Įkraunama...
Įkraunama...

Matas-Dievo dovana

Apie leliuką su vyru dažnai pasvajodavom, bet vis nuspręsdavom, kad dar ne laikas. Reikia da to ar ano, dar daug planų karjeros atžvilgiu padaryt ir pan. Na bet mažiukas nusprendė pasijuokti iš mūsų planų. Taigi per vienas ilgąsias vasario šventes su vyru paišdykavom blush2.gif . Vyras pabučiavo tada į pilvą ir pasakė na pasigaminom leliuką. Kaip dabar pamenu, kaip išvadinau naivuoliu, kad nuo vieno karto niekas neužkimba. Deja biggrin.gif . Kažkaip pradėjo man keistis nuotaika, priaugau svorio, na dar dingo mmm, bet visa tai nurašiau stresui darbe. Na kai mmm nepasirodė daugiau nei mėnesį pasiguodžiau draugei , ji pasiūlė nusipirkti testuką. Aišku testukas teigiamas, aš apsiverkiu, vyras klausia kodėl , o aš sakau,kad neturėsim kur lovelės statyt lotuliukas.gif
Kai nuėjau pas gydytoją mums jau buvo 10 savaičių. Gimdymo data lapkričio 12. Nėštumas buvo lengvas , jokių pykinimų ar silpnumų, tik džiaugsmingas laukimas.
Paskutinis mėnuo pats ilgiausias taip noriu kuo greičiau pagimdyti. Likus 2 savaitėm iki gimdymo nuperkam lovytę, pakloju ją , kiekvieną vakarą paglostau patalėlius ir bandau įsivaizduoti koks bus mūsų vaikelis, kas gims nežinojom.Štai ir lapkričio 12, gimdymo požymių jokių. Nuvažiuojam pasitikrinam pas gydytoją, ji paleidžia namo. Taip ir važinėjom kasdien pasitikrint iki 20 dienos, tada jau pasiguldo i ligoninę. Ir vėl kasdieninės apžiūros , o vaikelis į pasaulį nenori. Tėtis kas vakarą kalbasi su pilvuku ir prašo ateiti, bet vaikiukas neklauso mūsų.
22 dienos vakare apžiūri gydytoja kažką pakrapšto ir liepia laukti , jei naktį niekas nesidaro, tada jau teks gimdyti bet kokiu atveju. Visą naktį nemiegu ir verkiu ir džiaugiuos, krečia drebulys ir iš baimės ir iš džiaugsmo, kad pagaliau. Taip ir praėjo naktis, aš negimdau, ryte susirenku daiktus ir keliaujam į gimdyklą, paskambinu vyrui, kad atvažiuotų. Gimdykloje nuleidžia vandenis ir vėl laukia, jokių sąrėmiu. Pasikalbam su daktare nieko nebus reiks skatint, pradeda lašint skatinamuosius mažytėm dozėm sąrėmių nėra, dozės didėja, pradeda mausti pilvą, bet labai silpnai. Ateina daktarė, patikrina, per mažai veiklos, dozės dar didėja skausmas irgi doh.gif , kenčiu kiek galiu. Atvažiuoja vyras .Verkiu ir džiaugiuosi su pasidaro lengviau. Bet trumpam skatinamųjų dozė vėl didinama, jau nebegaliu pakęsti skausmo ,verkiu , vyras glaudžia prie savęs,apsikabinu, bet nelabai padeda. Dėl didelės dozės skatinamųjų sąrėmiai labai dažni, skausmo jau nebepakeliu, paprašau epidūro. Pasidaro lengviau ir akyse šviesiau smile.gif . Bet neilgam nuo epidūro neatsidarinėja kaklelis, net su skatinamaisais. Gaunu dozę kažkokių vaistų, nuo kurių man pradėjo sukti galva, mačiau laipiojančius voriukus ant lubų, kurių niekas nematė, vietoj vieno mano vyro atsirado du doh.gif . Na bet pasirodo vaistai suveikė, gydytoja ateina ir pasako tuoj gimdysim. Deja vaikučio galvytė įstrigo ir niekaip neišlenda. Nuskausminamųjų negali leisti, nuo skausmo jau nebegirdžiu nieko tik matau vyro veidą ir girdžiu jo balsą, kad viskas bus gerai, o aš jam kartoju,kad nebepagimdysiu verysad.gif .Matau krūvą daktarų aplink, apžiūri, kažką kalbasi išeina, slaugutė glosto man kojas,vyras laiko apsikabinęs.Vėl sugrįžta daktarai pažiūri , girdžiu kaip sako vyrui pabandom kelis kartus stumt jei nieko, vežam į operacinę, vyras žiūri į mane pilnom akim ašarų, bet sako viskas bus gerai mažute, mes pagimdysim. Verkiu nenoriu ,kad mane opruotų, bet nenoriu ,kad ir mano vaikeliui būtų blogai. Daktarė sako bandom gal pavyks, įkvepiu ir stumiu , gydytoja užgula pilvą spaudžia o aš stumiu, nekvėpuoju, stumiu, vyras girdžiu sako įkvėpk įkvėpk, įkvepiu vėl sąrėmis vėl stumiu , nekvėpuoju turbūt daugiau nei minutę, nes vyras vėl sako įkvėpk , įkvėpk mažute. Po kelių tokių stūmimų išgirstu vaiko verksmą, vyras sako berniukas, bučiuoja ir sako ačiū, verkiu. Paguldo ant pilvo man mažiuką, mini tėčio kopija wub.gif , taip gera ir ramu pasidaro.
Dabar mums jau beveik 5 mėn., vardas Matas- (hebr. k.) "Dievo dovana". Be proto mylim savo mažiuką wub.gif .

Atsakyti
svarbiausia kad viskas gerai baigėsi 4u.gif aukit sveikučiai 4u.gif
Atsakyti
grazi istorija, aciu
aukit sveikuciai doh.gif smile.gif
Atsakyti
kokia grazi istorija net apsiverkiau verysad.gif
Atsakyti
Labai grazu, man irgi asara isspaude blush2.gif
Atsakyti
Grazu 4u.gif
Aukit diduciai drinks_cheers.gif
Vienas Matukas spaudzia desine kitam mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazi istorija smile.gif 4u.gif aukit diduciai juk turite tikra Dievo dovanele 4u.gif smile.gif wub.gif
Atsakyti
Labai labai gražu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
aukit sveikuciai ir diduciai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktune: 20 balandžio 2007 - 22:19
nežinau kodėl, bet kai skaitau vis naują ir naują gimdymo istoriją, akys prisipildo ašarų, taip džiaugiuosi už mamytes ir tėvelius,nerealus pojūtis yra vaikučio gimimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo digi: 21 balandžio 2007 - 15:07
Grazi istorija,sirdele suspaude wub.gif Smagu,kad viskas gerai baigesi 4u.gif
Atsakyti
aukit dideli, sveiki ir stiprus 4u.gif sekmes jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti