Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(cacukas @ 2007 06 05, 22:53)
Sveikos,

Na kur dingo receptukai.
Įkelsiu ir aš savąjį firminį, kurį pastoviai gaminu.

Karbonadas pagal vytką (mano vyrą)

Jums reikės:
Kiaulienos nugarinės apie 0,5 kg
Prieskonių (čia jau kokius mėgstat, aš naudoju universalius)
Maždaug 4 kiaušinių
Keleto šaukštų miltų
Džiuvėsėlių
Fermentinio sūrio gabalėlio
Aliejaus

Įdarui:
Keleto svogūnų
Keleto morkų (mėgstame kai morkų daugiau)
Kartais dedu keletą pievagrybių
Keleto šaukštų pomidorų padažo

Taigi pradedame nuo mėsos. Kiaulieną susipjaustome maždaug pusės centimetro pločio gabalėliais ir juos išmušame plaktuku ir pabarstome iš abiejų pusių prieskoniais.

Tada paliekame, kad truputį pasimarinuotų, ir tuo laiku pasigaminame įdarą. Svogūnus ir pievagrybius susmulkiname, morkas sutarkuojame, ir kepame paeiliui, svogūnai, morkos ir galiausiai pievagrybiai.

Juos reikėtų patroškinti apie 10 min ir pabaigoje įdėti pomidorų padažą. tada keptuvę išjungiame.
Tada pasiruošiame kepti mėsą: kiaušinius išplakame, įdedame prieskonių, kelis šaukštus miltų ir suplakame blyninę tešlą. Tada mėsą mirkome tešloje, apvoliojame džiūvėseliuose ir kepame.

Iškepus mėsai, ant jos dedame įdaro keletą šaukštų, išlyginame ir apibarstome fermentiniu sūriu. Aš kepu mikrobangėje, kad būtų greičiau, bet galima kepti orkaitėje, kol išsilydis sūris. Mes valgome su ryžiais ir kokiomis nors daržovėmis arba be jų. Skanaus...  wub.gif



isbandziau ir labai patiko sis receptas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuoskytej: 09 rugsėjo 2007 - 21:06
QUOTE(rutelelt @ 2007 09 08, 16:20)
o koks tas padazas ax.gif


Labai paprastas ax.gif
Pakepinu smulkiai pjaustytą svogūną, riekelėmis pjaustytus pievagrybius, dedu įvairių prieskonių pagal skonį, užpilu grietine, jei reikia paskystinti - įpilu šiek tiek vandens ax.gif Keptuvėje iškeptus koldūnus dedu į stiklinį indą, tolygiai paskirstau, užpilu šitą padažą ir aptarkuoju sūriu, dedu į orkaitę ir dar šiek tiek pakepu ax.gif
Tiesa, man šis patiekalas yra gan riebus, skanus, bet kalorijų nemažai, todėl retai smaguriauju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leonel: 09 rugsėjo 2007 - 21:18
čia gal net kaip užkandis, bet mano panelei, tai suėjo kaip pagrindinis patiekalas thumbup.gif
mano panelė - ledų fanatė. o dabar snarglys iki kelių ir gerklė užkimus, tai įprastus ledus pakeitėm į "karštus ledus"
šiaip jau receptą pasiėmiau iš čia, bet kadangi nei kukurūzų miltų neturėjau, o be to ten kiekis didelis, tai dariau iš akies ir kukurūzų miltus krakmolu pakeičiau.. kepiau irgi ne fritiūrinėj, o paprastoj keptuvėj.
gavosi štai kas
user posted image

mano merginai patiko thumbup.gif
Atsakyti
MAMICY, kaip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 09 12, 13:27)
čia gal net kaip užkandis, bet mano panelei, tai suėjo kaip pagrindinis patiekalas  thumbup.gif 

Fantastiškas išradimas
Atsakyti
QUOTE(Treglė @ 2007 09 07, 09:40)
Aš kepu 200 laipsnių temperatūroj. Dedu viršutinėj lentynoj.

o jeigu nepilant padaziuko tai turetu gautis tokie akip cili kad buna? kepti koldunai su surio idaru? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 08 29, 10:32)
Manau, kad ne specialiai, o is nemokejimo naudotis forumu... Nu, kada nors ismoks  4u.gif
O butina rukytas? Man jis kazkaip nelabai skanus vienas, bet gal patiekalauose jo skonis pasikeicia?

Tai gal pasakytumet kaip naudotis forumu g.gif kaip padaryti kad nuotraukos nesicituotu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dij@n@ @ 2007 09 13, 13:51)
Tai gal pasakytumet kaip naudotis forumu g.gif kaip padaryti kad nuotraukos nesicituotu  wink.gif



Cituojant istrint nuotraukos nuoroda ir nesicituos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMAŠKA @ 2007 09 04, 19:19)



o mums tai visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Įdėsiu porą nuotraukyčių su receptukais smile.gif

Sluoksniuotos tešlos maišeliai su troškintais baravykais

Įdarui:
Svieste pakepinti smulkintus svogūnėlius. Kai pagels - sudėti pjaustytus baravykus. Patroškinti 5-7 minutes, suberti kapotus krapus.

Iš sluoksniuotos tešlos lakštus perpjauti pusiau (gausime beveik taisyklingus kvadratus). Į vidurį dėti praaušusio įdaro, pakelti tešlos gabalėlio kraštus ir juos susmeigti mediniu smeigtuku.

paruoštus maišelius dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti ~ 15 min karštoje orkaitėje (temperatūra nurodyta būna ant šaldytos sluoksniuotos tešlos pakuotės).

Skanaus!

Troškinti baravykai

user posted image

Paruošti kepti krepšiukai (iškeptų nebuvo kada fotografuoti smile.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princiupesa: 16 rugsėjo 2007 - 14:47
princiupesa, kaip graziai ir skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 06 05, 22:53)


vakar gaminau, tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti