Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 2

QUOTE(Taktas @ 2007 07 07, 22:45)
Tulpe- prie tv buna audio video iejimai. Nors reikiamus laidus pats susilituoju.Reikes šito arba šito
Čia vaizdžiai. Aišku viska priklauso nuo jūsu turimos aparatūros.

Na siek tiek gal aisku, bet toliau aiskintis reiks jau man paciai, ir su laidais tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 07 07, 21:51)
Geriau jau anksčiau pradėti nei kad poto atėjus laikui būt spaudžiamiems termino ir nespėt visko įdėt, ko reikia. O liko ne tiek jau ir daug, 2 ar 1 psl. smile.gif

Nepyk, bet atidaryti temą nė minutės nereikia, juk nieko ten nėra sukelta 4u.gif
Taigi ir įspėjimą gauti gali doh.gif

QUOTE(Mona187 @ 2007 07 07, 21:51)
O kalbant apie kompiuterio problemas, tai būtent čia kažkurioje temoje skaičiau apie kažkokš laidą, kurį galima sujungt su kompiuteriu bei muzikiniu centru ir iš kasetės muziką persikelti į diską. Paieška gan ilgai užtrunka, be to, lengviau bus, jei žinantys apie ką kalbu papasakos man išsamiau apie tą laidą arba duos nuorodą į tą temą. Nes  gali kartais to, kas yra kasetėje, negalima rast jokiame saite.
Noriu pasitikslinti, gal tas laidas leidžia ne konkrečiai į diską, bet į kompiuterį persikopijuot? Taip būtų dar geriau.

O vat šitai man irgi aktualu ax.gif Tik man reikia iš kasetės perkelt į CD mokomąją medžiagą.

Mano klausimas būtų toks:
Ar įmanoma tai padaryt iš gan seno magnetofono g.gif

Atsakyti
Dar noriu paklaust, ar čia man vaidenasi, ar pratrinta truputis žinučių? Pas mane buvo 18 puslapių žinučių iš viso, o dabar tik 13. Ir Mamos kompiuteris turi dabar mažiau puslapių. Tai čia aš tiksliai pastebėjau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 07 08, 02:39)
Dar noriu paklaust, ar čia man vaidenasi, ar pratrinta truputis žinučių? Pas mane buvo 18 puslapių žinučių iš viso, o dabar tik 13. Ir Mamos kompiuteris turi dabar mažiau puslapių. Tai čia aš tiksliai pastebėjau? g.gif

Nepergyvenk, tikrai niekas nesivaidena, trina uždarytas plepalų temas pvz.: bendraamžiai, bendraminčiai, kaimynai ir pan... Tai jeigu ištrynė kokią tokią temą tai automatiškai ir tavo profilyje sumažėjo žinučių puslapių skaičius mirksiukas.gif Pas mane pvz. dabar 33, kažkada buvo ir daugiau ir mažiau, susikaupia kol netrina, o kai pratrina apmažėja biškiuka smile.gif

O dėl šio skyrelio mastau.gif galėjo pratrint, bet pasižiūrėjau, tai dabar yra 28 psl. su temom, nepamenu ar buvo daugiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 07 08, 03:12)
Nepergyvenk, tikrai niekas nesivaidena, trina uždarytas plepalų temas pvz.: bendraamžiai, bendraminčiai, kaimynai ir pan... Tai jeigu ištrynė  kokią tokią temą tai automatiškai ir tavo profilyje sumažėjo žinučių puslapių skaičius  mirksiukas.gif  Pas mane pvz. dabar 33, kažkada buvo ir daugiau ir mažiau, susikaupia kol netrina, o kai pratrina apmažėja biškiuka  smile.gif

O dėl šio skyrelio mastau.gif galėjo pratrint, bet pasižiūrėjau, tai dabar yra 28 psl. su temom, nepamenu ar buvo daugiau?  g.gif

Taip, buvo daugiau, man regis, 33 psl. Aišku, gerai kai apmažėja "šiukšlių", bet kai iš 73proc. vienoje temoje pasidaro 37, tai irgi nuostolis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 07 08, 00:02)

Mano klausimas būtų toks:
Ar įmanoma tai padaryt iš gan seno magnetofono  g.gif 

Galima, jokio skirtumo. Tik jeigu magas rusiškas, jame gali buti kitoks audio išejimas, toks apvalus su 5kontaktais.
Atsakyti
Sveiki.Reikia patarimo. Nepasileidžia jokie instaliaciniai diskai. Noriu į naują kompą instaliuotis Nero, sistema ieško automatinio paleidimo, bet neranda. Tas pats ir su telefono, fotooaparato instaliaciniais diskais. Paleidžia tik muziką, video. Kas tai galėtų būti g.gif ?
Atsakyti
O įeiti į diską nebandei? Ir iš ten leisti setup.exe?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 08, 12:06)
O įeiti į diską nebandei? Ir iš ten leisti setup.exe?

Nepasileidžia schmoll.gif . Visi folderiai kaip ir neaktyvūs g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 07 08, 09:48)
Galima, jokio skirtumo. Tik jeigu magas rusiškas, jame gali buti kitoks audio išejimas, toks apvalus su 5kontaktais.

Ne, toks šiuolaikiškesnis, kaip ausinyčių, beje jis ir skirtas, ausinėms arba mikrofonui, tai čia ir skaitosi išėjimas? g.gif
Vadinas reikia tik laiduko, kad su kompu sujungt bigsmile.gif O programos jokios papildomos nereikia? ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti