Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

Sveikos 4u.gif
ir as siandien gavau dovanu Dracena, kokia grazi wub.gif
Atejau dabar cia pasiskaityt apie prieziura, kita diena ikelsiu foto jos, na tikiuos augs gerai ji pas mane (siaip manes geles nemyli, visad nusibaigia verysad.gif )
kiek spejau pasiskaityt, tai laistyt retai (karta i dvi sav?), geriau dazniau apipurskinet, o ar kasdien?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 12 spalio 2009 - 03:04
Sveika, as turiu ta dracena bet ji manes nemyli, nenori augt ir tiek schmoll.gif zinau kad jei saule nelabai patinka, bet manau kad cia priklauso nuo pacios geles, jukom irgi saule nepatinka, bet manoji auga tik ten kur visa diena saule sviecia g.gif manau reikia labai su jomis susidraugaut kad galetume perprast ko ji nori ax.gif
Atsakyti
sveikos zinoves smile.gif sakykit, o jeigu as dbr tkiu metu laiku persodinciau dracena? nes tik dbr apsiziurejau, kad vazonas, kuriame ji auga tikrai per mazas. ar geriau palaukti pavasario?
Atsakyti
sveikutes dracenu augintojos mano draugai norejo ismesti tokia negrazia ir jau bepuvancia dracena( gaila kad neturiu nuotraukos kaip ji atrode) man jos pagailo ir as gele pasiemiau sau na ji buvo labai ilga plonyte ir ant virunes keli nuleipe lapeliai as ja persodinau supjausciau i kelias dalis ir ta ka nupjoviau ikisau i zeme pamaniau kad blogiau nei yra tikrai nebus tai buvo vasara o dabar ji va tokia user posted imageuser posted image cia gabaleli pasodinau i kita vazona user posted image tai va turejau viena mirstancia dabr turiu 5 labai graziai augancias dracenas 4u.gif
Atsakyti
o ka jus darot kai dracena vaika uzaugina? kada atskiriat?
manoji augo siaip, kol nenusipirkau trasu schultz, ra kaip ten jos vadinasi,
po poros menesiuku laistymo isaugino vaika, tas vaikas jau kokiu 15-20 cm,
kazin ar gerai dabar atskirt?
Atsakyti
As manau kad nebus blogai jei sodinsit dabar, gi gele persodina rudeni ir pavasari. as tai sodinciau. ax.gif
Arrivederici jei matai kad vazonas per mazas manu persodink, jei telpa jos ten tai lai pagyvena iki pavasario kartu (bent as taip daryciau ) rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu ir aš draceną jau daugiau nei metai, bet ji labai lėtai auga. Ar čia visoms tos dracenos lėtai auga ar kaip? Vargas man su ja buvo kol atradau jai patinkančią vietą. Kaitaliojau ir kambarius ir palanges ir spinteles, kol nusprendė kur jai pasilikti.
Atsakyti
Aš pirkau labai mažytę ir per metus pakeičiau jau du vazonus - sparčiai auga. Padėta ji ant šiaurinės palangės, kartą buvau gerokai perlaisčiusi, bet dabar jau viskas gerai ax.gif
Atsakyti
as laistau retai gal i savaite karta koki puse stiklines vandens bet purskiu kasdien i i savaite karta nuvalau lapelius auga greit vieta kaitaliojau ne todel kad neago o kad vaikai lakstydami nekliudytu tai kur bepadeciau ji auga gerai mano visi langai i pietryciu puse
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ir pas mus namuose auga dracena smile.gif jau kokie 2 metai, ir tik kai susirgau geliu liga, susirupinau ir jos prieziura smile.gif tai kiek vistik ja lieti reikia? karta i dvi sav ar karta i savaite? lapelius ir as nuvalysiu siandien, bet kiek ju daug, bus ka veikti smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti