[ Standartinis ] ·
Kokia kambario temperatūra geriausia naujagimiui?
| egliuke |
2004 12 13, 22:38
|
Senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 714
Prisijungė: 2004 01 17
Vieta: Klaipėda
Pirmas vaikas:dukra 2004 08 03
Antras vaikas:sūnus 2008 05 27
Apdovanojimų: 0

|
Vien pagal nosytę nereikėtų spręst, ar vaikučiui šalta. Reik tikrint kakliuką, ar jis šiltas. Mano mažės ir nosytė, ir rankytės dažnai būna šaltos, bet nepergyvenu, nes kakliukas šiltas. Ir kambary temperatūra irgi apie 18, nors galėtume ir daugiau šilumos atsukti. Apskritai aš nelinkus vaiko baisiausiai saugot nuo šalčio, vėjo ir pan., gal dėl to ir jokių slogų iki šiol neturėjom :super . Man keista kai tokiu oru lauke matau vaikučius įkištus į kailinius vokelius, kombinezonus ir dar dekučių nepagailėta :blink: Kaip tada prie -5 ar -10 rengt? :rolleyes:
|
|
|
|
|
| MAMAM |
2004 12 14, 11:56
|
Ekstra senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1006
Prisijungė: 2004 10 23
Apdovanojimų: 0

|
Kai :soske miega, tai kambary laikom temperatura +18, o kaip errengineju, tai paie 22 laipsnius, nes kitaip jam nepatinka buti plikuciui, isbuna vos kelias minutes, o kai aukstesne temperatura, tai ilgiau pasivolioja nuogutelis. Bet miegam aisku prie atidarytos orlaides,tada miegelis gilesnis ir saldesnis. Nors mano anyta atejus i svecius pastoviai pergyvena, kad vaika susaldysim, liepia vis aprengt silciau, jei kambary tik +20 :blink: Niekaip neirodau, kad vaikui geriau, kai ne per karsta.Mes ir patys namie trumpom rankovem vaikstom prie + 20, o jai jau cia siaures asigalis :D
|
|
|
|
|
| Germante |
2004 12 14, 18:52
|
Unregistered

|
Pas mus namie temp. apie 20, miegamajame 19-18 laipsniu. O ar vaikiukui salta ar per karsta reikia spresti pridejus pirsta prie kakliuko is nugarytes puses. Siaip tai as saugau savo mazyles pedutes kad nebutu per daug vesios. Dienos metu beveik visada uzmaunu vilnones kojinytes, tik nakti ne. Nakti ji miega vien su bodziuku trumpom rankovytem ir pizamyte. O ir nors diena visada uzvelku siltokus sliauztinius, bet kai diena miega visada dar apkloju plonu pledu.
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2010 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės
apribojimas
|
|