Įkraunama...
Įkraunama...

Seišelai 2007 04 20 - 2007 05 06

tiesa mes kai skridom tai per Mauriciju ten pabuvom kelias dienas, o poto arba su Air-Mauritius arba su Air-Seychelles i Seiselus nepamenu! man visi draugai Mauricijuje sake wow Seiselai pamatysi bus topas, tiek man visi prisnekejo kad as tikrai matyt perdaug tikejausi...todel matyt ir likau nusivilusi 4u.gif nzn! Mahe saloje buvom 1 nakti ir nuomavomes masina!mums tai buvo ziemos atostogos ne medaus menuo!ai tiesa mahe saloje kazkur valgem kazkokiam kabake tai vyras valge siksnosparni... kazkaip daugiau gyvenime niekur man niekur neteko matyti siksnosparnio leksteje o tik ore, as tai vegetare thumbup.gif !
Papildyta:
anais laikais su pusryciais ir vakariene kaina tikrai buvo normali kaip seiselams gal koks 130-150euru nakciai dviems! beje tai buvo kaledinis periodas,buvo ir sventine vakariene organizuojama bet gal reikejo moketi +, neatsimenu tikrai !
Atsakyti
http://www.seychelle.../home/index.php

va iš šio, ten žemiau yra visi apgyvendinimai. Filtruokite pagal salą ir matysite visus variantus čia mirksiukas.gif

dar info apie Seišelius

aix2011 - tai supratau, kad jūs buvote tik Mahe saloje ir tik vieną dieną????
nes jei teisingai supratau, tai tada galiu drąsiai pasakyti, kad pamatėte didžiausią salą, panašią kaip pats Mauricijus. Mahe saloje visa industrija, didžiausias apgyvendinimas. Mums Mahe įspudžio nepaliko visai, buvom su dviem nakvyvėm prieš jau išskrendant namo.
Nes tik atskridę į Mahe, iš karto kėlėmės į Praslin, 6 naktys ir po to iš Praslin į La digue, 6 nakvynės. Tai Praslin saloje vieną dieną nuomavom mašiną tik, nedidelė sala. O La Digue tai nėr kur nuomotis, sala kokie 5x3 km, tai tik dviračių nuomos, tai salą gali aplėkti ir kelis kartus. Takai superiniai.
Tai va šios dvi salos ir paliko paaaaaaaaaatį didžiausią įspudį, vien jau tos uolos vulkaninės įspūdinga, o Praslin nacionalinis tai iš vis wub.gif , vaikštai takais kaip Alisa stebūklų šalyje lotuliukas.gif , o La Digue tai įspudingas parkas mokamas...
na nenoriu piršti savo nuomonės, bet mums tai atmintyje wub.gif ech... laukiniai pležai, gražu... wub.gif

dėl kainų, tai panašiai kaina, HB vadinamą mes visur turėjom, tai apie 130 eur vidutiniškai, vynelis koks atskirai... mirksiukas.gif

klauskite, su malonumu pasidalinsiu prisiminimais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 23 balandžio 2012 - 20:58
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 04 23, 20:51)
http://www.seychelle.../home/index.php

va iš šio, ten žemiau yra visi apgyvendinimai. Filtruokite pagal salą ir matysite visus variantus čia mirksiukas.gif

dar info apie Seišelius
aix2011 - tai supratau, kad jūs buvote tik Mahe saloje ir tik vieną dieną????
nes jei teisingai supratau, tai tada galiu drąsiai pasakyti, kad pamatėte didžiausią salą, panašią kaip pats Mauricijus. Mahe saloje visa industrija, didžiausias apgyvendinimas. Mums Mahe įspudžio nepaliko visai, buvom su dviem nakvyvėm prieš jau išskrendant namo.
Nes tik atskridę į Mahe, iš karto kėlėmės į Praslin, 6 naktys ir po to iš Praslin į La digue, 6 nakvynės. Tai Praslin saloje vieną dieną nuomavom mašiną tik, nedidelė sala. O La Digue tai nėr kur nuomotis, sala kokie 5x3 km, tai tik dviračių nuomos, tai salą gali aplėkti ir kelis kartus. Takai superiniai.
Tai va šios dvi salos ir paliko paaaaaaaaaatį didžiausią įspudį, vien jau tos uolos vulkaninės įspūdinga, o Praslin nacionalinis tai iš vis  wub.gif , vaikštai takais kaip Alisa stebūklų šalyje  lotuliukas.gif , o La Digue tai įspudingas parkas mokamas...
na nenoriu piršti savo nuomonės, bet mums tai atmintyje  wub.gif ech... laukiniai pležai, gražu... wub.gif

