Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvas gimdymas

sveikos, visos klausia kaip praėjo gimdymas,aš sakau visom tokio linkečiau smile.gif
tai va, gimdžiau antroje ligonineje. Mano gydytoja ta tikrą dieną buvo paskyrusi ateiti į ligonine pasitikrinti ar dar neprasidejo, tai buvo sių metų sausio 14diena. Patikrino vaiko kardiograma viskas gerai sako akušerė jau prasidėjo sarmiai,bet ne vienodi dar,atėjo gydytoja patikrino kiek centimetru atsidare sako jau normaliai beveik 3cm, ji sako džiaukis šiandien bus. Aš ka .... blink.gif
bet giliai viduje kažka jaučiau kad būtent ta diena kaskas bus.
Na nuejom į priimamajį viską užpildem,davė dar kaška skaityti kažkokias taisykles bet jau man visai neįdomu buvo galvojau apie vaikelį bet skausmo nė trupučio nejaučiau, gydytojai sakiau kad gimdysiu su apidiura,tai pagulde i gimdykla ir pradejo viska leisti kol dar nieko nekauda,mažai buvau valgiusi tai lašeline suleido.tai va viskas labai greitai patikrina kita karta jau 8cm atsidarė, paskui leido pailsėti pusvalandį,guliu ir galvojau kaip gerai kad yra tokia medicina kad nereikia kankintis biggrin.gif man nenubėgo vandenys tai gydytoja nuleido. Paskui viskas sulėtėjo,suleido skatinamuosius na ir prasidėjo noras kakoti bigsmile.gif pagulde ant stalo tada ir pradėjau stumti, o dar nelaikas buvo,nuspardžiau visus gydytojus su kojomis smile.gif paskui pačiau davė laikytis jas, tai visi gydytojai susirinko ir visi greit apsirengė ir prasidėjo sako stumk viena kita karta ir viskas jau pagimdžiau per 15 minučių.Bet prakirpo tarpviete , nesvaikutis buvo didelis nebūtų išlindes nors visa nėštuma ir sportavau.
Mano gimdymas buvo įvertintas 9 balais iš 10. Tuo labai džiaugiuosi nes vaikutis ramus dėl to.Vyras visame šitame gimdyme dalyvavo irviskka matė aišku jiems viskas baisiau apsiverkė iš laimės kai pagimdžiau wub.gif
na gimė sūnelis 54cm ir 4120 gr didokas vyrukas dabar jam jau tuoj bus 4mėn.vardas Irmantas.
Atsakyti
Džiaugiuosi už tave, kad lengvai ir greit pagimdei, aukit sveikučiai 4u.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai jums abiems 4u.gif daug sveikatytes mirksiukas.gif
Atsakyti
[ 4u.gif sveikinam 4u.gif lėliukas nemažas, o kaip dabar? Ar augat sparčiai? tongue.gif
Mano mergytė irgi gimė panašiai kaip tavo bernužėlis. man irgi prakirpo. bet nieko, užsiuvo, užgijo, kaip nauja biggrin.gif
aukit didučiai, būkit sveikučiai 4u.gif
Atsakyti
Smagu. Kaip greitai ir lengvai. Taip pat sparčiai ir aukit 4u.gif
Atsakyti
na greit jis auga,skuba gyvent jau sestis nori thumbup.gif dabar 4men bet bevei 8kg svere 64cm oho vyrukas biggrin.gif
Papildyta:
na labai sparciai augam aciu jau bevei 8kg o dar 4men nera biggrin.gif
Atsakyti
sveikinu taip greit pagimdžius.būkit sveiki smile.gif
Atsakyti
Aukit dideli, geri, sveiki ir stiprus wub.gif sekmes jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daniela5 @ 2007 05 08, 17:34)
na greit jis auga,skuba gyvent jau sestis nori  thumbup.gif dabar 4men bet bevei 8kg svere 64cm oho vyrukas biggrin.gif
Papildyta:
na labai sparciai augam aciu jau bevei 8kg o dar 4men nera  biggrin.gif

oho vyras kaip mūras thumbup.gif matyt geras apetitas? maniškė 10 mėnesių 9kg sveria biggrin.gif judri labai, išsikrato viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
Visoms tokio lengvo gimdymo 4u.gif Sveikinu, laimes jusu seimai thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Graži istorija 4u.gif Aukit sveikučiai wub.gif
Atsakyti