Įkraunama...
Įkraunama...

Matuko pipiriuko gimimas

Mokslai artėjo į pabaiga...gyvenimas kaip ir sutvarkytas mylimas žmogus, nuosavas būstas, darbas lygtais ir nusibode šelionės ir vakarėliai vacation4.gif ...norisi meile dalintis ne tik dviese.....
Viena vakara draugai pakviečia į svečius senai matėmės reikia susibėgti...taigi net pasimetėm pamatėm kad jie laukia šeimynos pagausėjimo ...griže namo su vyru(tada dar buvom ne vede) atsigulia pamąstėm , o kodėl gi mum nesusilaukus mažo žmogčio juk metai bėga ...tuo metu aš gėriau kontraceptines tabletes taigi nutarėm kad as jas nutrauksiu ir praejus keletai mėnėsių imsim ir jį pradėsime...prasidėjo skraidymas ant sparnų ir kartu turėjome daug ka sutvarkyti , nes laikėmia rotveileriu veisles patina jis buvo priprates prie musu dėmesio, rūpinimosi reikėjo sugalvoti kur ji padėti kad jo nenuskriausti ir kad jam gerai butu.Davem skelbima, bet pasigailėjom nes tinkamo šeimininko taip ir neradom...As pastojau tiesa po 4men nuo musu planuotos datos vyras labai norejo kad vaikutis gimtu vasaros pradžioje, bet as pastojau tik gruodzio gale thumbup.gif ..nauji metai buvo ne tokie, kaip visi kadangi as nujauciau apie nauja gyvybe savyje neleidau sau per daug atsipalaiduoti 4u.gif kadangi testa rekomenduoja daryti ryte tai mes su vyru nesulaukia ryto kėliamės 3val nakties ir pasidarėm nes jau nežinioje negalėjome ilgiau būti smile.gif tai testas TEIGIAMAS dvi juosteles clap.gif as busiu mamyte o tu tėvelis iš džiaugsmo net ašara nuriedėjo ..
taigi dar rimčiau užsiėmė Toro(šuns vardas) naujųjų namu paieška ir radome labai gerus žmones kurie priglaudė Tora.Prieš tai buvau pakeitusi darba i geriau apmokama bet ne miela taigi dirbau naujam darbe nepilnai mėnuo ir jau laukiausi kaip pasakyti darbdavui g.gif nusprendėm tyleti , tylėjom ir namiškiam nieko nesakėm tik jau kaip sulaukiau rytiniu pykinimu tai tapo nelabai smagu...taigi pajaučiau ka reiškia nestuke.gif kadangi buvo žiema labai saugojausi, kad nesušalti nenupulti..pasidariau kaip kiaušis smile.gif pilvelio nesimate tik truputuka taigi niekas ne neitarė...viskas paaiškėjo tik kaip su valgius pas uošvius vakariene taip supykino kad viska isvemiau iut ne atgal i lėkšte taigi anyta puole vaistu ieškoti nuo apsinuodijmo ir teko viska papasakoti..labai apsidžiaugė nes uošvem tai yra pirmas anūkelis..mano tėvam devintas taigi ir labai apsidziauge ir laukė mažiausiojo anūkėlio...nestumas buvo sklandus 21 savaite sužinojau kad laukiuosi berniuko net apsiverkiau ekoskopo kabinete bet tai jau buvo nebe naujiena pasidariau labai jautri vyras nekantrei skambino sužinoti kaip man sekėsi ir ka sakė o aš atsiliepiau verkdama jis nesuprates ir nepaklauses kas atsitiko tik pasakė as tuoj ten būsiu...bet as nusiraminus jam perskambinau ir pasakiau kad laukiamės sūnelio nors aš labai tarinėjau kad bus mergaite tiesiog visi pagal pilva taip sake nes jo ilgai nebuvo rolleyes.gif viskas ėjosi kuo puikiausiai ir toliau tik netikėtai sužnojau kad mano brolis serga nepagydoma liga kuriam buvo tik 25 metai ir turejo du mažiukus vaikiukus kadangi as baigiau medicina prasidėjo pastovus lankymasis KMU brolui diagnozavo hockinsono liga III stadijos pradėjo leisti hemija , nuslinko plaukai brolis užsidarė savyje kadangi buvo žiema vargno keliones iš miesto i užmiesti savijauta blogėjo...mes su vyru užsiėmė ruošimuisi tuoktuvėms nes nusprendėm susituokti tiesiog jei buti šeima tai iki galo...6,5 mėnesiu atšokau vestuves gegužis nebuvo labai šiltas pilvukas ir nedidelis birželio pradžioje laukė dekretinės atostogos mažiukas vis ankšiau žadindavo savo judesiukais su vyru pamate iskilusi guziuka spresdavom kas čia kojyte ar rankyte smile.gif
Atsakyti
dingo dali teksto kodėl?
