Mum irgi 10 mėn. mes jau nuo 9 mėn valgome kiaušinio trynį. valgome 1 kartą per sav,o pradėjome nuo ketvirtadalio ,kitą sav valgėme pusę trynio,tada 3 ketvirtadalius,o dabar po visą. taip pat valgome žuvytę 1 kartą per sav. tai pas mus šeštadienis žuvytės ir kiaušinio diena
vat o įprastom dienom
pusryčiams - valgome mišinuką
pietums - valgome mėsytę (kalakutieną, veršieną, kartais vištieną ir jautieną) su daržovėmis
pavakariams - varškytę,jogurtą ar vaisinę tyrelę, taip pat duodu vaisių,pvz banano ar obuoliuko
vakarienei - grūdinė košė
prieš naktį - mišinuką
sriubytę valgėm dar tik 1 kartą,nes sesutė liepė nuo 10 mėn jau po truputį pratinti,tai mum sakė kad reikia pradėti nuo pieniškų sriubyčių, pvz pieniška(pienas 1 proc ir jo nedaug) makaronų (vermišėlių) ar pieniška daržovienė
tiesa dar sakė jog jau reiktų duoti bent jau po šaukštą rūgpienio per sav
va o tarp valgymų kramtom kūdikių sausainukus
o jokių dešrelių aš neduodu. mum sesutė sakė kad tos dešrelės tinka tik super ekstra atveju badui numalšinti. o ir šiaip spės dar prisivalgyti per gyvenimą. tiesa mano draugės 10,5 mėn sūnus valgo ne tik dešreles, bet ir koldūnus, kotletukus, cepelinus. žodžiu visą tai,ką valgo ir jie,išskyrus rūkytą maistą. mane kvaila laiko kad aš taip cackinuos. sakau pažiūrėsim kai vaikai paaugs
Kiekviena mama augina pačius gražiausius vaikus