Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Wild Flower @ 2006 06 02, 21:59)
Pasiūlysiu ir aš savo mėgstamo pyrago receptuką mirksiukas.gif Svarbiausia, kad jam visiškai nereikia laiko, viens-du ir jau valgai ax.gif

Obuolių pyragas
Reikės: 700 g obuolių, 3 valg.š. cukraus, 150 g miltų, 3 kiaušinių, 1 arb.š. kepimo miltelių, žiubsnelio vanilinio cukraus

Nulupti ir gan dideliais kubeliais supjaustyti obuoliukus. Inde sumaišyti tešlą iš miltų, kiaušinių, cukraus, vanilinio cukraus ir kepimo miltelių. Į masę supilti obuolius ir išmaišyti. Viską sukrėsti į kepimo indą ir kepti orkaitėje, kol gražiai pageltonuos. Aš kepu apie 40min. smile.gif 

user posted image

Skanaus! smile.gif


Na jau ruošiuosi kepti tokį pyragą, žiūrėsim ar ir man taip gražiai gausis unsure.gif
Atsakyti
Šiandien jau antrą kartą kepiau obuolinius keksiukus. Labai skanūs ir purūs. Galima kepti ir kaip pyragą, tik ingredientus reiktų padvigubinti ir kepti dvigubai ilgiau. Iš duoto recepto išeina 8 keksiukai.

user posted image

2 kiaušiniai;
0,5 st. cukraus;
0,5 st. aliejaus;
1 st. miltų;
0,8 st. tarkuotų obuolių;
0,5 a.š. kepimo miltelių.

Kiaušinius išplakti su cukrumi. Po truputį maišant supilti aliejų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Turi gautis grietinės tirštumo tešla. Tada sudėti sutarkuotus obuolius, atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į keksiukų formeles. Kepti 180 0C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

user posted image


Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 09 23, 16:59)
Na jau ruošiuosi kepti tokį pyragą, žiūrėsim ar ir man taip gražiai gausis  unsure.gif

Iškepiau thumbup.gif duodu 10 balų receptukui, šiandien antrą kartą kepiau rolleyes.gif
Atsakyti
Kepiau šiandien Tijos obuolius tešloje - labai skanu - visai šeimai patiko. Kepsime dar. Juo labiau, kad tikrai greita ir skanu.
Atsakyti
obuoliniai keksiukai nerealūs...
Atsakyti
obuoliu pyragas thumbup.gif
Atsakyti
Mano seimynos megstamiausi sausainiai - riestainiai.
Tesla
250 gr margarino
3/4 - 1 st cukraus
2 kiausiniai
3 st miltu
1/4 a.s. sodos
truputi vanilinio cukraus
+ bet kokie jusu megstamiausi priedai (smulkinti riesutai, razinos, kokoso drozles ir t.t.)

Jeigu margarinas susaldytas, sutarkuoti ji burokine tarka(jei nesusaldytas, suminkyti mediniu saukstu), iberti cukraus, vanilinio cukraus, sumaisyti. Imusti kiausinius, kai sumaisysit, iberti miltu, sumaisytu su soda. Isminkyti tesla. Miltu gali prireikti ir siek tiek daugiau, priklauso nuo margarino rusies. Galima trumpam tesla padet i saldytuva.
Tesla galit padalinti i kelias dalis ir i kiekviena gabaliuka imaisyti jums norimu priedu. Bet ir be jokiu priedu labai skanu. thumbup.gif Paimat teslos gabaliuka, susukat mazajo pirstuko storumo desryte, is jos padarot riestaini (mazdaug toki Ф), viena puse apvoliojat curkure ir neapvoliota puse dedat i skarda. Kepti 10-12 min. 180-200 laipsiu.

P.S. nuotrauku nemoku ikelti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Linda @ 2007 09 14, 19:52)

Man tokie gavosi: krokodilas, saule, vezlys (nelabai panasus) ir vaikiukai krokodiliukai:
Papildyta:


o niekad nebandet pirktines teslos? gal ir su ja galima butu padaryti tokias grozybes? g.gif
Atsakyti
Nekepti Amaretto sausainiukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2007 09 27, 17:24)
Nekepti Amaretto sausainiukai


Nu mums tik nuotraukos neuztenka - butinas ir receptas biggrin.gif

PS. taip skaniai atrode, kad net seiliu prisikaupe smile.gif
Atsakyti
Amaretiniai sausainiai 300pailgu biskvitiniu sausainiu,100g migdolu ploksteliu,125g sviesto,75g grietineles,125ml Amareto,sokolado aptepimui.
Sausainius sugrusti buviu grustuve lotuliukas.gif arba sumalti,supilti riesutus,grietinele,amareta,istirpinta sviesta ir suminkyti tesla.Padaryti rutuliukus,juos atsaldyti 1val saldytuve ir aptepti tirpintu sokoladu.Skonis kaip marcipaniniu saldainiu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 27 rugsėjo 2007 - 16:31
QUOTE(Tija @ 2007 09 23, 20:45)
Šiandien jau antrą kartą kepiau obuolinius keksiukus. Labai skanūs ir purūs. Galima kepti ir kaip pyragą, tik ingredientus reiktų padvigubinti ir kepti dvigubai ilgiau. Iš duoto recepto išeina 8 keksiukai.


Dariau as siuos keksiukus, skonis tai labai jau wub.gif wub.gif wub.gif bet pas mane ne tokie grazus isejo g.gif kai tik orkaite atidariau tai tokie grazus iskile buvo, bet po to susiplojo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 09 27, 17:04)
Dariau as siuos keksiukus, skonis tai labai jau  wub.gif  wub.gif  wub.gif  bet pas mane ne tokie grazus isejo  g.gif  kai tik orkaite atidariau tai tokie grazus iskile buvo, bet po to susiplojo  unsure.gif

man tai viskas super. gal kokias 4 "partijas" kepiau... vieną iš jų surijo tiesiai iš orkaitės biggrin.gif tik aš dar cinamono pripilu ir obuolio žyyymiai daugiau dedu.
Atsakyti