QUOTE(kimixnora @ 2007 04 21, 19:24)
Na wa as jau po westuviu tai labai noriu pasidziaugti sawo makijazu! ir parekomenduoti kosmetologe Jolanta Kaune. Pati labai nuotaikinga ir zavi moteris, tai ir makijaza man padare toki, kad jauciausi tikra princese
Bandau ideti nuotrauka, jei neiseis ziurekit fotoalbumuose. Jei kam kontaktu - rasykit butinai duosiu 
Papildyta:
nemoku ideti arba neleidzia man

Papildyta:
nemoku ideti arba neleidzia man

o kur jinai dirba?

ta pati mergina pries vestuves ir vestuviu diena

Parasau del kosmetologes: Jolanta tel 8685 61119, jos kabinetas yra savanoriu pr. netoli Juzes. As labai patenkinta ir labai rekomenduoju

%20Ste_Mercedes_Ben_867175.jpg)
Papildyta:

QUOTE(gala @ 2007 04 23, 20:02)
makiazas aisku panele patvarke, o taip pat ir foto rakursas, siaip jau jos vestuvinej nuotraukoj veido tiek ir tesimato

QUOTE(kimixnora @ 2007 04 23, 20:53)
Parasau del kosmetologes: Jolanta tel 8685 61119, jos kabinetas yra savanoriu pr. netoli Juzes. As labai patenkinta ir labai rekomenduoju 

o kokios kainos pas ja?

QUOTE(kimixnora @ 2007 04 23, 20:53)

gal butu galima pamatyti nuotraukeles makijazo kurnors?

Sweikos, rasau del kosmetologes Jolantos: kainos pas ja manau labai normalios, as sumokejau apie 70 lt uz makijaza, tikrai nesigailiu. Nuotraukas galima pamatyti cia: http://public.fotki.com/kimixnora/
katalogo westuves slaptazodis zemaiciai.

katalogo westuves slaptazodis zemaiciai.

Mergaites, gal kurios patartumet, kur graziai makiaza daro Vilniuje?
is karto aciu..