Tą vakarą mes nerealiai juokėmės, su vyru gulėjome lovoje ir juokėmės iš senų laikų, iš to kaip mokėmes kartu, kaip jis mano akyse buvo juokų objektas ir prie ko viskas privedė.... Ach kartais sakoma nespjauk į balą , nes teks iš jos gerti...Va geras tas vis dėl to gėrimas pasitakė..
Jaučiu pilve dilgčiojimus, atsikosėjau ir skausmas toks kaip pradžioje nėštumo kai čiaudeji..galvoju idomu ..Praeina viskas, užsimanau savo vyro, po tokių prisiminimų vėl užvaldė aistra...ach kaip gerą būti su savo brangiausiuoju, ir taip gerą nešioti jo kūdikį..
Pradėjome snausti, aš negaliu man skauda galvą..jausmas keistas o gal ..12:25 pliurpt, tada tik dar daugiau pliurpt, guliu sau ramiai ir sakau : bėga vanenys ..Vyras sako rimtai? Skambiname gyditojai, liepia buti klinikoje už 2 valandų.. Aš tuo metu deduoso tašę, vyras gaminas valgyti, plauna indus...aš suplanu likusius indus...Įsijungiu SM....Viskas taip juokinga..Cirkas tęsias ..Laikas važiuoti..
Atvažiuojame, nieko gero atsidarymas tik 3cm..Sąrėmiai reguliarus, ale nieko nejaučiu...Na tik staiga pradeda per nugara kaip su kirviu kalt ..Paguldo į gimdyklą, pajungia aparatus, stebi vaiko toniukus...Nerimas..Į dušą neleis, ant kamuolio taip pat neleis, reikia stebėt vaiko toniukus ..Pralaukiame iki 4,5cm sako darome epidūrinę nejautrą nes gal reikes cezario ir taip geriau, sakau ok..Nors kentėt galiu dar...Suleido kokias 4 dozes, sako gali pamiegoti, sakau tikrai ne, vėl eilini kartą man neveikia nuskausminamieji, kaip ir visose kt situacijose..sakau dzin, galiu kentėt, bet nemiegosiu ..Gyditoja sako sunerimus, kaklelis kietas kaip akmuo, užsilenkes nesitiesina, vaikiukas statos sunkiai kažkas jam trukdo ..Širdis kalatojas man ..Sako dar laukiam biški ir žiūrim, dar labiau trinka vaiko toniukai, išvada: cezaris..Na sako butu dar 8 cm atsidare lauktume , o dabar per daug pavojinga ..Aš apsiverkiu, viešpatie kodėl man???? aš noriu pati natūraliai, aš stipri, aš galiu! Deja, nuo manes jau niekas nepriklauso ..Aš operacinėje, suleido nuskausminamųjų..Pradeda pjauti, nejaučiu, staiga šone skausmas, jaučiu, ramiu balsu sakau jaucču ..anesteziologas sako nu ponia baikit, ir vėl blogai veikia..sakau aha ..suleidžia dar, matau viska per miglą, minutei atsijungiu..prabundu sako sveikiname turite mergyte ..O kur ji???Kur mano mažutė????Veža iį palatą pasirodo vyras su ja bendrauja jau 20min ..Sako nu ponia pas jus ir papilvės raumenis, ale tokie tamprūs..Duoda maitint..Pasirodo mažyelei virkštelė aplink kojas apsisukus buvo..Paimu savo coliuke(2800gr, 51cm) ir apsiverkiu ..Žiūriu ir negaliu patiket JI mano ...Ji mano visam gyvenimui ..Iki begalybės..Mano mažoji dukrytė ....

Ach
sėkmės kuo didžiausios

...ir tu jos amžinai - pati geriausia mama
Sveikinu dar ir dar ir linkiu gražios vaikystės

Sveikinu dar ir dar ir linkiu gražios vaikystės

A|ukit ir stiprėkit

Aukit dideles, grazios ir stiprios

Stai mano mazyle

Linkime sekmes,aukite sveikutes ir grazutes

Sėkmės ir laimės.
Mažylei sveikatėlės ir augti didutei ir gražutei.