Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(vilmuke @ 2007 02 02, 07:04)
nu jo, kažkieno užklausta kur tas receptas (kai pirmą kartą matai žinutę, tai biesas žino ko  tenn klausia) kažkieno įdėta nuoroda, tai išeina dar turiu kelias žinutes sekti, kas ten kokio recepto užklausė ir panašiai  doh.gif , nu nesupykite sakau, ale jau radau pati  tongue.gif ,  jei kam reikės, tai, kad nereikėtų ieškoti tuose dviem puslapiais anksčiau  doh.gif ,
RUDNOSIUKŲ RECEPTAS YRA 15 PUSLAPYJE  tongue.gif

Sveikos 4u.gif liuks receptelis, butinai pameginsiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bulbikes su farsu, baigiant kepti apiberti parmezano suriu.

1kg mazu bulviu
400g farso
1kiausinis
aliejus
druska
pipirai
Parmezano suris(apibarstyti)

Bulves isgrezti kiaurai, pasudyti ir papipirinti (bet neperdaug).Skarda istepti paslakstyti aliejum ir sudeti bulves.Pasiruosti farsa: mesa, kaiusinis, pipirai, druska, galima kokiu zoleliu...as dejau petrazoles...viska ismaisom. Paruosta idara dedam i skylutes(na i buloviu aisku tongue.gif ).Pries pasaunant i karsta orkaite dar karta paslakstom aliejum bulves.Pries baigiant kepti apibarstom Parmezano suriu(duoda astrumo)galima ir kitokia rusim apibarstyti.Valgom su ivairiausiom svieziom salotom.Niam niam...skanaus
Atsakyti
QUOTE(dzeldze @ 2007 02 11, 20:55)
Bulbikes su farsu, baigiant kepti apiberti parmezano suriu.


Tikrai skanu, mes seniau taip pat kepdavom, tik ne orkaitėj, o keptuvėj su dangčiu mirksiukas.gif Bet pirma mintis, šovus į galvą, kai pamačiau nuotraukas - ohoho, kokie kiekiai!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2007 02 11, 21:18)
Tikrai skanu, mes seniau taip pat kepdavom, tik ne orkaitėj, o keptuvėj su dangčiu mirksiukas.gif Bet pirma mintis, šovus į galvą, kai pamačiau nuotraukas - ohoho, kokie kiekiai!!! bigsmile.gif

koki dar kiekiai, po pietu tik bleka tuscia liko doh.gif Mes trs suauge ir du vaikai, mano 2 metuku (sueis kova) sunus 6vnt surijo blink.gif dar svieziu salotu prie visko kalnas buvo.Na mes tokie didoki (i ugi) tai koloriju galima ir daugiau tongue.gif Beje, buves labai mazos (lietuviskai tikriausiai "kiaulines" butu, o cia pacios brangiausios).
Atsakyti
QUOTE(dzeldze @ 2007 02 11, 19:55)
Bulbikes su farsu, baigiant kepti apiberti parmezano suriu.

Dzeldze, nuostabus receptukas thumbup.gif . O dar nuotrauka kaip masina drinks_cheers.gif . Bet su kuo tas skylikes taip gražiai išgręžiojai blush2.gif ?
Atsakyti
Kepiau rudnosiukus, kaip skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeldze @ 2007 02 11, 19:55)
Bulbikes su farsu, baigiant kepti apiberti parmezano suriu.

1kg mazu bulviu
400g farso
1kiausinis
aliejus
druska
pipirai
Parmezano suris(apibarstyti)

Bulves isgrezti kiaurai, pasudyti ir papipirinti (bet neperdaug).Skarda istepti paslakstyti aliejum ir sudeti bulves.Pasiruosti farsa: mesa, kaiusinis, pipirai, druska, galima kokiu zoleliu...as dejau petrazoles...viska ismaisom. Paruosta idara dedam i skylutes(na i buloviu aisku tongue.gif ).Pries pasaunant i karsta orkaite dar karta paslakstom aliejum bulves.Pries baigiant kepti apibarstom Parmezano suriu(duoda astrumo)galima ir kitokia rusim apibarstyti.Valgom su ivairiausiom svieziom salotom.Niam niam...skanaus


Labai skaniai atrodo thumbup.gif
O su kuo išgrežėt bulves? blush2.gif
Atsakyti
Nu merginos, man galva susisuko nuo tu skanestu cia patalpintuuser posted image
jau butinai gaminsiu, man net seiles varvejo beskaitant..bet nuejau papietauti, tai numarinau alki blush2.gif
Atsakyti
Labai gundanciai tos bulves atrodo. O kepti kiek laiko? Kol bulves suminkstes, ar ilgiau dar palaikyt?
Atsakyti
QUOTE(kulebam @ 2007 01 27, 17:56)
o mums nepatiko sis receptukas

o mums labai patiko smile.gif
Atsakyti
As gaminau vistiena jogurto padaze, nu jau skonis pasakiskas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 12 10, 23:03)
O aš parodysiu savo patiekalą  biggrin.gif  Kažkur knygoj rastą bet mano perdarytą hihihi.gif bet skonis good.gif
Tai gi reikės

Virtų makaronų grąžtų
1 žalio kiaušinio
50g grietinėlės
200g parūkyto sūrio
200g faršo
miltų
1 svogūno
sviesto jam pakepti
1-1,5 v.š. pom padažo
prieskonių

Smulkintą svogūną pakepti svieste, sudėti žalią faršą prieskonių, sudėti pom padažą, įpilti vandens ir troškinti apie 15min pamaišant kad faršas nesušoktų į gabalus. Išvirti makaronus. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir išplakti supilti ant ką tik išvirtų makaronų ir greit išmaišyti, uždėti tarkuoto sūrio ir vėl išmaišyti.
Makaronus padalinti į 2 lygias dalis. Viena dalim iškloti skardą, ant jo uždėti faršą ir užkloti likusiais makaronais.

Padažas
ant sviesto pakepti miltus pilti vandens truputį pavirti sudėti tarkuoto sūrio ir įpilti išplaktą kiaušinio trynį su grietinėlė. Užvirti. Jei faršą padarau stiproką na gana sūroką tai į padažą nebededu jokių prieskonių.

Padažą užpilti ant makaronų apkepo ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Kepti arkaitėjė kokį 15 min
Skanaus  biggrin.gif
user posted image

Oi geras as praita savaite panasiai dariau bet grynai is galvos nes buvo like virtu makaronu turejau farso dar radau saldytu saldytu darzoviu tai ir ju uzdejau na ir pievagrybiu , viska dejau sluoksniais tai super gavosi, nieko mandro, bet vis idomiau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti