Įkraunama...
Įkraunama...

Migdolo žiedas

Viskas,daugiau taip nebegaliu.Myliu savo vyra,bet išeinu,nebėra jėgų ....,kažkur dingo svajonės,bendri tikslai.....,švelnumas,artumas.Lagaminai jau sukrauti,būstas išnuomuotas,o rytoj išeinu.Beprotiškai liudna,bemiegė naktis.Jau švinta,o aš vis dar vartausi.5val.užmiegu.Sapnuoju,jog vaikštinėju po nuostabų sodą,o aplinkui žydi migdolai.Jaučiuosi,lyg pasakoje,visur skamba vaikiškas juokas.Žiūrineju,dairausi, ieškau vaiku ir,staiga,išgirstu,kaip mane kažkas kviečia,vadina mama,mamyte.... Prabundu,5:05,pašoku nuo lovos,juk aš nėsčia....Nerandu sau vietos,aš nėsčia....,išsigandau,pasimečiau.Nubėgu prie jūros.Dingo pyktis,nuoskaudos,tik širdis spurda.Pareinu namo,pažadinu vyra... Ilgai kalbėjomės,išsikrausčiau lagaminus ir užmigau.
Dar tik kelios dienos praėjo,o aš jau pati laimingiausia pasaulyje.Nuplaukė užmarštyn visi nesutarimai,problemos.Esu beprotiškai patenkinta gyvenimu.
9 mėn. buvo nepakartojami,visą laiką jutau malonų jaudulį.
Rytoj man nustatyta gimdymo data.Vaikštau įsitempusi,įsiaudrinusi.Nekantrauju susitikti su savo lėliuku.Kas gi ateis i šį pasaulį ?Nenorėjom žinoti lyties,nes labai malonu spėlioti,svajoti.Ši nežinia tokia nuostabi.Nėštumas nebuvo lengvas,bet vistiek tas laikotarpis ypatingas,vienintelis.
Jau savaitė prabėgo,bet dar negimdau.SM sausinukės juokauja,kad lauks kol Lietuvoj pasnigs ir tada gimdys.Na o aš tyliai laukiu,kol pražys migdolai.Jau dvi savaitės pralėkė,bet aš vis dar nėsčia.Nekantrauju,nerimauju.Kodėl negimdau,kodėl?
Pirmadienis,8val.,aš jau pasipuošusi žydru maišu guliu,pajungta prie aparatų.Vyras laksto pirmyn atgal visas perbalęs nuo baimės.Man suleidžia skatinamuosius.Atsirando skausmai,bet kenčiu.20val. jokio atsidarymo,24val.nieko.Skausmas labai stiprus,bet pakęnčiamas,užtat nerimas del vaikelio vis didėja.
Antradienis,8val.jokio atsidarymo.Kaip tai jokio??? Noriu gerti,noriu pasislėpti nuo šio nežmoniško skausmo.12val.nuleidžia vandenis,reiškias reikalai jau juda į prieky.16val.prarandu laiko jausmą,nebežinau kur esu,nes tarpais skausmas išdrąsko smegenis.Patrikau,plėšau kateterius ir lipu iš lovos.Gana... važiuoju namo.Vyras išsigasta ir pakviečia gydytojus.Verkiu iš skausmo,prašau užbaigti šią kančią.Suleidžia nuskausminamuosius.Gera,šilta,bet noriu gerti.20val.apžiūra rezultatas:prasidarymas pusė piršto.Sakau čia jau progresas.Nuspręsta operuoti.Apsiraminu,nieko nebijau,juk jau tuoj,tuoj susitiksiu su savo vaikeliu,greit tapsiu mama.21:20 išgirstu verksma.Dūkrytė,Dievė turiu dūkrytę.Nespėju jos pamatyti,nes operacija komplikavosi.23val.jau esu palatoje,kur manęs laukia vyras.Kur mano mažylė? Jai viskas gerai,bet pasimatysim tik rytoj,nes tokia ligoninės tvarka.Supykstu ir liepiu vyrui surasti invalido kėdute ir vežti mane pas dūkryte.Išsiliejau ir nulūžau.
Trečiadienis.6val.prasidaro palatos dūrys ir,kaip kokia čeburėkų pardavėja,įvažiuoja seselė,šaukdama: Kas nori mergaitės? Kam reikalinga dukrytė? Taip laukta akimirka ir pirmą kartą ją laikau savo glėby,pirmą kartą ją bučiuoju,glostau.Žmonija nesukūrė dar tokių žodžių,kad papasakočiau ką tada pajutau.Sėdėjom tryse,žiūrėjom vienas į kitą,vekėm paėiliui.Prisiglaudžiau prie mažylės ir atsitraukiau nustebusi,nes ji kvepia migdolais,atsisuku o už lango žydi migdolai.
2007 02 06 po 37valandas trūkusio gimdymo nusipirkau Vanesa.Esu nepadoriai laiminga turėdama tokią nuostabią šeimą.
Atsakyti
Graži istorija, net susigraudinau blush2.gif Aukite didelės, gražios ir sveikos. Sėkmės jūsų šeimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai grazu, pravirkau
wub.gif
Atsakyti
sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
...ir tik mazytes kruopytes truksta iki pilnos laimes... user posted imageBranginkit viens kita user posted image
Atsakyti
taip optimistiškai papasakojai savo istorija, šaunuolė 4u.gif aukit didelės 4u.gif
Atsakyti
Vaikučiai visada ateina pačiu laiku ir keičia mūsų likimus. Džiaugiuosi,kad jūs visi kartu, linkiu daug gražių gyvenimo akimirkų. Pasakojimas kvepia migdolais ir tikrai paliko įspūdį. 4u.gif
Atsakyti
Ah, tikrai graži, miela istorija. Sveikinu gimuds gražiai mergytei.
Atsakyti
Labai grazi istorija, tvirtybes jusu seimynelei 4u.gif
Atsakyti
Miela istorija, o migdolų kavpas nepakartojamas ir toks švelnus bigsmile.gif
Sėkmės jums augant wub.gif
Atsakyti
Va cia tai istorija wub.gif wub.gif wub.gif super, taip sugraudinai..negaliu...
Saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
po tokios istrorijos neimanoma nesusigraudinti,tikrai laabai nuoastabi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti