,siek tiek sojos padazo,megiamu prieskoniu mesai.Ta mase aptepti mesos gabala,suvynioti i folija ir palaikyti.Galima ir iskart kepti,bet skaniau,kai per nakti saldytuve pabuna.Tada kepti 200'orkaiteje 1val.,paskui praplesti folija ir kepti dar 20-30min.Viduje ji lieka sultinga,o virsus apskrudes.Galima valgyti ir karsta,ir salta.Nenusivilsit.

As toki sestadieni dariau. Tikrai labai skanu ;)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

9 Puslapiai:  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
 



Lo-Fi versija Dabar: 2014 11 28, 16:32

Atsakomybės apribojimas