[ Standartinis ] ·
Kokį darbą dirbate jūs arba jūsų "antra pusė"?, Panaikinkim gandus apie mus
| Brooke |
2007 09 22, 20:07
|
Super senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 3322
Prisijungė: 2003 09 09
Vieta: Vėjuotoji Škotija
Pirmas vaikas:Mokinukė
Apdovanojimų: 0

|
^ Butent. Štai pvz. maniškio draugas iš pasiturinčios šeimos, UK vairuotoju dirba, nes, kaip pats sako, jam toks darbas tiesiog labiau prie dūšios nei tėvų verslas.. Aš pati irgi vargu ar ilgai kokia sekretore išbūčiau - nekenčiu aš vien to jausmo užeinančio popierių pačiupinėjus :oh Turbūt būčiau laimingesnė pardavėja dirbdama :D Be to ne kiekvienas "baltas" darbas yra švarus. Taip kad labai jau suktas tas terminas.. Anyway, mes su maniškiu visiškai skirtingus darbus dirbam. Ji turi tą jau "baltą", o aš dar tokį tik, sakyčiau, "pilką" (na, tiesa jis pas mane tik savaitgaliams, prasiblaškymui - rimto darbo ieškosiu kai dukrą į pirmą klasę išleisiu.).. Už ką tada balsuot?
Šią žinutę redagavo Brooke: 2007 09 22, 20:13
|
|
|
|
|
| athina |
2007 09 24, 00:05
|
Patyręs dalyvis

Grupė: Dalyviai
Žinutės: 132
Prisijungė: 2006 08 03
Vieta: UK
Pirmas vaikas:paaugliukas
Antras vaikas:pamaiviukas
Trečias vaikas:padaužiukas

|
QUOTE(Taurė @ 2007 09 22, 15:36) Labai sudomino punktas apie juodą darbą. Kokie darbai įeina į "juodas" sąrašą ? mano nuomone "juodas" - tai darbas, kuri dirbti nereikia issilavinimo, igudziu ar patirties, netgi kalbos, jei esi emigrantas, as neskirstau pagal tai, ar darbas svarus, ar ne. pvz, sodininko darbas man nera "juodas", nors jis ir rausia zeme, nes buti geru sodininku reikia daug zinoti, dometis, tureti patirties toj srity, o tuo tarpu stoveti prie metro stoties ir dalinti laikrascius - va cia tai man juodas darbas...
|
|
|
|
|
| Limcamca |
2007 09 24, 10:02
|
Super senbuvis

Žinutės: 9121
Prisijungė: 2003 11 11
Vieta: Šalia kelio karčiama...
Pirmas vaikas:Šešiametis mokslininkas
Antras vaikas:Trimetis traukinių gerbėjas

|
Nustebau radusi tema :blink: nes vakar dariau, o paskui kompas nuluzo. Galvojau, nesigavo :oh
Aciu, Taurei :4u:
Vat, man irgi idomu, kas galetu pakliuti i ta kategorija "juodas darbas" :hm Nes juk populiaru linksniuoti, kad isvyke visi dirba juoda darba: t.y. priziuri senelius, tampo saldytas zuvis, dirba "take away", fabrikuose ir pan. Pagalvojau, negi is tiesu, visi, dirba tik tokius darbus :hm
|
|
|
|
|
| Hip |
2007 09 24, 12:00
|
Senbuvis

Žinutės: 932
Prisijungė: 2007 01 13
Vieta: New London, CT
Pirmas vaikas:repetuojame
Antras vaikas:noriu
Trečias vaikas:bus matyti

|
Apklausos kategorijos tikrai idomios, bet kas yra "juodas" darbas manau visiems aisku. Tai darbas, uz kuri mokamas minimumas, dirbti reikia tokius darbus, kuriu nieks nenori, perspektyvu jokiu ir tt. Jau nereikia sakyti, kad toks darbas buna sunkus tiek fiziskai tiek psichologiskai. Na duosiu pavyzdi: dirbau kasininke prekybos centre: moka minimuma, sypsotis reikia nuo ryto iki vakaro, atsiprasineti visu ir uz nieka, perspektyva bent laipteliu pakilti artima nuliui, o vakare grizus nepakeli nei ranku nei nugaros sulenki, be to esi emociskai issunktas. Ir tokiu darbu daug, deje, daugelis isvyke i uzsieny pradedame nuo to. Nieks nesako kad tai gedinga ar pan, taciau kad is to nauda minimali - faktas.
|
|
|
|
|
| Linea... |
2007 09 24, 21:20
|
Ekstra senbuvis

Žinutės: 1471
Prisijungė: 2005 10 30

|
QUOTE(Taurė @ 2007 09 22, 09:36) Ištaisiau apklausą. Papildyta:Labai sudomino punktas apie juodą darbą. Kokie darbai įeina į "juodas" sąrašą ? Aš aplamai nesuprantu juodo ar balto darbo skirstymo. Ne visiems žmonėm patinka popieriuose knistis, kaikas su malonumu gali statyti namus ir tt. Butent :sutinku Manes varu neisvarytu i ofisiny darba :geda2: Vyras simet patapo senior casualty adjuster, as namu seiminine :P Beje esu dirbusi, dental assistant, kazkuriuo metu hostess, ir esu priziurejusi labai liuks senuka savaitgaliais :super
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2010 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės
apribojimas
|
|