Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 23, 09:49)

aciu... ne visi diena mato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 10 24, 09:05)
aciu... ne visi diena mato  biggrin.gif


nieko, visiems pasitaiko blush2.gif
Atsakyti
Na siūlau pasigaminti tokius pyragėlius, juos kažkada rodė per televizorių, tad esu keletą kartų dariusi, tai šeimai labai patiko...

Jums reikės:
Sluoksniuotos belielės tešlos pakelio (500 gr)
Keleto svogūnų
Kelių morkų
Kelių pievagrybių
keleto šaukštų pomidorų padažo
Mėgstamų prieskonių
Kiaušinio plakinys aptepimui

Taigi, visas daržoves reikia susmulkinti, taip pat pievagrybius, ir kepti keptuvėje ant aliejaus paeiliui: pirmiausia svogūnai, tada morkos ir pievagrybiai. Kai viskas apkepa įdėti pomidorų padažo, įdėti prieskonių, išmaišyti ir palikti kad atvėstų.
Tešlą atšildyti kambario temperatūroje, supjaustyti stačiakampiais, (man iš tos tešlos išėjo 9 stačiakampiai, bet kai iškepė, išsipūtė, todėl patarčiau daryti mažesnius, skaniau valgyti... biggrin.gif )
Taigi atšalusį įdarą reikia dėti ant tešlos ir kraštus užspausti. Taip padaryti visus pyragėlius. Juos aptepti kiaušiniu ir į orkaitę, kuri prieš tai įkaitinta iki 180 laipsnių. Kepti kol apskrus ir paruduos. Beje kai kepsite daržoves, nepripilti labai daug aliejaus, nes įdaras kažkiek susigeria į tešlą, ir man kartą buvo per riebu kažkodėl. Bet šiaip tai labai skanu...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 24 spalio 2007 - 09:47
QUOTE(Endži @ 2007 10 23, 14:41)
todel kad jis anksti labai iseina i darba, tai pusrycius kartu gaminam tik savaitgali biggrin.gif


Ir aš bandysiu savaitgalį pabandyti.

QUOTE(grange @ 2007 10 23, 16:59)
nu va, šiandien pietums buvo ir gavos super, negalvojau kad taip gali gautis good.gif
vaizdas ne koks, bet skonis buvo geras, čia dar užlydžiau sūrio.


o čia koldūnai?

QUOTE(Blue_rose @ 2007 10 23, 19:31)
Siandien gaminau jautienos troskinuka  ax.gif


O kiek laiko troškinai? Mėsa nebuvo kieta? KOkią būtent dalį jautienos pirkai?
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 10 24, 10:45)
Na siūlau pasigaminti tokius pyragėlius, juos kažkada rodė per televizorių, tad esu keletą kartų dariusi, tai šeimai labai patiko...


Skaniai atrodo thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gaminausi bulvių pyragą. biggrin.gif Bet kad jis man sausokas gavosi. Ir vyras išbrokijo. verysad.gif Gal galit pasakyti ar jis toks ir turi būti, ar kažką ne taip padariau. blush2.gif mažai ką išmanau tose virtuvės paslaptyse. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 10 24, 10:45)
Na siūlau pasigaminti tokius pyragėlius, juos kažkada rodė per televizorių, tad esu keletą kartų dariusi, tai šeimai labai patiko...

Labai skanus pyragėliai thumbup.gif
Aš įdarinėju kumpiu, suriu ir kečiupu. Bet butinai padarysiu ir su tokiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(camarada @ 2007 10 25, 10:47)
Sveikos.
Gaminausi bulvių pyragą. biggrin.gif  Bet kad jis man sausokas gavosi. Ir vyras išbrokijo.  verysad.gif Gal galit pasakyti ar jis toks ir turi būti, ar kažką ne taip padariau.  blush2.gif mažai ką išmanau tose virtuvės paslaptyse. blush2.gif


nezinau kodel pas tave sausokas isejo, siaip farsas, bulves isskiria vandieni ir kol jis kepa, jis kaip ir troskinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 10 24, 09:45)
Na siūlau pasigaminti tokius pyragėlius, juos kažkada rodė per televizorių, tad esu keletą kartų dariusi, tai šeimai labai patiko...

Jums reikės:
Sluoksniuotos belielės tešlos pakelio (500 gr)
Keleto svogūnų
Kelių morkų
Kelių pievagrybių
keleto šaukštų pomidorų padažo
Mėgstamų prieskonių
Kiaušinio plakinys aptepimui

Taigi, visas daržoves reikia susmulkinti, taip pat pievagrybius, ir kepti keptuvėje ant aliejaus paeiliui: pirmiausia svogūnai, tada morkos ir pievagrybiai. Kai viskas apkepa įdėti pomidorų padažo, įdėti prieskonių, išmaišyti ir palikti kad atvėstų.
Tešlą atšildyti kambario temperatūroje, supjaustyti stačiakampiais, (man iš tos tešlos išėjo 9 stačiakampiai, bet kai iškepė, išsipūtė, todėl patarčiau daryti mažesnius, skaniau valgyti...  biggrin.gif )
Taigi atšalusį įdarą reikia dėti ant tešlos ir kraštus užspausti. Taip padaryti visus pyragėlius. Juos aptepti kiaušiniu ir į orkaitę, kuri prieš tai įkaitinta iki 180 laipsnių. Kepti kol apskrus ir paruduos. Beje kai kepsite daržoves, nepripilti labai daug aliejaus, nes įdaras kažkiek susigeria į tešlą, ir man kartą buvo per riebu kažkodėl. Bet šiaip tai labai skanu...


thumbup.gif vakar kepiau,bet,kadangi pritrukau pievagrybiu, tai likusius pyragelius idariau kumpiu ir tuo paciu daszoviu idaru.Par vakar pyrageliu neliko bigsmile.gif
Atsakyti
Dariau "greitus makaronus".
Nusipirkau toki padaza.
Kol vire makaronai apkepiau kalakuto farsa ir dar patroskinau su siuo padazu. Perskalavau saltu vandeniu makaronus ir sumaisiau su farsu.
Uztrukau 15 min. Man labai skanu. Biski astrumas jauciasi thumbup.gif
Atsakyti
Paprasta vishtiena su bulvytem:):
Ant krutineliu- morkytes su cesnaku ir trupuciu majonezo. Kai apkepa - dar pomidoro ir surio 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Cia "likuciu uzkepele": Virtos bulvytes, grybu keletas, truputi virtos mesos, apvirti kalafijorai, pomidorai ir suris.
user posted image
Atsakyti