Atsakyti
laukiam tesinio 4u.gif
Atsakyti
Grazi istorija, o kur tesinukas?
Atsakyti
[quote=Astutelama,2007 10 06, 00:55]
Mokslai artėjo į pabaiga...gyvenimas kaip ir sutvarkytas mylimas žmogus, nuosavas būstas, darbas lygtais ir nusibode šelionės ir vakarėliai vacation4.gif ...norisi meile dalintis ne tik dviese.....
Viena vakara draugai pakviečia į svečius senai matėmės reikia susibėgti...taigi net pasimetėm pamatėm kad jie laukia šeimynos pagausėjimo ...griže namo su vyru(tada dar buvom ne vede) atsigulia pamąstėm , o kodėl gi mum nesusilaukus mažo žmogčio juk metai bėga ...tuo metu aš gėriau kontraceptines tabletes taigi nutarėm kad as jas nutrauksiu ir praejus keletai mėnėsių imsim ir jį pradėsime...prasidėjo skraidymas ant sparnų ir kartu turėjome daug ka sutvarkyti , nes laikėmia rotveileriu veisles patina jis buvo priprates prie musu dėmesio, rūpinimosi reikėjo sugalvoti kur ji padėti kad jo nenuskriausti ir kad jam gerai butu.Davem skelbima, bet pasigailėjom nes tinkamo šeimininko taip ir neradom...As pastojau tiesa po 4men nuo musu planuotos datos vyras labai norejo kad vaikutis gimtu vasaros pradžioje, bet as pastojau tik gruodzio gale thumbup.gif ..nauji metai buvo ne tokie, kaip visi kadangi as nujauciau apie nauja gyvybe savyje neleidau sau per daug atsipalaiduoti 4u.gif kadangi testa rekomenduoja daryti ryte tai mes su vyru nesulaukia ryto kėliamės 3val nakties ir pasidarėm nes jau nežinioje negalėjome ilgiau būti smile.gif tai testas TEIGIAMAS dvi juosteles clap.gif as busiu mamyte o tu tėvelis iš džiaugsmo net ašara nuriedėjo ..
taigi dar rimčiau užsiėmė Toro(šuns vardas) naujųjų namu paieška ir radome labai gerus žmones kurie priglaudė Tora.Prieš tai buvau pakeitusi darba i geriau apmokama bet ne miela taigi dirbau naujam darbe nepilnai mėnuo ir jau laukiausi kaip pasakyti darbdavui g.gif nusprendėm tyleti , tylėjom ir namiškiam nieko nesakėm tik jau kaip sulaukiau rytiniu pykinimu tai tapo nelabai smagu...taigi pajaučiau ka reiškia nestuke.gif kadangi buvo žiema labai saugojausi, kad nesušalti nenupulti..pasidariau kaip kiaušis smile.gif pilvelio nesimate tik truputuka taigi niekas ne neitarė...viskas paaiškėjo tik kaip su valgius pas uošvius vakariene taip supykino kad viska isvemiau iut ne atgal i lėkšte taigi anyta puole vaistu ieškoti nuo apsinuodijmo ir teko viska papasakoti..labai apsidžiaugė nes uošvem tai yra pirmas anūkelis..mano tėvam devintas taigi ir labai apsidziauge ir laukė mažiausiojo anūkėlio...nestumas buvo sklandus 21 savaite sužinojau kad laukiuosi berniuko net apsiverkiau ekoskopo kabinete bet tai jau buvo nebe naujiena pasidariau labai jautri vyras nekantrei skambino sužinoti kaip man sekėsi ir ka sakė o aš atsiliepiau verkdama jis nesuprates ir nepaklauses kas atsitiko tik pasakė as tuoj ten būsiu...bet as nusiraminus jam perskambinau ir pasakiau kad laukiamės sūnelio nors aš labai tarinėjau kad bus mergaite tiesiog visi pagal pilva taip sake nes jo ilgai nebuvo rolleyes.gif viskas ėjosi kuo puikiausiai ir toliau tik netikėtai sužnojau kad mano brolis serga nepagydoma liga kuriam buvo tik 25 metai ir turejo du mažiukus vaikiukus kadangi as baigiau medicina prasidėjo pastovus lankymasis KMU brolui diagnozavo hockinsono liga III stadijos pradėjo leisti chemija , nuslinko plaukai brolis užsidarė savyje kadangi buvo žiema vargino keliones iš miesto i užmiesti savijauta blogėjo...mes su vyru užsiėmėm ruošimuisi tuoktuvėms nes nusprendėm susituokti tiesiog jei buti šeima tai iki galo...6,5 mėnesiu atšokau vestuves gegužis nebuvo labai šiltas pilvukas ir nedidelis birželio pradžioje laukė dekretinės atostogos mažiukas vis ankšiau žadindavo savo judesiukais su vyru pamate iskilusi guziuka spresdavom kas čia kojyte ar rankyte :)taigi 7 menesiu pasimate jau ir pilvukas nes jau tada svėriau 68kg o prieš neštuma tik 54kg ...taigi galvojau jie taip ir toliau tai kaip čia reikes pagimdyti g.gif
