Įkraunama...
Įkraunama...

venus.com

Tai bendrai g.gif blush2.gif patarkit mamytės ar venus dydžiai padidinti:) 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos
kiek man teko pirkti is venus tai imiau visus dydzius mazesnius viena ismiera, o kas liecia kokybe tai man thumbup.gif wub.gif ir labai faina viskas, turiu ir maudoma ir bliuzeliu thumbup.gif , o dabar dar ir kelnes parsisiunciau tai thumbup.gif http://www.venus.com...N...pant&sale=1
Atsakyti
man asmeniskai venus nepatiko schmoll.gif turejau maudymuka bet nieko gero doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa @ 2009 04 20, 14:42)
Gal galite pasakyti kaip reikia uzsisakyti is www.venus.com ?ar reikia muitus moketi ir kiek?kokia kaina galutine iseina siuntimosi?Noreciau uzsisakyti suknele bet nezinau kaip,gal galetumete padeti g.gif  smile.gif

Man atrodo su tokiais klausimais pirmiausiai i venus.com reiketu eit ir skaitytis. Paziuret ar siuncia i LT, kokia siuntimo kaina (juk kaina priklauso nuo to, kiek siunciates, o nei viena cia nezino, ka jus norit tiksliai siustis).

Jei uzsisakinesit per tarpininke, tai visos salygos pirmame puslapyje parasytos ir muitu nebus. Jei uzsisakinesit pati, nuo 75Lt (iskaitant siuntima) mokesit pvm ir muita.
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 05 25, 18:19)
Tai bendrai  g.gif  blush2.gif patarkit mamytės ar venus dydžiai padidinti:)  4u.gif  blush2.gif

Padidinti. Pirkau is ten megztuka S dydzio, atitinka M 4u.gif Pasiuvimas ir kokybe is pirmo zvilgsnio thumbup.gif
Atsakyti
suknytės tai man pasirodė padidintos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 05 26, 02:29)
man asmeniskai venus nepatiko  schmoll.gif turejau maudymuka bet nieko gero doh.gif

Ziurint kiek rubeliu bandet. Jei tik maudomuka, tai aisku, kad po vieno rubo gali nepatikt firma.

Nors man nepatinka labiausiai tai, kad venus.com siulo maza spalvu pasirinkima. Padaro koki ruba geltona ir viskas - o man gal ta spalva nepatinka, bet modelis tobulas.

Siaip issimatavau nemazai rubeliu, tai megztukas nepatiko, nes kando ir ne toks grazus kaip foto, bet nesiot galima. Beje, buvo padidintas - S dydis atitiko M ir dar turbut mazas L tiktu....

Suknutes kelios atitiko dydi, kelios padidintos dydziu.

O dzinsiukai 6 dydzio turbut atitinka koki L lietuviska. Su 98cm klubais skendau.
Atsakyti
gal kuri turite toki maudymuka? smile.gif kaip atsiliepimai ?smile.gif http://www.venus.com...N...7&storeid=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tangelo: 29 sausio 2010 - 11:35
Siandien gavau si megztuka - nesioju M, emiau S, tai apsivilkus apsitempia, bet jauciasi labai laisvai. Siaip priekaistu kaip ir neturiu, grazus kaip ir foto, tik kad labai plonas....

PILKAS_MEGZTUKAS
Atsakyti
Man Venus ir dzinsiukai ir bliuskutes pasitaikė padidinti.
Atsakyti
Nu va, atejau issiliet.... ax.gif Zinau, kad cia dalis ir mano kaltes, bet vistiek pikta. Zodziu, netikusia uzsakymo dali grazinau i venus.com - jie prideda pasto etikete, tai tada paste nereikia moket, o venus patys nuskaiciuoja is grazinamos sumos. Grazinimo etikete apie $7. Aisku galima ir patiem siust uz savo pinigus (venus tada nieko neatskaitines), bet paste paziurejau, kad man kainuotu $9, tai apsimokiau su ju paciu etikete. Nu ir issiunciau. Siandien ateina i email'a pranesimas, kad gavo, grazino pinigus ir parasyta kas uz ka, tai apakau: etikete apie $7, siuntimas apie $8 doh.gif Kazkaip nesamoningai, nes neradau niekur, kad du kartus turesiu moket...

Del to man ir patinka labiau Victoria's Secret, nes ten aiskiai parasyta kad grazinimas tiek ir viskas. ax.gif Be to, uzknisa kai venus.com su uzsakymu prisiuncia kruva reklamu..... Ir dar pikta, kad kartais rubas grazus, bet spalva tik viena ir kokia be rysio.... ax.gif

Atsakyti
Truputi papildysiu savo paskutini komentara. Sugalvojau, kad reikia i venus.com kreiptis ir issiaiskint del to dvigubo apmokestinimo uz grazinima (grazinimas+siuntimas), tai gavau toki atsakyma, kad uzsisakinejau virs $100 (tada gaunamas nemokamas siuntimas), o kadangi dali grazinau ir tai ka pasilikau liko uz maziau nei $100, tai man priskaiciavo siuntima, kuri buciau sumokejus, jei buciau tik tuos daiktelius pasilikus doh.gif Absurdas kazkoks, nes kiek pirkus su kodais ar be ju, kai gaunamas nemokamas siuntimas ir kazka grazinu, niekas nepradeda skaiciuot kiek butu moketa ar nebutu....

Galvoju pasidalinsiu ir cia, jei kartais kuri uzsisakinejanti susidurtu su reikejimu grazint prekes....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 06 kovo 2010 - 00:39