Pastoti man nepavyko po 3 dvigubų inseminacijų (13 ir 15 ciklo dienomis). Bet tada aš nežinojau, kad mano kiaušintakiai nepraeinami (vienas buvo vos vos pratekamas), o ir vyro sperma prastoka. Taigi, mano balsas nelabai ką keičia, nes reikia, kad bent kiaušintakiai būtų praeinami per IUI.
man pastoti nepavyko po 2 IUI, kiausintakiai praeinami ir apskritai, kliuciu nera, bet deja... Naujoji mano gydytoja apskritai nerekomendavo laidyti pinigus ir daryti IUI, ji siule; bandyti naturaliai arba IVF. IUI metu i moters organizma suleidziama isgryninta sperma, kuri gali alergizuoti visa organizma tai jos zodziai, o tikimybe pastoti l.maza...
Kazkur mes jau tokia statistika bandem surinkti , bet ji gaunasi nelabai tiksli, nes IUI sekme dar priklauso ir nuo nepastojimo priezasciu. Na as bandziau 2 kartus del neaiskios kilmes nevaisingumo (vienguba IUI) ir abu nesekmingi .
As nesikartosiu ,bet vienas vienintelis IUI man buvo sekmingas ,nors tikrai netikejau sekme (subrendo tik vienas folikulas ir toj kiausidej ,kur kiausintakis nepraeinamas). Dabar tikiu stebuklais
Po 3 IUI statistikos pagerinti negaliu Bet darysiu toliau vasario men tai gal tada pasiseks. Bet ziurint i statistika atrodo kad jei nepavyko pirma karta tai nepavyks visai? Negi niekam nera pavyke is 2, 3, ar kokio 4 karto???