Ankstu liepos 13 ryta sužinojom kad mirė mano broliukas vargšas prasikankino visa mėnesi buvo atlikta daug operaciju tyrimu o ant pacio galo suiro plaučiai kurie ji ir nuvedė anapilin, vėžys ,išplito po visa organizma.Laidotuviu metu teko važiuoti pas gydytojus nes buvo prasidėje kaip ir skaudenti pilvo apačia liepė guleti namie, bet sažiningai rašau to nedariau nes toks ten ir gulėjimas būtu buvęs,juk mintys buvo kitur ašaros riedėjo upeliais taip skaudu buvo matyti bėgiojinčius brolio vaikus ir nesuprantančus kas vyksta , o tik kalbančius kad tetis grižo pagaliau namo iš ligoninės ir dabar tik kaip pabus eisim namo verysad.gif
Aš pati esu gimusi 27 sav taigi buvo rizika ir man pagimdyti ankščiau laiko...po laidotuviu ėmemes remonto darbu jau rimčiau nes vyrui vis sakydavau greičiau greičiau darom nes aš galiu rytoj pagimdyti bet taip atėjo ir mano gimdymo terminas rugsėjo 1 , o mano mažasis žmogutis net nesiruošė į šį pasauli taigi rugsėjo 6 apsilankiau pas gydytoja kuri apžiurėjusi pasake jei iki savaitgalio nepagimdysi atvažiuok šeštadieni aš budžiu ir pagimdysi...kžkaip tikėjausi ne tokio gimdymo kad reikės važiuoti be skausmu tiesiog taip nes jau reikia...
šeštadienis atėjo nepastebėtas tašytė sukrauta buvo jau nuo penkto mėnesio ir buvo vis pildoma taigi puse daiktu vyras pažadėjo atvešti kaip pagimdysiu...
9val mes jua ligoninėje 11,30 aš guliu ant gimdymo stalo ir žiuriu TV o vyras skaito laikrašti nieko kaip ir nevyksta po apžiuros gydytoja nuleidžia vandenis mažiuko tonusai geri jis kaip ir pasiruošes, bet nenori pamatyti mamyte ir tėveli ...12,30 pas mane atsidarimas 6cm ir jau skausmas pasidaro nepakeliamas bet aš moku kvėpuoti taigi kvėpuoju toliau ir pasiprašau i burbuline vonia vyras imasi reguliuotojo darbo , bet man jau viskas netinka po 45 min uzeina noras stumti greitai traukia mane iš vonios ir aš gulgoma ant stalo per tris stumimus pagimdau savo angeliuka be jokiu plyšimu tik nubrozdinimai tiesa gimdos kaklelis plyšo ,bet taip jau buna pamačus savo berniuka kuriam dievulelis nepagailėjo plaukučiu pamaniau kad mergyte nes jis turėjo tokius ilgus juodus plaukučius ir gydytojos paklausiau kas ji sako berniukas 54cm ir 3950g
Tiesa vyras per patį gimdyma nedalivavo nes pamatęs kraujo kamšti laibai sutriko negali matyti karaujo tik mačiau kad kolidoriuje vaikštanti už galvos susiėmusi smile.gif nu nevyram šitie potyriai po visu susiuvimu vyras atėjo pas mus abu su mažiuku ilgai žiurėjom ir braukėm ašara i savo mažaji stebukliuka jis taip skelbėsi kad atėjo net graudu žiūrėti buvo...
Po dvieju dienu aš buvau jau namie ir tvarkaiusi vyro padedama sekesi gerai ...esu be galo laiminga augindama toki gražu, protinga ,gera berniuka kuriam jau 1 metukukai nes Matelis gimė 2006 09 09
Atsakyti
Gražu 4u.gif 4u.gif Aukit dideli ir sveikučiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ACIUKAS
Atsakyti
Graziai aprasyta istorija. Per nestuma daug teko isgyventi bet svarbiausia kad viskas gerai pasibaige..Linkiu sveikatos ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
GRAZUUUU
AUKIT DIDELI,SVEIKI, GRAZUCIAI... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lullu @ 2007 10 06, 22:50)
GRAZUUUU
AUKIT DIDELI,SVEIKI, GRAZUCIAI... wub.gif

aciu mes pasistenksim 4u.gif kad taip ir būtu
Atsakyti
gražu...
Atsakyti
beveik trecdalis istorijos, ar net daugiau uzima gimdymo "priesitorija" : pradedant pirma mintim del vaikucio, suns likimu ir brolio netektimi. O pats gimdymas taip skubotai aprasytas g.gif man tai pasirode.
Atsakyti