[ Standartinis ] ·
Dantukai. Viskas vienoje temoje, dygsta vėlai/anksti, skauda, ką daryti?
| onushkis |
2007 08 29, 19:54
|
Unregistered

|
Mums pirmi dantukai isdygo 6 men. Nepergyvenk, girdejau kad metu be dantu buna mazuliai. :)
|
|
|
|
|
| dasa |
2007 08 30, 00:16
|
Ištikimas dalyvis

Grupė: Dalyviai
Žinutės: 240
Prisijungė: 2007 04 07
Pirmas vaikas:dukrytė 2002
Antras vaikas:sūnelis 2007
Apdovanojimų: 0

|
Dukrai pirmas dantukas išdygo 1 metų ir 3mėn., man taip pat panašaus amžiaus :bigsmile: Pas dantistą pirmą kartą apsilankėme prieš 1,5 mėn., tai yra kai dukrai jau buvo beveik penkeri :D Ir tai gydytoja stebėjosi, kaip aš pastėbėjau tokia mažą skylutę, net galvojo ar verta plombuoti :bigsmile: Sūnui jau toj 7 mėn., seilių pilna, o dantukų nė kvapo :rolleyes: Ir aš dėl to tikrai nepergyvenu :rolleyes: Nes kuo vyresnis vaikas, to mažiau ašarų, be to ir paaiškinti jau galima, kad reikia pakentėti ir skausmas praeis :rolleyes: Tik su dukra turėjau problemų-kai tik dantukas dygsta, tai temperatūra pakildavo, vėmė :unsure: Bet tai tęsėsi tik 2-3 dienas :unsure:
|
|
|
|
|
| Sunderu |
2007 08 30, 11:51
|
Patyręs dalyvis

Grupė: Dalyviai
Žinutės: 163
Prisijungė: 2007 06 02
Vieta: Kaunas
Pirmas vaikas:Gerda 2006 12 24
Antras vaikas:Greitai
Apdovanojimų: 0

|
QUOTE(Gendre @ 2007 08 29, 23:38) Mes irgi dar bedantu, kaip kazkuri mamyte jau minejo, teko kalbet apie tai su dantistais, kuo vaikui veliau dygsta dantukai, tuo jie tvirtesni buna :super Oi net sirdziai geriau pasidare,kai paskaiciau Jusu mamytes komentarus :D ,pasirodo tvirtam :super ,geram :super dantukui reikia labai daug laiko.O man sakydavo:Ka ,dar iki siol neturit nei vieno dantuko? :mmm Taip ir isgazdina su tokiom kalbom.Valio ! mes turesim tvirtus dantukus :super :super :super
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2010 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės
apribojimas
|
|