Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Aš irgi užsimaniau Nerytės makaroniukų essen.gif reiks šią savaitę pasidaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 11 13, 18:25)
Neryte nu jau grozis....... ir taip skaniai atrodo.......reiks pabandyt 4u.gif



QUOTE(lineva @ 2007 11 13, 18:51)
Aš irgi užsimaniau Nerytės makaroniukų essen.gif reiks šią savaitę pasidaryt mirksiukas.gif


Aciu uz komplimetus makaroncikams biggrin.gif
o tos salotos tai iv. variacijos.. kartais darau su rukyta vistiena, kartais su virta krutinele, kartais su kokiu kumpeliu, kartais su "slapianke" jei papigiai reikia mirksiukas.gif ingridientai irgi viska ka turiu saldytuve (zinoma reikia kad deretu tarpusavyje biggrin.gif )
Atsakyti
Lalaa žinau Jūsų salotytes,labai skanu wub.gif svarbiausia daaug krapų drinks_cheers.gif
Atsakyti
[attachmentid=120361][attachmentid=120361]
Reikes(4 porcijos): Vistienos krutineles
Svogunu
Geltonosios paprikos
Pieskoniu(pagal skoni, as naudoju PROVANSO VISTIENOS, kari, ir kvapniuosius pipirus)
Aliejaus
Felix chilli thai padazo
Ryziu

Istrinti supjaustyta vistienos krutinele prieskoniais. Ikaitinti alieju PUODE, suberti vistiena. po ~10 minuciu suberti stambiai supjaustyta svoguna ir paprika. palaukti kol svogunas pasidaryt permatomas. Paruosti sausa keptuve, kiaurasamciu isgrebti puodo turini, perdeti i keptuve, uzpilto padaza ir palaukti kol uzcirskes. thumbup.gif Tikrai labai skanu, vistiena gaunasi labai minksta, nesausa, ir tikrai ne aliejuota. thumbup.gif
Atsakyti
Awdrute skaniai atrodo tavo patiekaliukas, thumbup.gif reiks butinai išbandyt. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2007 11 14, 13:51)
Awdrute skaniai atrodo tavo patiekaliukas, thumbup.gif reiks butinai išbandyt. wub.gif

drinks_cheers.gif ir man patiko
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 10 27, 17:52)
siandien pietums valgem idarytas bulves  smile.gif

mums reikes vidutinio dydzio bulviu, tada su tokiu irankiu issukam bulveje skylutes, o paskui dedam i vidu farsa (uzmarinuota)  smile.gif

user posted image user posted image

tada dedam i puoda + kitos darzoves, pvz. morkytes, pilame vandiens ar sultinio, kad apsemtu ir troskinam apie 40min  ax.gif

user posted image

o bulviu likucius galima iskepti keptuveje ir pateikti su sirdelem  rolleyes.gif

user posted image

PS. o cia vaizdine iliustracija, kaip daroma sirdele  mirksiukas.gif

user posted image user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
As irgi megstu idarytas bulves. Tiesa sakant jau buvau primirsus si recepta
Atsakyti
Shonkauliukai, kepti orkaitej:

Kartais kepu nemarinuotus shonkauliukus: sudedam kepimo inda ir apibarstom juodaisiais pipirais, cesnakais.

user posted image

Kai apkepa, pabarstom juros (ar paprasta) druska : (kad mesyte sultinga butu, druska beriam veliau..)

user posted image
user posted image

Prie ju orkaitej kepe ir bulvytes (neskustos):
user posted image

Tinka ir pomidoru salotos:

user posted image

Skanaus 4u.gif


Atsakyti
fantastika - jau ir pusryciams suvalgyciau situos sonkauliukus ax.gif
6663 - o i pomidoru salotas kokius zalumynus dedi? gal turi kokia paslapti kaip pagerinti "plastmasini" pomidoru skoni (cia kur ziema buna tokie - nei skonio, nei kvapo)? 4u.gif jei gerai matau ant pomidoru kapareliai? blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BloodBlondie: 15 lapkričio 2007 - 07:15
Sveikos, merginos,

gal aš čia ir ne į tą temą pataikiau, bet tikiuosi, labai nepyksite ir jaunai šeimininkei padėsite 4u.gif

Pas mane nuomojamame bute nėra orkaitės, o aš žiauriai mėgstu užkepėles... Šeimininkė sakė, kad mikrobangų krosnelė yra su griliu... Aš tokia konservatorė ir kažkaip tomis mikrobangėmis nepasitikiu - o gal veltui?

Taigi, klausimas toks, ar mikrobangės grilius = orkatė = skanios užkepėlės? blink.gif

Mano receptas toks:
Befstogenas

Jums reikės: jautienos filė, vieno didelio arba dviejų vidutinių svogūnų, pievagrybių (aš renkuosi tokias proporcijas: jautiena 1: svogūnas 1: pievagrybiai 2). Taip pat grietinėlės, natūralaus skonio pomidorų padažo, pipirų, druskos, prieskonių.

Aš gaminu taip: keptuvėje apkepu jautieną, supjautytą smulkiais gabalėliais. Tada mėsytę sudedu į puodą, toje pačioje keptuvėje apkepu svogunus ir pievagrybius. Viską sudedu į tą patį puodą. Užpilu grietinėlės, įdedu porą didelių šaukštų natūralaus skonio pomidorų padažo. Viską troškinu dar apie 10 - 15 min.

Patiekiu su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais. Niam niam thumbup.gif
Deja, dabar neturiu nuotraukytės...

O šiandien pabandysiu pasigaminti menkę su sūriu ir pomidorais iš pirmo puslapio!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleegle: 15 lapkričio 2007 - 10:02
QUOTE(6663 @ 2007 11 15, 05:06)
Prie ju orkaitej kepe ir bulvytes (neskustos):
user posted image

kuo apibarstytos bulvytes g.gif
Atsakyti