[ Standartinis ] ·
Dažnas pulsas
| noanoa |
2007 08 29, 21:08
|
Senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 798
Prisijungė: 2007 01 04
Pirmas vaikas:Isdykelis
Antras vaikas:Mazyle
Apdovanojimų: 0

|
QUOTE(violla @ 2007 08 21, 15:34) Pas mane ir su pirmu nestumu buvo daznas pulasa, ir dabar apie 90, nors siaip spaudimas zemas. Ytariu ,kad tai del nestumo, padideja apkrova organizmui, kraujo, tai ir sirdele aktyviau dirba. pAS MANE IR VIRS 90 BUDAVO,bet su pirmu viskas gerai praejo,nei vienam gydytojui neuzkliuvo.Su antru tik po nesivystancio nestumo liepe issitirt,bet nieko nerado. O siaip skaiciau,kad :nestuke pulsas buna padaznejes,tai vienas is nestumo pozymiu,tai nezinau ar verta jaudintis. Šią žinutę redagavo noanoa: 2007 08 29, 21:09
|
|
|
|
|
| *Aprilė* |
2007 08 30, 11:39
|
Senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 787
Prisijungė: 2004 03 31
Vieta: Vilnius
Pirmas vaikas:Meilės kūrinys
Antras vaikas:Išsipildžiusi svajonė
Apdovanojimų: 0

|
Man nuo 11 sav. prasidejo tokie kaip tachikardijos priepuoliai net ramybes metu, pvz nakti, pulsas uzkildavo iki 130k/min, pradejau darytis tyrimus, nu nieko nerado, tik gydytojai kraipe galvas ir tiek. Liepe gert magni ir raminamuju zoliu :mirksiukas: Dabar man 32 sav. priepuoliu kaip ir nera, jie baigesi apie 18 sav., bet pulsas aukstas (90-100k/min), tik as jo jau nejauciu, tai ir nesuku galvos labai, geriu vis magni ir tiek. Tik vat, kad gydytoja sake, kad del dazno pulso gali daryt man cezari, bet cia dar neaisku... :unsure: p.s. kraujospudis mano normalus, net gi zemesnis siek tiek.
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2013 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės apribojimas
|
|