[ Standartinis ] ·
Teatrai - siurbeles
| asfaltuota |
2005 01 20, 13:23
|
Unregistered

|
Jo, jie ir pas mus vos ne kas savaitę atvažiuoja. Bet man tai vienas iš darželio pliusų- realiai bilietas į bet kokį teatrą kainuoja 5-10lt, o ir vaiko vieno nepaleisi- dar ir suaugusiąjam bilietą pirkti. Taigi bendroj sumoj gaunas 15-20lt. Pradžioj gal kažkaip ir keistokai tie spektakliai atrodė, bet dabar jau pripratau- vis šiokia tokia pramoga mažyliams. O ir tėvams reikia pasispausti, nes kažkaip nebegražu, kai vaikas n kartų dažniau už tėvus į spektaklius žiūri- laikas ir mums nueiti... Taigi jei ir kas savaitę atvažiuoja- per mėnesį tesigauna 12 lt.O 12 lt. vaiko švietimui ir lavinimuisi- manau mizeris...nors ir nesu pinigais aptekus...
|
|
|
|
|
| ENIGMA |
2005 01 21, 13:00
|
Super senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 9907
Prisijungė: 2003 12 21
Vieta: Vilnius 1975.09.05.
Pirmas vaikas:Gedmantas 2000 05 26
Antras vaikas:Gedvinas Švarnas 2003 10 20
Trečias vaikas:Raigardas Auktumas 2005 11 29
Apdovanojimų: 1

|
QUOTE(Lauriuks @ 2005 01 20, 11:54) Aš , žinoma nieko prieš, bet kai į darželį teatraipradeda važiuoti kas savaitę, man jau per brangu. Kiekvieną kart po 3 litus. Ar ir jūsų darželiuose tokie dalykai būna ? :cry: Na į mėnesį kartą, ir gana. Neturiu aš tiek tų pinigėlių :cry: Na tada leisk paklausti kiek kart vaika per menesi vedi i teatra ar kur kitur, mano dauguma pazistamu apsiriboja tokiu MacDonaldu ir teatrui ar kinui pinigu nelieka, mes vaika stengiames i men. bent viena kart isvesti kazkur i kina i teatra ar cirka ar dar kur ir tie isejimai atsieina nuo 50 iki 100 litu, tad man tie spektakliai visai netrukdo darzelyje as tik dziaugiuosi ir mano vaikui patinka jis kiekviena kart pilnas ispudziu :super Tad manau 12 lt. per menesi vaiko svietimui, tobulejimui yra mizeris palyginus su tuo ka mes isleidziam visokiems kitiems niekams. Dar nezinau kaip pas jus Kaune, bet pas mus Vilniuje yra Svietimo isakymas, kad toki renginiai darzelyje vyktu nedaugiau du kart per menesi, bet as noreciau, kad vaikui butu kiekviena savaite. :) Ir dar Manguste teisingai pastebejo, kad ji9e neprivalomi, taciau jei tau paciai kyla problema, kaip tai atrodys pries kitus ir aukletojas, kad tavo vaikas neis, tai yra kiti niuansai B) Bet jei tu nenori ir pinigu neturi tai ir neleisk.
|
|
|
|
|
| As :) |
2005 01 24, 00:21
|
Senbuvis

Žinutės: 665
Prisijungė: 2004 07 30
Pirmas vaikas:dukra
Antras vaikas:gal...
Apdovanojimų: 0

|
12 Lt vaiko lavinimui butu niekis, bet tikrai zhinau, kokiu ten "spektakliu" buna... :( Dauguma tokio lygio, kad vaiko skoni tik gadina, daugiau naudos butu, jei aukletoja knyga paskaitytu. O , be to, vaikai po to taip atbunka nuo tu dazhnu spektakliu, kad jau ir nepajegia isijaust i ji, pasigrozhet. Buna ir geru, idomiu, bet nedaug... Visai kitaip butu, jei pamatytu vaikas 1 gera spektakli ( pusmetyje)dramos teatre su profesionaliais artistais, gera muzika, puikiom dekoracijom, apshvietimu ir pan. As esu priesh ta chaltura ir "melzhima" pinigu ish tevu!
|
|
|
|
|
| ENIGMA |
2005 01 24, 12:34
|
Super senbuvis

Žinutės: 9907
Prisijungė: 2003 12 21
Vieta: Vilnius 1975.09.05.
Pirmas vaikas:Gedmantas 2000 05 26
Antras vaikas:Gedvinas Švarnas 2003 10 20
Trečias vaikas:Raigardas Auktumas 2005 11 29
Apdovanojimų: 1

|
QUOTE(lile t @ 2005 01 24, 11:31) Nekokia ir mano nuomonė apie tuos spektaklius. Pas mus jie nėra labai dažni - mėnesy kartą ar du, gal kad darželis miesto pakrašty :) . Sugeba dar ir tie patys, ir su tuo pačiu vaidinimu atvažiuoti, o apie kokybę... :( . Eina visi, jei pinigėlių neatneši - uždės, o vėliau grąžinsi :ax: . Na, o į teatra irgi nueiname - vaikiški spektakliai visai nebrangūs :super . O kaip jos taip gali padaryti, ot imciau ir neatiduociau pinigu, ka reiskia uzdejau ir vedu, juk tai tevu pasirinkimas leisti vaika ar ne... :blink:
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2010 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės
apribojimas
|
|