dėl kainų, tai panašiai kaina, HB vadinamą mes visur turėjom, tai apie 130 eur vidutiniškai, vynelis koks atskirai...  mirksiukas.gif

klauskite, su malonumu pasidalinsiu prisiminimais wub.gif

Na va mes uzsisakem jau bilietus,isskrendam rugpjucio 31d!!! smile.gif Skrendam su Condor firma. Beliko viesbuciai. Mes ir galvojam,kad pasiliksim Mahe paskutine tik va klausimas kiek dienu jai skirti. Ar 2 dienu uztenka??? Nes geriau aisku gamtos daugiau pamatyti nei industrijos
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 04 23, 21:58)
Na va mes uzsisakem jau bilietus,isskrendam rugpjucio 31d!!! smile.gif Skrendam su Condor firma. Beliko viesbuciai. Mes ir galvojam,kad pasiliksim Mahe paskutine tik va klausimas kiek dienu jai skirti. Ar 2 dienu uztenka??? Nes geriau aisku gamtos daugiau pamatyti nei industrijos

thumbup.gif dėl bilietų
žiūrint kokie prioritetai ir kaip mėgstate ilsėtis - aktyviai ar pasyviai mirksiukas.gif
sakau, pati Mahe man nieko įspūdingo, nieko... mums pora dienų užteko sočiai.
O va gamta, tušti pležai, laukiniai pležai ir iš vis, tokie paplūdimiai, kai esi kiek akys užmato vieni... super wub.gif
jei norisi gamtos, tom dviem salom mums po 6 dienas užteko mirksiukas.gif
su dviračiais palekioti... vykom iš Praslin į dar tris saleles, fainai...

mes nenardom... gal kas nardo kitaip sudėliotų viską mirksiukas.gif

ech... baltai baltai pavydžiu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 04 23, 15:24)
mes gyvenom praslin cia http://www.laurier-s..._Situation.html
vaziavom pagal rekomendacijas man asm labai patiko! tiesa jis ne ant vandens ,biski reikia paeiti iki vandens gal 2min. kaina ir kokybe buvo liux tuo metu buvo gal 4 kambariai! tiesa as jau senokai buvau 2003-2004 per kaledas.taigi savininkai pora ji belge jis vietinis,zodziu ji mano vyro bendradarbes drauge ! jis diena zvejoja o vakare gamina pats sveciams maista ! nu maistas buvo super pusryciai su naminem egzotiniu vaisiu uogienem,mano vyras francuzas tai maistas jiems yra sventas dalykas!!! pats savininkas organizuoja ekskursijas,ju puslapyje aprasyta, plaukem su juo i snorklinga tai buvom tik mes ir gal koks 50 tortilu! Edwinas buvo pats nuostabiausias seiselietis koki buvau sutikusi seiseluose, begalo darbstus ir visisakai atsidaves savo darbui viska dare atrodo su didele meile turistui, o ne tik is reikalo!
po sala vazinejom su nuomuota masina nepamenu is kur mes ja istraukem!
o nardymo klubas irgi buvo visai netoli hotelio!
kadangi praejo nemzai laiko nuo tada kai buvau tikiuosi zmoniu mentalitetas pasikeite tik i gera puse nes man susidare labai neigiamas ispudis apîe zmones !

saulyte jus kazka ne taip supratot mes atostogavom PRASLIN!!!
net hoteli idejau kur gyvenom! ir apvazinojom sala su masina ir matem viska ta ka ir visi atvazeve i PRASLIN pamato!Spejom ir panardyti ir pasnorklinti su vezliais ( kas buvo tikrai labai unikalus dalykas kurio niekur kitur gyvenime nebuvau maciusi) spejom ir pazvejoti, ir kaledas atsvesti,is net siksnorparniu prisilavgyti ty vyras!
pagrindineje saloje buvom tik 1 nakti !

As jusu susizavejima Seiselais puikia suprantu ir tai tikrai nuostabus salynas ,bet jums tai buvo vienintele ir pirmoji kelione i tropine sala! O mes vaziuojam kiekviena ziema i tropikus,o vasara mes neatostogaujam, todel as asm turiu kitus kriterijus ,o kiekvienas gyvenime viska vertina pagal save 4u.gif !

Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 04 24, 12:05)
saulyte jus kazka ne taip supratot mes atostogavom PRASLIN!!!
net hoteli idejau kur gyvenom! ir apvazinojom sala su masina ir matem viska ta ka ir visi atvazeve i PRASLIN pamato!Spejom ir panardyti ir pasnorklinti su vezliais ( kas buvo tikrai labai unikalus dalykas kurio niekur kitur gyvenime nebuvau maciusi) spejom ir pazvejoti, ir kaledas atsvesti,is net siksnorparniu prisilavgyti ty vyras!
pagrindineje saloje buvom tik 1 nakti !

As jusu susizavejima Seiselais puikia suprantu ir tai tikrai nuostabus salynas ,bet jums tai buvo vienintele ir pirmoji kelione i tropine sala! O mes vaziuojam kiekviena ziema i tropikus,o vasara mes neatostogaujam, todel as asm turiu kitus kriterijus ,o kiekvienas gyvenime viska vertina pagal save 4u.gif !

a, gal ne taip supratau mirksiukas.gif

taip, tai buvo pirmoji, bet ne paskutinė... Šiemet turiu palyginimą jau su Mauricijum mirksiukas.gif

smagu ten visur thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Jep jep jep, auksine taisykle visu salynu - didziausios ir labiausiai apgyvendintos salos labiausiai prisiukslintos, skurdziausios ir jose nera ka veikti g.gif g.gif g.gif
o keliaujant i salas geriausia tureti PADI nardymo pazymejima, nes laikyti kursus siose salose - labai brangu.
Beje, jei apsistojate tokiuose kurortuose kaip Sandals, pavirsinis nardymas su pazymejimu - nemokamai dazniausiai buna thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2012 04 25, 16:32)
Jep jep jep, auksine taisykle visu salynu - didziausios ir labiausiai apgyvendintos salos labiausiai prisiukslintos, skurdziausios ir jose nera ka veikti  g.gif  g.gif  g.gif
o keliaujant i salas geriausia tureti PADI nardymo pazymejima, nes laikyti kursus siose salose - labai brangu.
Beje, jei apsistojate tokiuose kurortuose kaip Sandals, pavirsinis nardymas su pazymejimu - nemokamai dazniausiai buna  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O neturint jokio pazymejimo neleis nardyti jei neisilaikysi kursu? Nes Egipte tai nereikia,su instruktorium iskart gali nardyti be jokiu kursu
Atsakyti
as tai cmas turiu nardymo licenzija ,bet jei jus nardot be jokiu licenziju tai cia beveik snorklingas tik su balionais ir liemenem;man asm tada jau geriau snorklingas!bet kiekvienas pagal save ! o seip dar niekur man neteko moketi uz snorklinga,aciu zinosiu kad i sandals neverta vaziuoti cia kur jie randasi? karibuose matyt?
Atsakyti
Mano vyras turi kazkoki tarptautini,o man jauciu teks Lietuvoj issilaikyt kazka tada smile.gif
Atsakyti
Uzsisakem jau viesbucius 4u.gif
Praslin saloje - Palm Beach, La Digue - Kot Babi,o Mahe - Bord Mer Villa. Beliko laukti rugpjucio 31d drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 05 18, 22:45)
Uzsisakem jau viesbucius  4u.gif 
Praslin saloje - Palm Beach, La Digue - Kot Babi,o Mahe - Bord Mer Villa. Beliko laukti rugpjucio 31d  drinks_cheers.gif

ech, smagiai jums... wub.gif
lauksim po ... mirksiukas.gif
Atsakyti