Sioje klinikoje lankiausi dar iki pastodama, nes patikdavo, kad greitai padaro tepinelio tyrimus, bet ... jau tada ne karta pasitaikydavo kokiu nors nesamoniu. Kaip tik nueidavau, vis pataikydavau pas gydytoja , berods Rozukienie, tokia tamsiais trumpais plaukais. Galbut ji ten viena ir dirba, bet nezinau. Ji visada nieko doro nepaaaiskindavo kas yra, zodzius reikdavo peste ispesti.
I sia klinika nuejau ir ta diena kai pasidariau nestumo testa, kuris buvo teigiamas ir nuo to momento tikriausiai is to susijaudinimo pradejo "teplioti". Visai neketinau ten gimdyti, bet galvojau, kad lankysiuosi kol busiu nescia, nes iki tol ir kainos neiskandziojo (tepinelis budavo 20 Lt). Na apziurejo ultragarsu, paprasius padare vaisiaus nuotraukyte, cia viskas gerai. taciau kai pradejau kazko klausineti apie nestuma, gydytoja eilini kart nenoriai kazka paburbuliuodavo, vos ne su pasaipa. taigi jau tada apsisprendziau, kad savo pirmojo vaikelio i tokias rankas tikrai nepatikesiu. Be to, be kitu vaistu, dar israse vitaminu E+A, taciau grizus namo perskaiciau informacini lapeli, o ten net paryskinta, kad nescioms ju vartoti NEGALIMA. Galvokit ka norit, bet as suabejojau tos gydytojos kompetencija. Be to, uz konsultacija paeme 70 Lt, taip ir likau nesupratus uz ka.
Po to, isirasiau pas "valstybine" gydytoja, kurios prieziura likau visai patenkinta.
Taigi akurat Rožukienė, dabar prisiminiau, kad tikrai ta pavardė. Panašiai ir man buvo - paklausi ko nors, tai vaiposi, maždaug "ko čia lendi į akis". O dėl to mano vaikelio - kaip vėliau Santariškėse pasakė, 5-ame nėštumo mėnesyje jau turėjo aiškiai matyti, kad jo širdelė dešinėje, ne kairėje pusėjė ir ko nors imtis. Žinoma, ne Rožukienės kaltė, kad jis neteisingai vystėsi, bet gal bent jau viskas būtų anksčiau pasibaigę. O aš net drabužėlių buvau nupirkusi ir barškutį...
Na bet tiek to, kaip sakoma, prieš dievą visi atsakysim.