[ Standartinis ] ·
Pensijų kaupimo fondai, ar jau pasirinkote?
| Cikadelė |
2005 01 04, 18:27
|
Unregistered

|
Vakar ziurejau laida ir ten daug pasakojp apie pensiju kaupimo fondus. Pas mus i darba kazkada buvo ateje atstovai is Hansa banko, aiskino aiskino ten apie fondus, bet nieko doro nepasake, tik kad labai norejo, jog pasirasytumem, vos ne prievarta bruko tuos popierius i rankas.
Dabar pati susimasciau siek tiek :) Gal kas jau esate koki fonda pasirinke, kodel? gal forume lankosi ir banke dirbancios mamytes, gal galetu siek tiek paaiskinti- kas ir kaip :) aciukas :)
|
|
|
|
|
| subalansuota |
2005 01 11, 12:20
|
Unregistered

|
As pasirinkau VB pensija 2, rizikinga varianta, tai dabar maziau pinigeliu yra negu buvo pervesta :mmm Nu bet gal dar pasikeis kas nors :blink:
|
|
|
|
|
| Uriukas |
2005 02 01, 23:05
|
Senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 505
Prisijungė: 2003 12 27
Vieta: Vilnius
Pirmas vaikas:Didzioji sese
Antras vaikas:Mazoji sese
Apdovanojimų: 0

|
Netyčia užtikau informaciją apie tai, kam geriausiai 2004 m. sekėsi investuoti mūsų pensijas. Pati savo pensiją pardaviau Vilniaus bankui, tai žiūrėjau www.vpk.lt, mano pensijos prieaugis -minus 0,04proc. per 2004m., bet suprantu, kad tai normalu, nors ir nelabai pageidautina.
O štai pati prieš metus savo vyrui patariau parduoti savo pensiją Finastai - na, kažkaip nujaučiau, kad ten nors ir rizikinga, bet gali duoti savo. Na ir ką, mano vyro turto prieaugis 19 proc. Aišku, visi ekspertai kaip susitarę aiškina, kad tai tik pradžia, tai dar nieko nereiškia, bet sakau, gal reikia pasiieškoti kito fondo. va, mačiau, dar Hansai neblogai sekėsi...
ar jūs ką nors darote ta tema?
Aš dar pati investavusi į VB gyvybės draudimą, bet kažkaip ten irgi turiu dabar mažiau, nei esu įnešusi... Aišku, neskaitant to, ką valstybė grąžino :P Bet kaip kitaip investuoti, jei gerai pradžiai pinigų krūvelės neturiu...
Šią žinutę redagavo Uriukas: 2005 02 01, 23:05
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2010 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės
apribojimas
|
|