O viskas prasidėjo taip..... Naivi mergaičiukė pamilo naivų vaikinuką

1997 05 01 kaip šiandien prisimenu.... pasisodino mama mane ir klausia ar tu ne

Atvažiavus gyd nusivedė mane, pažiūrėjo pilvūzą, daugiau nieko, ir nuėjo mamai pasakyt... Mama stovi, gyd sako prisėskit

05 11 paguldo mane į patologinį, kad daktarai galėtų mane stebėti, padaro visus tyrimus...
05 13 7h suleidžia man gelį ten, tuo laiku leisdavo kažkokius skatinamuosius, tipo sakė jei laikas gimti tai prasidės gimdymas, jei ne tai ne....
9h nebeduoda man pusryčių, o jei prasidės gimdymas...
12h man bloga, stato lašelinę su fiziologiniu....14h turi ateit tėvai pas mane aplankyt, o lašelinė tai lėtai laša....dar net pusė nesulašėjo.... Sesutei sakau ranką skauda...ji nuima lašelinę...
14h atvažiuoja tėvai, vaikštom AK kiemelyje, karts nuo karto skausmelis susuka...bet niekam nieko nesakau, gal čia vėl ložnaja trivoga

15h išvažiuoja tėvai... skausmas nesiliauja, vėl apžiūra...sako gimdysiu.... kartu širdelėj baimė, džiaugsmas.....ašaros....

Skambinu mamai , sakau gimdysiu, parvežk mano naktinius (tada pasiėmė viską išplaut, o man paliko tik treningus), atneša man močiutė (Antakalnį gyveno) rūbus... laukiu mamos...
17h Atvažiuoja mama, tada einam gimdyklon...
Gimdykla : skirta dviem gimdyvėm, kai mes ateinam jau gimdo viena moteriškė, šalia jos vyras, mus skiria tik pastatoma širma...
Prijungalioja mane laideliais širdelės tonams leliuko, sąrėmiams skačiuoti... nuleidžia vandenis tik pajuntu kad pasidaro gera gera ir bėga kažkas šilto...toliau prisimenu kaip man skauda, aš tyliu, o moteriškė šalia rėkia tada ir man dar skaudžiau...vyras jos jau nežino ko griebtis, tai mano mama ramina jį ir dar mane.... nepaleidžiu mamos nei truputį... lūpos labai džiūna, mama vilgo jas....gyd liepia gulėt ant kairiojo šono kodėl juk taip labiau skauda, bet klausau... ir kartoju aš stipri...
Pagaliau prasideda gimdymas, gyd nėra, mama išlekia kviesti, sako gimdo, gyd sako iš kur žinai? Negali būt... Kai ateina pats nustėra...sūnelis iššovė kaip kulka.1997 05 14 01:03...gyd sako pavargai? sakau ne, dabar mane į diskoteką

Pagaliau atnešė mano stebuklėlį slapūnėlį - 53cm ir 3975g

P.s. tiesa mane nuo pat pradžių vis norėjo papjauti, vaisius kaip ir didelis, vaikas pirmas, dar toloki jauna, bijojo, kad neišgimdysiu...
P.s.s. Ačiū didelis didelis mamai, nežinau kas būt buvę be jos

P.s.s.s tą naktį kai Lukas gimė, senelis mano atsikėlė vidury nakties ir močiutei sako: "mūsų anūkei gimė labai gražus didelis sūnelis", močiutė galvojo, kad sublūdo diedukas..kol ryte nesužinojo, kad ištikrųjų naktį gimė proanūkis

čia mano gražuolėlis

Dabar, artėjant 10- čiai metų

Ir jau spėjo patapti vyresniuoju broliuku